d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Nokaut > ...
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,707.00
Sep 27 2010 01:37pm
ajde dećki šta ste se tu nešto uozbiljili. Mirko je faca, bija i osta. to šta ga malo tuku u zadnje vrijeme nema nikakve veze. on je i dalje poznata faca i ima fanove po cijelom svijetu a najviše u japanu i americi. pogledajte samo nekoliko njegovih epskih mečeva. netreba srat po mirku, jer on nikad nije srao po nikom drugom....
evo serite po meni jer ja uvjek nešto serem svima, eto.... a i kapnila mu je dobra para! bolje dobit tu paru i dobit po pički pritom, nego cili život radit za državu, narod, strane banke, strane firme i ostale parazite, popis kojih nebi uspija nabrojat do jutra! a onda kad odeš u penziju steraju ti kurac u guzicu tako počneš mahat ušima kao slon.
mirko je hrvatski heroj!!!!! a dokaz da je mirko pravi hrvatski heroj leži u činjenici da su svi hrvatski heroji dobili po pički !!!!! ahahahahaha
ustvari kad malo bolje promislim svi heroji su dobili po pički, uvjek i svugdje. jedino oni dječji junaci iz crtiča nikad ne dobiju po pički. ali to su več priče za malu djecu....
Member
Gold: 0.00
Sep 27 2010 03:20pm
Quote (nugard @ Sep 27 2010 06:33pm)
mirko je doša pokupit pare, da je to isti onaj lik iz PRIDE-a, Mir bi nakon 90 sekudni poljubija pod

nakon meča sa Gonzagom, to psihički nije više isti borac

ne tribaju mu ovakve predstave, ne vride niti jedne pare krvavo izgrađen ugled i reputacija, na koji iz meča u meč baca blato

slazem se, iako ja bi reko da je njega jos Randleman slomio, dosta muda je on nakon te borbe izgubio.. malo se vratio kad je grand prix osvojio, al nikad vise nije povratio staru agresivnost..
Member
Gold: 650.00
Oct 17 2010 05:06pm
Ima jos nesto a to se vidilo u borbi sa Minotaurom. Mirko ga je par puta pogodio sakom u glavu bez puno efekta a tu nesto ne stima. Kad frajer od preko 100 kg udari sakom (u onim tankim rukavicama) to bi trebao biti kraj. Znaci da Mirko za svoju masu i tezinu ima slab udarac sakom. U hrvanju nijw jak, znaci ostao mu je samo udarac nogom a to nije dosta.
Ne zaboravite da Mirko nije uspio nista napraviti u K2 a tamo nema hrvanja ali su borci brzi i tehnicki jaci. Negdje sam citao da borci koji ne uspjevaju u K2 jer im fali brzina i tehnika idu u Ultimate Fight gdje su u principu uspjesni hrvaci.
Mirko je poznat i zaradio je ljepu lovu (sto mi je drago jer mi se svidja ko covjek) ali UF je vise spektakl (ne bas kao Wrestling jer se ozbiljnije mlate) i ima boraca koji su naprosto smijesni.
Member
Gold: 8,707.00
Oct 17 2010 05:38pm
hm i ja sam smiješan. a nisam borac! šta čemo sad? di je tu logika! o jebemti logiku! i tehniku!
Member
Gold: 831.13
Oct 18 2010 07:22pm
Quote (The_Outsider @ Sep 27 2010 12:57pm)
rofl

nije ti `91-a više

says the rand who wasn't even alive during
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll