d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Jel Ima Neko Onog Baba Tornado? > D3, Zanimaju Me Detalji
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jul 16 2012 05:20am
Quote (The_Outsider @ 16 Jul 2012 08:04)
Stari, barbar od 3 milje moze solo prec igru na inferno ako imalo znas igrat i koristit pametno / strpljivo AH.

jer jednom kad imas eq, d3 toliko zavisi o skillu i znanju igre^^
Member
Gold: 10,688.43
Jul 16 2012 06:12am
Quote (Alone @ Jul 16 2012 12:20pm)
jer jednom kad imas eq, d3 toliko zavisi o skillu i znanju igre^^

jer jednom kad imas eq u D3 ces i dalje svakodnevno umirat na odredenim championima.

dok jednom kad imas eq u D2 ces moc pišat po bossevima ispod 10 sekundi u full game-u na hell.

Nema previse mudrosti i taktiziranja u PVM, vise manje i je sve u gearu, al opet imaš glass cannon demon huntera s kojim kite-anje po act 3 / 4 ne da je skill nego jebena umjetnost jer neki to itekako rade 1000x bolje od drugih.

Uglavnom Diablo 3 je momentalno jedna ispodprosjecna igra koju ne bi igralo 200k ljudi da ne ocekuju da ce ju blizzard izvuci iz govana kroz neki od slijedecih patcheva ( ili expansiona ) uvođenjem PvPa, balansiranjem skillova, geara, itd.

pozz

Member
Gold: 0.00
Jul 16 2012 06:58am
ayoy d2 cry cry cry nije ovo d2 to morate shvatiti ovo je d3 posve nova igra...
uostalom d2 je bilo takvo smece pogotovo zadnjih par godina pred kraj svi samo spavaju kod baala i nista se ne dogadja, ovdje osjetis APM (Action Per Minute), moras koristit glavu i znati sto radis inace umres da.
ja sam prije umiro puno vise a od kad sam nabavio nesto geara i naucio igrat wizzarda vise ne umirem uopce ili vrlo rijetko. A da ne pricam da sam ubio diabla na infernu (prije inferno nerfa i prije RMAHA i ofc bez FGa )
najlakse je umrijet na prvom champion packu, rasplakat se i rec ovo je pretesko i otic doma placuci : /

mene su bas naprotiv izazovi uvijek privlacili i tim sto su monsteri tezi zapravo mi je igra bolja. Bas mi je bilo fora dok 98% playera nije moglo proci act 2 prije nerfa pa su svi cvili po forumima i plakali umjesto da su mozgali kako da unaprijede svoje noobovske likove.
I jos nesto : ko je bio na Bnetu prije diablo 2 expansiona znat ce koliko je igra zapravo bila slicna, i tad su se nosili armori sa gemovima, mjenjo mf gear, nije bilo RWS niti dobrih uniqova, isto kao i sada u D3, i sve ce se to ponovno promjenit kako ne kuzite da D2 nije igra koja je nastala odjednom. to je igra koju se mjenjalo i radilo i koju se patchalo preko 10 godina.

pozz i vama dvojici a moze i trojici ako vam se pridruzi jos koji
Member
Gold: 0.00
Jul 16 2012 09:18am
Quote (psy-mushroom @ 16 Jul 2012 14:58)

I jos nesto :  ko je bio na Bnetu prije diablo 2 expansiona znat ce koliko je igra zapravo bila slicna, i tad su se nosili armori sa gemovima, mjenjo mf gear, nije bilo RWS niti dobrih uniqova, isto kao i sada u D3, i sve ce se to ponovno promjenit kako ne kuzite da D2 nije igra koja je nastala odjednom. to je igra koju  se  mjenjalo i radilo i koju se patchalo preko 10 godina.

istina

ja nisam želio igrat d2 preko bneta nego sa frendovima u lanu i tako 7 godina samo single player
jer na netu je bilo sranje svi svašta djele, a mi smo željeli samo igrat i šta padne padne to imaš

d3 nije loš nego se ljudima neda igrat, naučili su se na botove tako da mogu skupljat fg

Member
Jul 17 2012 02:48pm
Quote (The_Outsider @ 16 Jul 2012 13:12)
jer jednom kad imas eq u D3 ces i dalje svakodnevno umirat na odredenim championima.

dok jednom kad imas eq u D2 ces moc  pišat po bossevima ispod 10 sekundi u full game-u na hell.

