Quote (bahamontik @ 16 Feb 2011 22:32)
ma Jole zajebajen se! inace Dalmatinac sam ali mi je to preseravanje oko hajduka malo previse! bog te posra koliku su halabuku digli oko jednog debilnog nogometnog kluba koji je zadnji vridan trofej izeo kad???(nikad,ma nije ni u Jugoslaviji kad bi osvojio prvenstvo a kamoli ne u hrvatskoj ROTFL!!!! hrvatski nogomet WTF?...za one plaće koji opcenito nogometasi primaju trebali bi letjet po stadionu ili barem levitirat ili radit nesto nadljudski zar ne? a ne trcat kao retardirani za balunon!! A svi bi sad dali zivot za hajduka,svima je Hajduk svetinja,svima je gospe i hajduk na prvom mistu,svi su naglo popili pamet,svima je čaća reka sine hajduk na prvom mistu??? ma daj...da ti čaća kaže sine slomij nogu za hajduka! ili sine popuši kurac popu za hajduk!!! MORAŠ!! PRESERANS PRVE KLASE! i to sve za šta? da ovi manijaci koji nam se rugaju sa svojim automobilima i plaćama doma popuše od Istre i Cibalije? kad bi igraći lasere izbacivali iz očiju ili barem,naglašavam barem LEVITIRALI MALO PO STADIONU onda bi reka!!! zakon,ovo vridi gledat! jebate pa ovi lete po stadionu!!! NEMAN RIJEĆI,sad sam se opet izživcira a zašto? zbog hajduka,ma moran zahvaljivat prirodi svaki jebeni dan što mi je čaća bija pametan pa mi nije pumpa glavu s tim sranjima!!! čaća fala ti...
eto, ti si jedan od onih koji vole svoj real, milan, barcu, intera, romu, bayerna, arsenala i ostale

Hajduk je iznad svih, uber ales haj hitler FFS!!!