d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Nema Zajebancije
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 41.72
Jun 30 2009 05:47am
Quote (Cheso @ Tue, Jun 30 2009, 11:37am)
Kad neznaju scammat : D

ja sam znao dic do 3k fg u jednom scammu.....

sve moji scammovi koje sam sam izmislio al to onak iz zajebancije sam radio tu i tamo nisam inace scammer i nikad nisu ni znali tko ih je scammo : _)

jedino me skoro locko jedan supak sto je izmislio da sam ga scammo da izvuce 150 fg od mene....

mogu vam cak i rec kako sam prodo neke fore i kome, ak se sjecate OwnsEurope neznam jel jos igra : ) njega sam sjebo totalka

o pa disi ti do sada :)
Member
Gold: 3.00
Jun 30 2009 06:00am
Tako sam i ja poceo hehe.... shako sa P emeraldom uvalis za stormshield o shako n storm : D

Al prvi pravi scamm koji sam izmislio iso je ovako (3 put sam ga prodo vise iz zajebancije da vidim oce uspjet nego da zaradim nesto) :

moras imat perf CTA i napravis igru o perf cta : ) onda kad ti frajer udje tad je vrjedio oko 10 - 15 hrs, ja stavim perf cta on stavi hrs onda mu kazes da pomakne rune kakti da nisu fake i ti mices cta e tu je shema svi su navikli da im neko oce uvalit obican flail i to naravno to ne prolazi ali umjesto toga ti samo stavis cta 1-2-2 ili tako nesto, rijetko tko provjerava dali su se statsi promjenili samo gledaju jel jos uvijek cta : )
hehe mi napravimo trade frajer kaze thx i izadje iz igre. Kad ono nakon pola sata meni stize poruka : Hey you gave me the wrong cta. No shit : )

Drugi scamm koji sam izmislio kosto je OwnsEurope oko 30 hrs, frajer je imo sve likove sve shopped perf itemi....
Uglavnom dilo je rune vs FG a scamm ide ovako :

posto sam mu u topic da uzimam 2 ber 2 Lo on te pma name/pass udjes platis uzmes rune zahvalis i izadjes : )

E sad imamo password od igre i name (to nam je trebalo) zatim gledas topic dok mu se ne javi netko respektibilan za koga se zna da nije scammer, moja zrtva je bila jedna cura IRIS (pk) neznam dali jos igra, uglavnom ona je takodjer uzela jedno 10 hrs... Nakon toga napravis acc tipa IRIS-mules i udjes u istu igru i kazes : Hi, IRIS here again i need more runes :) but 30 this times.

frajer mi da prvi 30 runa.. ja kazem thx darlin i izadjem :) nakon toga gledam scammer acuzation a on ju tuzi za scamm sve sa screen shotovima : ) skoro ju je zakljuco...

Imam jos 1 scamm, al taj necu podjelit s vama jer taj cu prodavat i u D3 a ljudi jos i danas nisu svjesni na koju su shemu popushili : )

Inace uvijek sam bio legit, nema smisla scammat da netko zna da si ga scammo jer si rusis reputaciju i riskiras lock..... zato pazite sta radite : )

Quote (P4jo @ Tue, Jun 30 2009, 11:47am)
o pa disi ti do sada :)

Cekam Diablo 3, onda sam nazad !

This post was edited by Cheso on Jun 30 2009 06:01am
Member
Gold: 10,688.43
Jun 30 2009 06:16am
Quote (Cheso @ Tue, Jun 30 2009, 01:00pm)
Tako sam i ja poceo hehe.... shako sa P emeraldom uvalis za stormshield o shako n storm : D

Al prvi pravi scamm koji sam izmislio iso je ovako (3 put sam ga prodo vise iz zajebancije da vidim oce uspjet nego da zaradim nesto) :

moras imat perf CTA i napravis igru o perf cta : ) onda kad ti frajer udje tad je vrjedio oko 10 - 15 hrs, ja stavim perf cta on stavi hrs onda mu kazes da pomakne rune kakti da nisu fake i ti mices cta e tu je shema svi su navikli da im neko oce uvalit obican flail i to naravno to ne prolazi ali umjesto toga ti samo stavis cta 1-2-2 ili tako nesto, rijetko tko provjerava dali su se statsi promjenili samo gledaju jel jos uvijek cta : )
hehe mi napravimo trade frajer kaze thx i izadje iz igre. Kad ono nakon pola sata meni stize poruka : Hey you gave me the wrong cta. No shit : )

Drugi scamm koji sam izmislio kosto je OwnsEurope oko 30 hrs, frajer je imo sve likove sve shopped perf itemi....
Uglavnom dilo je rune vs FG a scamm ide ovako :

posto sam mu u topic da uzimam 2 ber 2 Lo on te pma name/pass udjes platis uzmes rune zahvalis i izadjes : )

E sad imamo password od igre i name (to nam je trebalo) zatim gledas topic dok mu se ne javi netko respektibilan za koga se zna da nije scammer, moja zrtva je bila jedna cura IRIS (pk) neznam dali jos igra, uglavnom ona je takodjer uzela jedno 10 hrs... Nakon toga napravis acc tipa IRIS-mules i udjes u istu igru i kazes : Hi, IRIS here again i need more runes :) but 30 this times.

frajer mi da prvi 30 runa.. ja kazem thx darlin i izadjem :) nakon toga gledam scammer acuzation a on ju tuzi za scamm sve sa screen shotovima : ) skoro ju je zakljuco...

Imam jos 1 scamm, al taj necu podjelit s vama jer taj cu prodavat i u D3 a ljudi jos i danas nisu svjesni na koju su shemu popushili : )

Inace uvijek sam bio legit, nema smisla scammat da netko zna da si ga scammo jer si rusis reputaciju i riskiras lock..... zato pazite sta radite : )

nadam se da ce diablo 3 trading system bit tipa warcraft a ne ove nebuloze sa bacanjem itema na pod u igri u kojoj mi se C/i desave 10 x dnevno.

Cekam Diablo 3, onda sam nazad !

joj ma lol, kad god sam trejdo i vidio da covjek pomice item po inventoriu znao sam da nes pokusava jer nema nikakve potreba to radit.

a ovo drugo su ljudi koji jos ne shvacaju na kakvom se forumu nalaze, nikad ne trade preko whispanja, uvjek pm/topic.

tak je mene ona seljacina Tellmestory http://forums.d2jsp.org/user.php?i=281638 pokuso zajebat prije koju god. i imo sam sav proof, post-o 3 x u S/A i nisam ga mogo lock jer je lik pretrusted a djubre se nije nadalo da cu ga skuzit. odmah poceo tam neke trusted vouchove bla bla. no dobro zna se da je ovaj forum smijesan po tom pitanju.

This post was edited by The_Outsider on Jun 30 2009 06:18am
Member
Jun 30 2009 06:32am
Ma ovaj forum se cijeli zasniva na scammu, najveci scammer je njaguar naravno samo pogledajte joleta i sve vam jasno, jole locked a frajer koji mu je prodo fg nije locked i nakon sto je jole prizno, zakljucak = njaguar i taj frajer su u talu.....

a ja sam imo prooves mogo sam lockat soniki i belikeme obje sa 100K fgs al necu bit djubre ko ih jebe.... a belikeme je moderator na scammers acuzation...

jedna prodala drugoj fg vs prave pare i ova mi to priznala na pm, samo da sam posto taj pm boom obje locked al ko ih jebe..... zasto bit zao ako nemas nista od toga jeli : )
Member
Gold: 83,279.00
Jun 30 2009 07:19am
za ove scamove ostale sam znao i vidio, al ovaj sa IRIS nisam i fora je :P

samo triba imat strpljenja, a ja nisam taj tip :P

a i neznam, uvik mi je veci gust bija umfat nego trejdat tu na forumu..

al preko trade windowa me niko nikad nije sjeba jer nisam brzoplet :P

iris iris crna iris :P
Member
Gold: 336.02
Jun 30 2009 08:51am
ma s enigmom scamm pali dost puta
stavis game O enimga N hr, dodje lik i misli stvarno da ces mu dat za 1 hr i kako neocekuje bijeli ili plavi armor uzme...
al take rune su mi u 50% slucajeva poofale :P
Member
Gold: 5,010.00
Jun 30 2009 09:58am
nije stvar u metodi, nego je stvar oćeš li naletit na nooba
Member
Jun 30 2009 10:18am
Quote (nugard @ Tue, Jun 30 2009, 03:58pm)

samo treba biti uporan : )

Prije u Diablo 1 mogo si rec nekome e daj baci armor na pod da vidim kakav armor nosis i ljudi bi u 80% slucajeva i bacili i onda cekali da im vratis, sjecam se tako sam prije dobio svoj prvi royal circlet :)

Member
Gold: 1,750.00
Jun 30 2009 10:21am
Quote (nugard @ Tue, 30 Jun 2009, 17:58)

Upravo...
Member
Gold: 336.02
Jun 30 2009 10:24am
Quote (Cheso @ Tue, Jun 30 2009, 05:18pm)
samo treba biti uporan : )

Prije u Diablo 1 mogo si rec nekome e daj baci armor na pod da vidim kakav armor nosis i ljudi bi u 80% slucajeva i bacili i onda cekali da im vratis, sjecam se tako sam prije dobio svoj prvi royal circlet :)

http://www.ladyofthecake.com/diablo/newimages/royal-circlet.gif

sad si bas moro spomenit d1 vise puta, jel?
sad mi se igra, iako znam da ce mi za pol sata dosadit
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll