Quote (sid_hr @ Sat, Mar 28 2009, 02:48am)
da se ne obracam na ovo.. jedna vrsta gluposti.
jesam ti ja ikad odgovarao na tvoje gluposti? lijepo ima report i to je to. isto tako ti imas report na moje postove itd
razumijem spam i to sve. kad pogledas guild forum na svim djelovima je vecinom spam. pogledaj pocetke ovog djela foruma sa mojim spamovima i svakakvim sranjima. al jedno je spamat i 100% sam siguran da nisi dobio
warn za spam nego za vrijedjanje.
zasto se obazires na ljude koji te vrijedjaju.
sta sam ja indija trebo prijavit sto mi je napravio topic da sam gej. jedno je zajebancija a jedno je stalno srat nekome.
ako ti je stalo do tih warnowa mozes ih maknut. jest da je to cca god dana al jbga. kad pogledas rijetko tko ima preko 40% warna. znaci da si zasluzio.
prihvati to i gotovo. nije ovaj forum sve na svijetu.
a to da si ti tu vise od mene nije sigurno. samo sto se ja ne obazirem na svasta i ne zanima me sve.
Ne mislim vremenski nego ti gledas a ja postam, a ono gore sam samo odgovorio onom liku al ajd. Ja inace ne reportam nikoga jer me totalno boli kurac, al osim toga vise i nemogu (warn). Jeste, spamam priznajem, ali di spamam? Ne spamam na trade forumima, ni na SA, ni na general helpu, spamam na general chatu i prije na user blogs tamo di se sa ljudima mos zajebavat (vecinom) bez da mi tu nest pametuju. Ma jebes ti warn, da je meni stalo do forum golda i do warna, ja ne bi radio stvari sto radim, ali budem ljut kad se logiram na forum sa 10% vise, a u zadnje vrijeme mi ni nece rec zasto, sto si mogo vidjet i u zadnjem mom topicu dole.
Takodjer, neznam dal si primjetio, ali ja sve manje i manje postam na hr subu jer 90% ljudi organski ne podnosim. Ostavim tu i tamo neki komentar i to je to.
This post was edited by Kennoth on Mar 27 2009 08:10pm