Quote (sid_hr @ Sun, Jul 26 2009, 10:01pm)
vidim ljudi pricaju o faksu...
studirao sam matematiku 3 godine i ispiso se.. zasto?
bio sam lijen ucit. na fakultetu sam ogranicen gradivom koje me ne zanima. 70% matematike s faksa neces koristiti nikad vise i
smatram da je sveuciliste katastrofa u hrvatskoj.
posto sam sam financirao svo moje studiranje i smatram da svatko treba probat to, bez omalovazavanja nekog kome roditelji ili tko vec placa fakultet i ostalo,
samo iz razloga da shvati jel zeli uciti nesto sto mu ne treba ili se zeli samostalno obrazovat i pokusat se probit negdje.
meni jednostavno nije bio cilj predavat nekome u skoli i bit neprofesionalan u tome kao sto sam ja imao takve profesore.
a drugi fakultet koji me zanima nisam nasao.
ne smatram se glupim, nisam nesposoban i radio za 3k kn, 2k boli me kurac radit cu ono sto zelim. na kraju krajeva ode u afriku na humanitarke

e da moram obrazlozit ovo neprofesionalan.. krivo sam se izrazio.. kao predavac si ogranicen na ono sto ti ministarstvo zapovijedi. znaci nemas opcije produbljivat gradivo jer jednostavno nemas vremena i onda ljudi ne nauce kak treba.
sva sreca ja sam dobro prosao sa prof u srednjoj pa sam znao zasto ne smijem dijelit s nulom, al vjerujte mi ima nekih kojima to s 30god nije jasno.
pa ako itko u mozgu ima iti malo logike shvatit ce zasto se nesmije dijeliti sa nulom

matematika je inace prelagan predmet ali nije za kampanjce , vec za one koji ce dnevno 2 sata sjedit i vjezbat zadatke.
Matematika se ne uci gledajuci i svi oni koji govore da se matematika moze usporedivat sa povješću , geografijom ili nekim drugim streberskim predmetom za mene su budale.
Side svaka cast na tome sta si na matematickom fakultetu dogurao do trece godine , to je dokaz da imas malo pameti i logike u glavi , pogotovo na diskretnoj matematici za koju sam cuo da je najteza ( driga godina faksa ja mislim )