d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Warhammer Online > Hmmm
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,052.37
Sep 19 2009 05:16pm
Quote (miso8 @ Sat, Sep 19 2009, 10:09pm)
nego, mene najvise nervira kod mmo-ova sto kad igras melee chara, samo kliknes na monstera i on sam lupa -_-
zbog toga sam presto igrat jedan mmo na koj se stalno vracam kad me zove ekipa
iskreno volim kad moras klikat po monsteru da ga ubijes, to mi je prakticki bit igre

Ne znam sta si to igrao, ali ovde skoro da nemas autoattack, sve ti ide na abilitye, a sto se pvp tice jos malo pa kao d2 brzina kad dodje 1:1 ;)
Member
Gold: 0.00
Sep 20 2009 03:40am
Quote (d00m1n80r @ Sat, Sep 19 2009, 08:19pm)
Eh sad, ako se tebi svidja wow nista sto ja kazem ne moze da te natera da promenis misljenje.

Igrao sam wow ali mi je kompletno pve levelovanje bilo izuzetno dosadno jer nisam imao grupu. WH je pvp orijentisan tako da ces se kroz celo levelovanje mlatiti sa drugim ljudima, sto mu daje neki smek. Sam koncept je napravljen tako da bude lako da nadjes grupu i ides okolo mlateci se oko kontrole zone. Ako volis vise pve i tu ima dosta interesantnih stvari, nekih veoma teskih za razliku od wowa gde znam previse ljudi koji kukaju kako su udebilili igru. A i nikad nisam voleo cartoony grafiku ;)

ja igram wow oko 4 godine i igram samo pvp, puno puta sam odustao jer je igra ipak bazirana na pve a meni je to dosadno i nevidim smisla ic 4 sata po nekoj spilji i klat zivotinje.. sa iducom expanzijom dolaze znatne promjene za pvp, poput rated battlegrounds i takvih sitnica, + nedavno je ubaceno i levelanje prek bgs, koje jos nije bas dobro izbalansirano al vidi se da su se poceli truditi oko pvp aspekta igre ..

slazem se sa tobom, meni je isto u wowu to levelanje glupo, dolazim na wow samo za pvp, a da bi nabio lika na 80 i poceo igrat, treba mi bar mjesec dana..

a uvezi warhammera, poceo sam ga igrat drugi dan kad je izasao i igrao sam ga ako i 2 mjeseca.. igra me totalno razocarala, ocekivo sam neku veliku razliku od wowa, ubiti je sve to ista stvar samo umjesto da grindas zivotinje tu grindas ljude, pokusali su da ti sve bude brzo i pristupacno i da nemoras daleko putovat, po mom misljenju time je ubijen osjecaj ''Worlda'', i sve je prazno, gankanja skoro da i nema (meni je to jedan od smisla igranja pvp igre)... pvp mi je isti kao u wowu, jedna klasa je jaca od druge a druga klasa je opet jaca od trece, jos jedna igra u kojoj izbor klase predvlada nad skillom.. endgame se takoder svodi na farmanje opreme i kolko pricam sa ljudima koji to jos uvijek igraju, brzo dosadi.. ne mislim ovime pljuvat po warhammeru, jednostavno ocu reci da trenutno nema prave izbalansirane pvp igre, a sve u svemu wow pvp mi je ipak znatno bolji od warhammer pvp-a..

btw ja vec dugo nisam igro warhammer pa ako se nesto drasticno promjenilo imam doma cd i sve pa mozda i probam zaigrat ponovo..
Member
Gold: 336.02
Sep 20 2009 05:28am
cuem da neki ljudi kazu da je conan jedina igra koja se isplati mjesecno placat
zanima me jel ko i igro i ako je, kaka su misljenja?
Member
Sep 20 2009 06:48am
Quote (miso8 @ Sun, Sep 20 2009, 12:28pm)
cuem da neki ljudi kazu da je conan jedina igra koja se isplati mjesecno placat
zanima me jel ko i igro i ako je, kaka su misljenja?

ja sam razmisljo to zaigrat al cuo sam da kad dodes do max levela, igra ti se svede na gankanje, kazu da igra nema nikakav endgame.. i bilo je price da ce se uskoro i serveri pocet zatvarat..

al vizualno igra izgleda savrseno.. velika steta da su ju tako usrali..
Member
Gold: 336.02
Sep 20 2009 08:02am
Quote (Legna @ Sun, Sep 20 2009, 01:48pm)
ja sam razmisljo to zaigrat al cuo sam da kad dodes do max levela, igra ti se svede na gankanje, kazu da igra nema nikakav endgame.. i bilo je price da ce se uskoro i serveri pocet zatvarat..

al vizualno igra izgleda savrseno.. velika steta da su ju tako usrali..

da to sam i ja cuo
kao predobro je dok lvlas, al kad si max lvl strasno je dosadno
cuem jos da je LOTRO dobra igra
zvao me prijatelj da igram s njim, samo trebam kupit igru a on ce mi placat al nisam htjeo :P
Member
Gold: 491.33
Sep 20 2009 04:35pm
na kojem serveru su hrvati na wowu? :-D
uzeo wow poceo na nekom al bi bilo draze da ima neke domace ekipe.
Member
Sep 20 2009 05:23pm
Quote (attilius @ Sun, Sep 20 2009, 11:35pm)

koliko ja znam najvise hrvata ima na korgalu..

ja sam na Shattered Halls, igram sa jos par domacih sta su igrali i d2

mi ti igramo samo pvp pa ako ti se to svida dodi slobodno na nas.. mrzimo pve tako da nismo od velike podrske pri levelanju (osim pri gankanju)! i server nije najbolji.. :D

i horda smo ofc :D

a ako oces pve mislim da ces tu lako nekog nac

This post was edited by Legna on Sep 20 2009 05:24pm
Member
Gold: 10,688.43
Sep 21 2009 12:56am
Quote (attilius @ Sun, Sep 20 2009, 11:35pm)

Kor`Gall -> Horda, imas 2 -3 domace gilde
Haomarush -> Alliance , pola servera Hrvati, Srbi te ostali Balkan ( tu sam se ja transfer nedavno )
Twilight hammer -> cuo da na Alliance ima hrvata dosta
Member
Gold: 491.33
Sep 23 2009 03:27am
Quote (The_Outsider @ Mon, 21 Sep 2009, 07:56)
Haomarush -> Alliance ,  pola servera Hrvati, Srbi te ostali Balkan ( tu sam se ja transfer nedavno )

t4t
Member
Gold: 169.00
Sep 23 2009 03:28am
Quote (The_Outsider @ Mon, Sep 21 2009, 06:56am)
Haomarush -> Alliance ,  pola servera Hrvati, Srbi te ostali Balkan ( tu sam se ja transfer nedavno )

imam ja na haomrarushu 3 lika 80 lvl
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll