d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > 100 Godina Hajduka > Ee
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Feb 16 2011 02:41pm
Quote (bahamontik @ Feb 15 2011 09:22pm)
aeeeeeee tako je! najveci klub na svitu Hajduk koji je osvojio....hm....cekaj?? nesto prvenstava juge i hrvatske,par kupova i???? to je to??? cekaj...budes najbolji??? da Hajduk.pa ja sam mislio da je hajduk mrtav ko disko glazba! a vidi sad ovo! mi molimo se bogu i klanjamo gospi i do Sinja idemo bosi,samo da ti budes najbolji! ALI U CEMU???  da hajduk...covjece! koji hajduk...sta nisu sve ove pare po Dalmaciji od bengalki i vatrometa dali klubu pa da vrati malo dugove i kupi koje pojacanje a ne samo da se sramoti...

ti nisi pogleda video 100% a i nisi dalmatinac tako da nemaš pojma šta to znači

Znači on nama puno više nego ća u foje piše
Member
Gold: 7,557.95
Feb 16 2011 03:32pm
Quote (cppjole @ Feb 16 2011 08:41pm)
ti nisi pogleda video 100% a i nisi dalmatinac tako da nemaš pojma šta to znači

Znači on nama puno više nego ća u foje piše

ma Jole zajebajen se! inace Dalmatinac sam ali mi je to preseravanje oko hajduka malo previse! bog te posra koliku su halabuku digli oko jednog debilnog nogometnog kluba koji je zadnji vridan trofej izeo kad???(nikad,ma nije ni u Jugoslaviji kad bi osvojio prvenstvo a kamoli ne u hrvatskoj ROTFL!!!! hrvatski nogomet WTF?...za one plaće koji opcenito nogometasi primaju trebali bi letjet po stadionu ili barem levitirat ili radit nesto nadljudski zar ne? a ne trcat kao retardirani za balunon!! A svi bi sad dali zivot za hajduka,svima je Hajduk svetinja,svima je gospe i hajduk na prvom mistu,svi su naglo popili pamet,svima je čaća reka sine hajduk na prvom mistu??? ma daj...da ti čaća kaže sine slomij nogu za hajduka! ili sine popuši kurac popu za hajduk!!! MORAŠ!! PRESERANS PRVE KLASE! i to sve za šta? da ovi manijaci koji nam se rugaju sa svojim automobilima i plaćama doma popuše od Istre i Cibalije? kad bi igraći lasere izbacivali iz očiju ili barem,naglašavam barem LEVITIRALI MALO PO STADIONU onda bi reka!!! zakon,ovo vridi gledat! jebate pa ovi lete po stadionu!!! NEMAN RIJEĆI,sad sam se opet izživcira a zašto? zbog hajduka,ma moran zahvaljivat prirodi svaki jebeni dan što mi je čaća bija pametan pa mi nije pumpa glavu s tim sranjima!!! čaća fala ti...
Member
Gold: 20.00
Feb 16 2011 03:48pm
Quote (bahamontik @ 16 Feb 2011 22:32)
ma Jole zajebajen se! inace Dalmatinac sam ali mi je to preseravanje oko hajduka malo previse! bog te posra koliku su halabuku digli oko jednog debilnog nogometnog kluba koji je zadnji vridan trofej izeo kad???(nikad,ma nije ni u Jugoslaviji kad bi osvojio prvenstvo a kamoli ne u hrvatskoj ROTFL!!!! hrvatski nogomet WTF?...za one plaće koji opcenito nogometasi primaju trebali bi letjet po stadionu ili barem levitirat ili radit nesto nadljudski zar ne? a ne trcat kao retardirani za balunon!! A svi bi sad dali zivot za hajduka,svima je Hajduk svetinja,svima je gospe i hajduk na prvom mistu,svi su naglo popili pamet,svima je čaća reka sine hajduk na prvom mistu??? ma daj...da ti čaća kaže sine slomij nogu za hajduka! ili sine popuši kurac popu za hajduk!!! MORAŠ!! PRESERANS PRVE KLASE! i to sve za šta? da ovi manijaci koji nam se rugaju sa svojim automobilima i plaćama doma popuše od Istre i Cibalije? kad bi igraći lasere izbacivali iz očiju ili barem,naglašavam barem LEVITIRALI MALO PO STADIONU onda bi reka!!! zakon,ovo vridi gledat! jebate pa ovi lete po stadionu!!! NEMAN RIJEĆI,sad sam se opet izživcira a zašto? zbog hajduka,ma moran zahvaljivat prirodi svaki jebeni dan što mi je čaća bija pametan pa mi nije pumpa glavu s tim sranjima!!! čaća fala ti...

