d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Lol Kennoth > Haha Xd
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Mar 27 2009 06:22pm
haha cika paparik mi je takodjer udjelio jedan gospodski warn biggrin.gif
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Mar 27 2009 06:49pm
Quote (sid_hr @ Sat, Mar 28 2009, 01:02am)
pa nece tebe nitko lockat ako izrazis svoje misljenje (ili nebi trebo)! a najmanje mislim da ce te balakai.

za mene je i papafrik đon vejn foruma, al nisam naso ni jednu njegovu neispravnu. ima ljudi koji su posveceni ovom forumu iz nekih samo njima poznatih razloga.
dok god si ovdje pristojan i ne omalovazavas druge nema ti nitko pravo srat.

Ovo nemislim nista lose sto cu ti sad rec, ali kako bi neki rekli da ja spamam, no uglavnom kao sto si mogao primjetiti da sam dosta aktivan na forumu.

Jedno je kad ti dodjes tu, obavis trejd i odes off, ali ja tu uobrazenu guzicu vidim svaki dan, i uvijek se postavi na neki svoj pijedestal kao da je bolji od nas sto je moderator i uzoran clan foruma jel shvacas sto ti hocu rec. O svom warnu ne zelim pricat, neki su vidili za kakve sam pizdarije ga dobivao, naravno, lakse je zalijepiti meni 10 koji vec imam 80 nego onom kog nema to ja razumijem, ali tu su ipak ta dvostruka mjerila.

To je sve sto ja imam rec o tom napuhanku bez smisla za humor.
Member
Gold: 109.09
Warn: 40%
Mar 27 2009 06:50pm
LOLOL KENNOTH
Banned
Mar 27 2009 06:56pm
Quote (Blah @ Sat, Mar 28 2009, 01:50am)
LOLOL KENNOTH

Oh blah
Member
Gold: 6,821.00
Mar 27 2009 07:48pm
Quote (Kennoth @ Sat, 28 Mar 2009, 02:56)
Oh blah

da se ne obracam na ovo.. jedna vrsta gluposti.
jesam ti ja ikad odgovarao na tvoje gluposti? lijepo ima report i to je to. isto tako ti imas report na moje postove itd

razumijem spam i to sve. kad pogledas guild forum na svim djelovima je vecinom spam. pogledaj pocetke ovog djela foruma sa mojim spamovima i svakakvim sranjima. al jedno je spamat i 100% sam siguran da nisi dobio
warn za spam nego za vrijedjanje.
zasto se obazires na ljude koji te vrijedjaju.
sta sam ja indija trebo prijavit sto mi je napravio topic da sam gej. jedno je zajebancija a jedno je stalno srat nekome.

ako ti je stalo do tih warnowa mozes ih maknut. jest da je to cca god dana al jbga. kad pogledas rijetko tko ima preko 40% warna. znaci da si zasluzio.
prihvati to i gotovo. nije ovaj forum sve na svijetu.

a to da si ti tu vise od mene nije sigurno. samo sto se ja ne obazirem na svasta i ne zanima me sve.
Banned
Mar 27 2009 08:10pm
Quote (sid_hr @ Sat, Mar 28 2009, 02:48am)
jesam ti ja ikad odgovarao na tvoje gluposti? lijepo ima report i to je to. isto tako ti imas report na moje postove itd

razumijem spam i to sve. kad pogledas guild forum na svim djelovima je vecinom spam. pogledaj pocetke ovog djela foruma sa mojim spamovima i svakakvim sranjima. al jedno je spamat i 100% sam siguran da nisi dobio
sta sam ja indija trebo prijavit sto mi je napravio topic da sam gej. jedno je zajebancija a jedno je stalno srat nekome.

ako ti je stalo do tih warnowa mozes ih maknut. jest da je to cca god dana al jbga. kad pogledas rijetko tko ima preko 40% warna. znaci da si zasluzio.

a to da si ti tu vise od mene nije sigurno. samo sto se ja ne obazirem na svasta i ne zanima me sve.

Ne mislim vremenski nego ti gledas a ja postam, a ono gore sam samo odgovorio onom liku al ajd. Ja inace ne reportam nikoga jer me totalno boli kurac, al osim toga vise i nemogu (warn). Jeste, spamam priznajem, ali di spamam? Ne spamam na trade forumima, ni na SA, ni na general helpu, spamam na general chatu i prije na user blogs tamo di se sa ljudima mos zajebavat (vecinom) bez da mi tu nest pametuju. Ma jebes ti warn, da je meni stalo do forum golda i do warna, ja ne bi radio stvari sto radim, ali budem ljut kad se logiram na forum sa 10% vise, a u zadnje vrijeme mi ni nece rec zasto, sto si mogo vidjet i u zadnjem mom topicu dole.

Takodjer, neznam dal si primjetio, ali ja sve manje i manje postam na hr subu jer 90% ljudi organski ne podnosim. Ostavim tu i tamo neki komentar i to je to.

This post was edited by Kennoth on Mar 27 2009 08:10pm
Member
Gold: 4,018.00
Mar 28 2009 07:13pm
da forum ovaj nije sve ne kuzi kako ljudi
to mogu toliko dobro vidjeti a pogotovo
donirati xxxxx dollara njaguaru kad pogledas
bas to i hoce... ko ga jebe kad bi doirao
to bi vise bilo zbog vremena... pokazao sam
xx puta da znamskupiti fga mass i kratkom
periodu

neznam

Member
Gold: 169.00
Mar 28 2009 07:37pm
Quote (Phat_Addictive @ Sun, Mar 29 2009, 01:13am)
da forum ovaj nije sve ne kuzi kako ljudi
to mogu toliko dobro vidjeti a pogotovo
donirati xxxxx dollara njaguaru kad pogledas
bas to i hoce... ko ga jebe kad bi doirao
to bi vise bilo zbog vremena... pokazao sam
xx puta da znamskupiti fga mass i kratkom
periodu

neznam

gdje su ti tocke , zarezi ?
prevedi na naski
Banned
Mar 28 2009 09:00pm
Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 29 2009, 02:37am)
gdje su ti tocke , zarezi ?
prevedi na naski

Aj ne jebi ga, kad je u pravu
Member
Gold: 14.49
Mar 29 2009 07:43am
Quote (sid_hr @ Sat, 28 Mar 2009, 01:48)

vouch biggrin.gif
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll