d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > To Se Zove Sreća!!! > Mamu Joj...
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 434.00
Sep 17 2010 03:15am
Quote (m4tej @ Sep 16 2010 12:27pm)
naravno
i u pvp i u svemu.... na ladderu sam napravio charactera za zajebanciju za 300 fg i lomio sam sve one debilcine sta nisu chainlock u stanju povezat...

This ;}
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Sep 17 2010 05:05am
Quote (becke @ Sep 17 2010 08:28am)
Tu ne mozes birati, ovdje mozes.
I drugo, to je moj stil igranja i moj stav, nisam rekao da svi moramo igrati na NL.

ne moramo ali je cinjenica je je NL uvijek bio i uvijek ce biti bolji
tako da je to sloboda izbora oces igrati tamo gdje je zapravo izazov ili tamo gdje ti tipkovnica nije ni potrebna....
Member
Gold: 5,010.00
Sep 17 2010 06:58am
boli me kurac, nek igra svako šta oće, al koliko san ja vidija, svi koji nešto znače od hrvata igraju hc ladder classic ili exp, neću sad nabrajat, oni će se pripoznat
Member
Gold: 0.50
Sep 17 2010 07:00am
NETIUT!
Member
Sep 17 2010 07:04am
Quote (nugard @ Sep 17 2010 12:58pm)
boli me kurac, nek igra svako šta oće, al koliko san ja vidija, svi koji nešto znače od hrvata igraju hc ladder classic ili exp, neću sad nabrajat, oni će se pripoznat

oni koji nesto znace?
znaci kome i znaci sto? znaci tebi sto je subjektivno misljenje, a meni ne znaci nista :)
svi ti "koji nesto znace" mozda jesu ok ljudi i to, ali govorimo o diablu. iako oni "nesto znace" u ovoj su igri nitko i nista s obzirom da rade isto ono sto su mnogi prestali u 1.11 kad su shvatili da e beskorisno.

znam 2-3 ljudi koji mi u d2 smislu znace vise od cijelog hrv suba. isto tako bi u PvP pomeli cijeli hrv, a da bace samo par itema iz stasha na sebe, pomeli bi i svih i brzini ciscenja CS bez da ripaju ofc

konstanto lupanje po istome po meni znaci ne biti normalan Oo
da sam takav, deinstaliro bi d2 i poceo s super mariom gdje bi se barem mjenjala okolina.

This post was edited by m4tej on Sep 17 2010 07:05am
Member
Gold: 336.02
Sep 17 2010 07:09am
Quote (m4tej @ Sep 17 2010 02:04pm)
oni koji nesto znace?
znaci kome i znaci sto? znaci tebi sto je subjektivno misljenje, a meni ne znaci nista :)
svi ti "koji nesto znace" mozda jesu ok ljudi i to, ali govorimo o diablu. iako oni "nesto znace" u ovoj su igri nitko i nista s obzirom da rade isto ono sto su mnogi prestali u 1.11 kad su shvatili da e beskorisno.

znam 2-3 ljudi koji mi u d2 smislu znace vise od cijelog hrv suba. isto tako bi u PvP pomeli cijeli hrv, a da bace samo par itema iz stasha na sebe, pomeli bi i svih i brzini ciscenja CS bez da ripaju ofc

konstanto lupanje po istome po meni znaci ne biti normalan Oo
da sam takav, deinstaliro bi d2 i poceo s super mariom gdje bi se barem mjenjala okolina.

mislim da je htio rec da nesto znace u smislu da ima jako malo onih koji igraju HC ladder exp ili classic, tako da svi vecinom ovdje znaju za njih i znaju da su dobri igraci i to
a oces li ti igrati SCNL ili SCL ili HCL, toe tako svejedno, vazno da se zabavljas dok ti nedosadi
to sto ti kazes da je beskorisno mlatit PvM, malo bolje pogledaj kad si ti igrao d2 na pocetku, sigurno nisi poceo s PvP odma, jer nekako se moras razviti i naucit igrat
Member
Sep 17 2010 07:41am
Quote (miso8 @ Sep 17 2010 01:09pm)
mislim da je htio rec da nesto znace u smislu da ima jako malo onih koji igraju HC ladder exp ili classic, tako da svi vecinom ovdje znaju za njih i znaju da su dobri igraci i to
a oces li ti igrati SCNL ili SCL ili HCL, toe tako svejedno, vazno da se zabavljas dok ti nedosadi
to sto ti kazes da je beskorisno mlatit PvM, malo bolje pogledaj kad si ti igrao d2 na pocetku, sigurno nisi poceo s PvP odma, jer nekako se moras razviti i naucit igrat

sigurno je da nisam krenuo sa pvpom od samog pocetka.
ali oni nisu novi...zadnjih par godina mlate po pvmu sto je i mlacenje prazne slame.

a ovo da su dobri igraci cu jednostavno zanemarit. biti dobar igrac u igri gdje svatko ima svaki item....nemoze biti tesko zar ne?
pogotovo sad kad ti ni merc nemoze ripat jer je maknut iron maiden.....

ja CS napravim u 30-45 sekundi otkako stanem u River of Flame waypoint a neigram pvm

ako mi mozes objasnit zasto su oni dobri igraci, molim te objasni :D
moji kriterij dobrog igraca je kad znas povezati chainlock, kad znas sletiti na blindspot itd. a ne kad ni neznas o cemu sad upravo govorim....
Member
Gold: 2,000.50
Sep 17 2010 07:57am
Quote (nesius @ 15 Sep 2010 17:31)
nisam igra D2 5 godina i prije 7 dana odlučim se malo zabavit na svojoj omiljenoj igri iz djetinjstva te kupim opreme za 1k fg na jsp-u i šta... ŠTA!?!
jebeni ladder reset i sad sve skupa vridi 4 fg hahahahahha
nema veze, idem sebi kupit auto za utjehu... :D

:flamethrower:    D2 ladder reset.

Živili!

Kad je reset?
Member
Sep 17 2010 08:02am
Quote (Dodily @ Sep 17 2010 01:57pm)
Kad je reset?

www.google.com

The Diablo II ladder will be resetting on September 28. When reset, all ladder characters will be moved to non-ladder. To play in the new ladder season you will need to create a new character.
Member
Gold: 7,557.95
Sep 17 2010 08:18am
Quote (m4tej @ Sep 17 2010 01:41pm)
sigurno je da nisam krenuo sa pvpom od samog pocetka.
ali oni nisu novi...zadnjih par godina mlate po pvmu sto je i mlacenje prazne slame.

a ovo da su dobri igraci cu jednostavno zanemarit. biti dobar igrac u igri gdje svatko ima svaki item....nemoze biti tesko zar ne?
pogotovo sad kad ti ni merc nemoze ripat jer je maknut iron maiden.....

ja CS napravim u 30-45 sekundi otkako stanem u River of Flame waypoint a neigram pvm

ako mi mozes objasnit zasto su oni dobri igraci, molim te objasni :D
moji kriterij dobrog igraca je kad znas povezati chainlock, kad znas sletiti na blindspot itd. a ne kad ni neznas o cemu sad upravo govorim....

ej ma da te pitam nesto!!! kako se povezuje chainlock?? i kako se sljece ne blindspot??? i ko je zapravo ubio Kennedya?? i jeli Jack Trbosjek imao sifilis?? e i da te pitam jos samo da li mi mos slozit neki pobjednicki tiket na kladionici pa da mogu kupit jebeni stan u Zagrebu?? ajd Matej ajd plissssssssssssssssssss
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll