Quote (Dr_Feelgood @ Jun 15 2010 02:24pm)
aj iskreno onako, šta mene boli kurac šta si ti puka jer ti se nešto ne sviđa! uostalom šta tebe boli kurac ako se meni nešto ne sviđa! a povrh svega, boli kurac bahamontika šta se bilo kome od nas dvojice nešto ne sviđa! to je pod jedan! slijedi korak dva! šta bi ja sada triba suosječati s tobom? zaboli me kurac za to !!! jebem svakog ko suosječa!! poserem se na svakog patetičnog idota koji "suosječa"! isto tako, šta ti imaš suosječat samnom? jebem tebe i sebe istovremeno!!!
ma!
da skratim!!!!
POSEREM SE SLATKO NA OVAJ TOPIC !!!!
tl;dr
Quote (bahamontik @ Jun 15 2010 02:41pm)
ma koji kurac?? ja ne fatam bolan so se bona dogadja? pa ostavi se diabla malo to je ok ali jsp ostaje uvijek za dobro se izasrat po nekome i primit par sranja po sebi! to je bas onako fino ljudski!! vidis kako je Dotur fino se orijecitio! pa tako fino sroceno pa jao gdje je ovoj sreci kraj??? ps ni ja ne igram diablo dugo vremena(geleri vremena i dupanja su mi ubili djir odavno) ali jsp se necu nikad ostavit!! jsp forever!! d2jsp forever!!! D2JSP FOREVER!!! procitajte ovo admini i moderatori majku vam jebem i dajte mi status barem TRUSTED koju vam reklamu radim! na kurcu cu iztetovirat D2JSP RULES!!! a na guzici oko supka:
d2jsp Gaming and Trading Community always the best fuk me in my arse and feel d2jsp!!!
^^ kralja xDDD
Quote (JavaXtreme @ Jun 15 2010 01:43pm)
gief axes

sent access