Nema previse mudrosti i taktiziranja u PVM, vise manje i je sve u gearu, al opet imaš glass cannon demon huntera s kojim kite-anje po act 3 / 4 ne da je skill nego jebena umjetnost jer neki to itekako rade 1000x bolje od drugih.

Uglavnom Diablo 3 je momentalno jedna ispodprosjecna igra koju ne bi igralo 200k ljudi da ne ocekuju da ce ju blizzard izvuci iz govana kroz neki od slijedecih patcheva ( ili expansiona ) uvođenjem PvPa, balansiranjem skillova, geara, itd.

pozz

glass cannon bez cannona :thumbsup:
Member
Gold: 10,688.43
Jul 18 2012 12:16am
Quote (Alone @ Jul 17 2012 09:48pm)
glass cannon bez cannona :thumbsup:

vidim da si vise vremena proveo na 9gagu nego ingame :P
Member
Gold: 6,821.00
Jul 18 2012 10:25am
Quote (psy-mushroom @ 16 Jul 2012 14:58)
uostalom d2 je bilo takvo smece pogotovo zadnjih par godina pred kraj svi samo spavaju kod baala i nista se ne dogadja, ovdje osjetis APM (Action Per Minute), moras koristit glavu i znati sto radis inace umres da.
ja sam prije umiro puno vise a od kad sam nabavio nesto geara i naucio igrat wizzarda vise ne umirem uopce ili vrlo rijetko. A da ne pricam da sam ubio diabla na infernu (prije inferno nerfa i prije RMAHA i  ofc bez FGa )
najlakse je umrijet na prvom champion packu, rasplakat se i rec ovo je pretesko i otic doma placuci  : /

mene su bas naprotiv izazovi uvijek privlacili i tim sto su monsteri tezi zapravo mi je igra bolja. Bas mi je bilo fora dok 98% playera nije moglo proci act 2 prije nerfa pa su svi cvili po forumima i plakali umjesto da su mozgali kako da unaprijede svoje noobovske likove.
I jos nesto :  ko je bio na Bnetu prije diablo 2 expansiona znat ce koliko je igra zapravo bila slicna, i tad su se nosili armori sa gemovima, mjenjo mf gear, nije bilo RWS niti dobrih uniqova, isto kao i sada u D3, i sve ce se to ponovno promjenit kako ne kuzite da D2 nije igra koja je nastala odjednom. to je igra koju  se  mjenjalo i radilo i koju se patchalo preko 10 godina.

e za ovo mogu rec da se slazem u svemu.
Wizz OP ofc!

i pozz mamu ovim putem.
Member
Gold: 8,757.00
Jul 19 2012 07:40am
Quote (psy-mushroom @ Jul 16 2012 12:58pm)
ja sam prije umiro puno vise a od kad sam nabavio nesto geara i naucio igrat wizzarda vise ne umirem uopce ili vrlo rijetko. A da ne pricam da sam ubio diabla na infernu (prije inferno nerfa i prije RMAHA i  ofc bez FGa )
najlakse je umrijet na prvom champion packu, rasplakat se i rec ovo je pretesko i otic doma placuci  : /

čuj, nije mi se dalo čitat ovo sve! previše ima! nego, jel ima bot da može oprat taj vaš iferno?
Member
Jul 19 2012 09:30am
Quote (Dr_Feelgood @ 19 Jul 2012 14:40)
čuj, nije mi se dalo čitat ovo sve! previše ima! nego, jel ima bot da može oprat taj vaš iferno?

nemoj zurit, cekaj ekspanziju pa cemo vec nabavit nesta
Member
Gold: 41.72
Jul 19 2012 12:07pm
Quote (Dr_Feelgood @ Jul 19 2012 01:40pm)

znam ti ja di mozes nac bota al se placa :P
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll