Quote (sid_hr @ Jul 28 2010 06:52pm)
bolje odmah prestani. ak nemas strpljenja onda bolje nemoj igrat. 19 ruku je nista. ja znam po 4-5 h nist ne dobit i onda im u 2 handa uzmem.
sto se tice omahe.. je zanimljivija je al isto tak ko sto ti mozes lako nest dobit veca je vjerojatnost da i drugi imaju nest tak da nije bas lagana.
ma daj. sinoć je bio jedan takav kao i ti!!! neki stari sjedi. ono folda cjelo vrijeme. igra samo kad u ruci ima 2 slike u boji, as kralj, 2 asa ili high pair. to nije igra to je ziherašstvo.
šupačka igra. po tome koliko rejza možeš odma znat šta ima u ruci. koji je smisao igre kad svi znaju šta imaš u ruci? kad samo malo ide karta takve oderem ko pse za jedan sat. naravno s sranjem od karata. imam naziv za te likove - fold loser. onda se stanu pizdit kako su izgubili na as king ili na 2 asa i onda seru kao kako ja igram nelogično. pritom nebi rekli za svoj stil igre da je šupački i ziheraški....
misle da je kranji domet imat 2 asa i rejzat do 120kn, i onda kad im platim i oderem ih s 2 para šestica i dvica idu kući plačući....