d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Idemo Djeco! > Rasprava&analiza
Prev123413Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jul 1 2009 02:18pm
Quote (Dr_Feelgood @ Wed, Jul 1 2009, 04:55pm)
aj da vidimo!!!
ostavka premijera, gospodarski kolaps, dužničko ropstvo....
procjena iz ozbiljnih i dobro obavještenih izvora:
- pad realnog sektora za 10-20%
-200 000 otkaza, od te brojke u državnom i javnom sektoru 50% dakle 100 000
-30% pad realnog standarda (devalvacija)
-ulazak MMF-a u funkciji nadglednika i izvršitelja
-malo vjerojatno ali ipak moguče - novo teritorijalno ustrojstvo- smanjenje broja opčina i možebitno ukidanje županija uz prilično smanjenje boja uposlenih
e sada pitanje
ako si adolescent - hoče li tvoj otac/mati dobit otkaz?
ako si student - hoče li ti uopče priznat tu diplomu i gdje češ nač posla?
ako si punoljetan i zaposlen - do kad misliš da češ izdržat a da ne popališ otkaz?

eto ,
aj da vidim čijim vi zubima jedete kruh.....

otac je glavni informaticar i racunalni tehnicar te glavi help desk lik INA-e na podrucju primorsko goranske
mater je radio voditeljica i suvlasnik radio stanica (privatna)
tak da neam blage
Member
Gold: 8,707.00
Jul 1 2009 02:30pm
Quote (m4tej @ Wed, Jul 1 2009, 08:18pm)
otac je glavni informaticar i racunalni tehnicar te glavi help desk lik INA-e na podrucju primorsko goranske
mater je radio voditeljica i suvlasnik radio stanica (privatna)
tak da neam blage

to je ok, čini se sigurno no ako bude devalvacija pušimo svi 30% keša
devalvacija=skriveni porez....
Member
Jul 1 2009 03:39pm
Quote (Dr_Feelgood @ Wed, Jul 1 2009, 08:30pm)
to je ok, čini se sigurno no ako bude devalvacija pušimo svi 30% keša
devalvacija=skriveni porez....

ekonomska skola :D
znam hh
PADA NOVČANI EKVIVALENT!!!!!!!!
MORAT CEMO OPSATAJAT O IZDAVANJU JEBENOG AKREDITIVA I MJENICE BEZ AVALA BANKE!!!!!!!!!! xD
Member
Gold: 6,821.00
Jul 1 2009 03:41pm
stvarno mi se vise gade svi ljudi koji razmisljaju novcem..
os radit ?! naci ces posao!
os radit za velike pare?! budi najbolji u onome sto radis ili na koljena.
gledam ljude.. zale se nemaju za pivo.. nemaju za izac.. kad treba pocet radit nema ih..

dok god imam za cigare i kavu ja sretan!

a sto se tice ovih u saboru... nit imam zivaca nit vremena za njih.. iskreno.. jebe mi se za njih..
morat ce jako jako sjebat drzavu da ja nemam sta jest.
Member
Jul 1 2009 03:42pm
Quote (sid_hr @ Wed, Jul 1 2009, 09:41pm)
stvarno mi se vise gade svi ljudi koji razmisljaju novcem..
gledam ljude.. zale se nemaju za pivo.. nemaju za izac.. kad treba pocet radit nema ih..

dok god imam za cigare i kavu ja sretan!

a sto se tice ovih u saboru... nit imam zivaca nit vremena za njih.. iskreno.. jebe mi se za njih..
morat ce jako jako sjebat drzavu da ja nemam sta jest.

istina....
zale se svi nemaju za kruh i prose mi po gradu u pumicama od 900 kn
stegni remen
Member
Gold: 20.00
Jul 1 2009 04:25pm
Mislin da ce ovo dobro utjecat na burzu i tržišnu vrijednost hrvatskih hrs..

Ljudi će znat da smo zbog financijske krize i odstupanja premijera primorani više dupat pa će se smanjit pouzdanost hrvata općenito za trgovanja u svim sferama d2.
Member
Gold: 169.00
Jul 1 2009 05:05pm
Za one koji su voljni radit uvik ce bit posla , oni kojima se neda radit izmisljaju pojmove poput recesije samo kako bi dobili otkaz i zena ih nebi napadala da idu radit

a za ivu krmenladera me zaboli kurac, idiot je bio dok je bio premijer i idiot ce bit ka penzic , samo bogati idiot koji se obogatija na jos vecim idiotima , hrvatima , koji su ga izabrali!

This post was edited by OnlyInMemories on Jul 1 2009 05:11pm
Member
Gold: 83,279.00
Jul 1 2009 05:29pm
Quote (sid_hr @ Wed, Jul 1 2009, 11:41pm)

ok slazem se da ima posla samo ga triba radit, al se ne slazem s ovim drugim.. mislim stoji, al ja nisan jos upozna niti 1 osobu koja se obogatila na posten nacin, tj. ako ces radit i bit najbolji ,radit ces ka pas, i dok odes u penziju ces se osicat ka istrosena krpa...
al ok uvik ima sanse da zivis pristojno.al mi smo takvi ljudi, sto ces, sirotinja koja nemore bez kavice, cakule, i jos bi i dobro popili..zato nas i jebe zakon o nepusenju sto smo navikli sidit po kavicama 24/7
al mislim da iz ovog izlaska nece bit dok se sve ne srusi pa nanovo
Member
Gold: 169.00
Jul 1 2009 05:35pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Wed, Jul 1 2009, 11:29pm)
ok slazem se da ima posla samo ga triba radit, al se ne slazem s ovim drugim.. mislim stoji, al ja nisan jos upozna niti 1 osobu koja se obogatila na posten nacin, tj. ako ces radit i bit najbolji ,radit ces ka pas, i dok odes u penziju ces se osicat ka istrosena krpa...
al ok uvik ima sanse da zivis pristojno.al mi smo takvi ljudi, sto ces, sirotinja koja nemore bez kavice, cakule, i jos bi i dobro popili..zato nas i jebe zakon o nepusenju sto smo navikli sidit po kavicama 24/7
al mislim da iz ovog izlaska nece bit dok se sve ne srusi pa nanovo

ima mnogo ljudi koji su uspili u onome cemu su najbolji , medutim te osobe su relativno pametne i nisu prikazane javnosti niti zude za tim tako da mi te ljude neznamo , a siguran sam da ih ima poprilican broj koliko ih moze imati
Member
Gold: 6,821.00
Jul 1 2009 06:35pm
Quote (OnlyInMemories @ Thu, 2 Jul 2009, 01:35)
ima mnogo ljudi koji su uspili u onome cemu su najbolji , medutim te osobe su relativno pametne i nisu prikazane javnosti niti zude za tim tako da mi te ljude neznamo , a siguran sam da ih ima poprilican broj koliko ih moze imati

raks jbga al ovo je istina.
onaj tko zeli bit najbolji mora i radit, nema se tu vremena setat po novinama... a i takovi su vecinom intelektualni ljudi, dileri, sverceri itd. a takvi se ne zele vuc po stampi u svakom slucaju. :)

ma samo hocu rec da ima posla.. place nisu nest velike.. al moze se zivit.. samo sto su mamini sinovi i kceri navikli studirat 10god.. u vecini nasih institucija ne naucis nista.. i onda ocekujes da te netko zaposli takvog nesretnog..
nisu ni ti poslodavci glupi... vis da malo ljudi gleda diplomu.. nego ti njemu dodji na razgovor... rijesi mu tamo ispit il sta vec trazi, pa ako znas radi..
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123413Next
Add Reply New Topic New Poll