Tako sam i ja poceo hehe.... shako sa P emeraldom uvalis za stormshield o shako n storm : D
Al prvi pravi scamm koji sam izmislio iso je ovako (3 put sam ga prodo vise iz zajebancije da vidim oce uspjet nego da zaradim nesto) :
moras imat perf CTA i napravis igru o perf cta : ) onda kad ti frajer udje tad je vrjedio oko 10 - 15 hrs, ja stavim perf cta on stavi hrs onda mu kazes da pomakne rune kakti da nisu fake i ti mices cta e tu je shema svi su navikli da im neko oce uvalit obican flail i to naravno to ne prolazi ali umjesto toga ti samo stavis cta 1-2-2 ili tako nesto, rijetko tko provjerava dali su se statsi promjenili samo gledaju jel jos uvijek cta : )
hehe mi napravimo trade frajer kaze thx i izadje iz igre. Kad ono nakon pola sata meni stize poruka : Hey you gave me the wrong cta. No shit : )
Drugi scamm koji sam izmislio kosto je OwnsEurope oko 30 hrs, frajer je imo sve likove sve shopped perf itemi....
Uglavnom dilo je rune vs FG a scamm ide ovako :
posto sam mu u topic da uzimam 2 ber 2 Lo on te pma name/pass udjes platis uzmes rune zahvalis i izadjes : )
E sad imamo password od igre i name (to nam je trebalo) zatim gledas topic dok mu se ne javi netko respektibilan za koga se zna da nije scammer, moja zrtva je bila jedna cura IRIS (pk) neznam dali jos igra, uglavnom ona je takodjer uzela jedno 10 hrs... Nakon toga napravis acc tipa IRIS-mules i udjes u istu igru i kazes : Hi, IRIS here again i need more runes

but 30 this times.
frajer mi da prvi 30 runa.. ja kazem thx darlin i izadjem

nakon toga gledam scammer acuzation a on ju tuzi za scamm sve sa screen shotovima : ) skoro ju je zakljuco...
Imam jos 1 scamm, al taj necu podjelit s vama jer taj cu prodavat i u D3 a ljudi jos i danas nisu svjesni na koju su shemu popushili : )
Inace uvijek sam bio legit, nema smisla scammat da netko zna da si ga scammo jer si rusis reputaciju i riskiras lock..... zato pazite sta radite : )
Quote (P4jo @ Tue, Jun 30 2009, 11:47am)
o pa disi ti do sada

Cekam Diablo 3, onda sam nazad !
This post was edited by Cheso on Jun 30 2009 06:01am