Quote (d00m1n80r @ Sat, Sep 19 2009, 08:19pm)
Eh sad, ako se tebi svidja wow nista sto ja kazem ne moze da te natera da promenis misljenje.
Igrao sam wow ali mi je kompletno pve levelovanje bilo izuzetno dosadno jer nisam imao grupu. WH je pvp orijentisan tako da ces se kroz celo levelovanje mlatiti sa drugim ljudima, sto mu daje neki smek. Sam koncept je napravljen tako da bude lako da nadjes grupu i ides okolo mlateci se oko kontrole zone. Ako volis vise pve i tu ima dosta interesantnih stvari, nekih veoma teskih za razliku od wowa gde znam previse ljudi koji kukaju kako su udebilili igru. A i nikad nisam voleo cartoony grafiku

ja igram wow oko 4 godine i igram samo pvp, puno puta sam odustao jer je igra ipak bazirana na pve a meni je to dosadno i nevidim smisla ic 4 sata po nekoj spilji i klat zivotinje.. sa iducom expanzijom dolaze znatne promjene za pvp, poput rated battlegrounds i takvih sitnica, + nedavno je ubaceno i levelanje prek bgs, koje jos nije bas dobro izbalansirano al vidi se da su se poceli truditi oko pvp aspekta igre ..
slazem se sa tobom, meni je isto u wowu to levelanje glupo, dolazim na wow samo za pvp, a da bi nabio lika na 80 i poceo igrat, treba mi bar mjesec dana..
a uvezi warhammera, poceo sam ga igrat drugi dan kad je izasao i igrao sam ga ako i 2 mjeseca.. igra me totalno razocarala, ocekivo sam neku veliku razliku od wowa, ubiti je sve to ista stvar samo umjesto da grindas zivotinje tu grindas ljude, pokusali su da ti sve bude brzo i pristupacno i da nemoras daleko putovat, po mom misljenju time je ubijen osjecaj ''Worlda'', i sve je prazno, gankanja skoro da i nema (meni je to jedan od smisla igranja pvp igre)... pvp mi je isti kao u wowu, jedna klasa je jaca od druge a druga klasa je opet jaca od trece, jos jedna igra u kojoj izbor klase predvlada nad skillom.. endgame se takoder svodi na farmanje opreme i kolko pricam sa ljudima koji to jos uvijek igraju, brzo dosadi.. ne mislim ovime pljuvat po warhammeru, jednostavno ocu reci da trenutno nema prave izbalansirane pvp igre, a sve u svemu wow pvp mi je ipak znatno bolji od warhammer pvp-a..
btw ja vec dugo nisam igro warhammer pa ako se nesto drasticno promjenilo imam doma cd i sve pa mozda i probam zaigrat ponovo..