eto, ti si jedan od onih koji vole svoj real, milan, barcu, intera, romu, bayerna, arsenala i ostale :D

Hajduk je iznad svih, uber ales haj hitler FFS!!!
Member
Feb 16 2011 03:50pm
Quote (Razakel @ Feb 16 2011 09:48pm)
eto, ti si jedan od onih koji vole svoj real, milan, barcu, intera, romu, bayerna, arsenala i ostale :D

Hajduk je iznad svih, uber ales haj hitler FFS!!!

ja ne gledam nogomet!!! ne navijam za sranja!!! PERIOD!!!
Member
Gold: 20.00
Feb 16 2011 03:59pm
Quote (bahamontik @ 16 Feb 2011 22:50)
ja ne gledam nogomet!!! ne navijam za sranja!!! PERIOD!!!

TI SI PUN ORUŽJA, BAHAMONTIK JE KA DRAČEVAC
Member
Feb 16 2011 04:09pm
Quote (bahamontik @ Feb 16 2011 09:32pm)

ni moj ćaća nije neki hajdukovac ... niti je to ikakvo preseravanje ... nego je to 100 godina tradicije .... Siti se kako je posta Hajduk i šta ime Hajduk znaći ... to nije ka u negdi drugdi odi su matere i babe uz radio kad hajduk igra a prijenosa nema .. a to za igrače ... šta da ti kažen ide na njihovu dušu jadni li su oni kad nemogu barem malo te energije od Torcide upit

a evo ti i video pa pogledaj o čemu je riječ usrid Maksimira ne čuju se BBB nego Torca koja piva bez stajanja ....

http://www.youtube.com/watch?v=SEy7DH0_o28

Member
Feb 16 2011 04:25pm
Quote (cppjole @ Feb 16 2011 10:09pm)
ni moj ćaća nije neki hajdukovac ... niti je to ikakvo preseravanje ... nego je to 100 godina tradicije .... Siti se kako je posta Hajduk i šta ime Hajduk znaći ... to nije ka u negdi drugdi odi su matere i babe uz radio kad hajduk igra a prijenosa nema .. a to za igrače ... šta da ti kažen ide na njihovu dušu jadni li su oni kad nemogu barem malo te energije od Torcide upit

a evo ti i video pa pogledaj o čemu je riječ usrid Maksimira ne čuju se BBB nego Torca koja piva bez stajanja ....

http://www.youtube.com/watch?v=SEy7DH0%5Fo28

Hajduk prvi a Ivan Pavao Drugi! Papa Benedikt sesnaesti a Dinamo sedamnaesti!!! Jole meni ti ovo nista ne znaci! i bolje da ti dalje ne govorim svoje misljenje o ovoj bagri koja nema pametnijeg posla! mucat cu...necu dalje jer bi samo mogao raspizdit i sebe i vas! i to zasto? ma navijajte ljudi ako vam se navija,sto se mene tice ako van je gust samo naprid!! moje misljenje o tome se nece promijenit sve dok ne vidim dvije ribe kako se jebu u supak! onda cu poceti navijat i gledat nogomet! ali nogomet u Ruandi i Jemenu!
Member
Gold: 8,707.00
Feb 16 2011 08:00pm
JA NAVIJEN ZA MACCABBI TEL AVIV !!!!!!!!!!!!
koja roma milan manu fuj to !!!
Member
Trader: Scammer
Warn: 20%
Feb 16 2011 08:08pm
kaže meni stari šta je pop izvalio u nedjelju na misi:

"vidiš ti taj hajduk, igra 100 godina nogomet, a još ga nije naučio"

XDDD
Member
Gold: 5,010.00
Feb 16 2011 08:48pm
jole je iz pristojne obitelji, nisu ga pumpali hajdukon, nego je živija u getu dok je bija dite, pa je tamo pokupija simpatije za taj partizanski klub
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll