Ima jedna dobra.
Bilo je to prije jedno 3-4 godine.
Igrali mi iz kluba i često išli u duele ono svi skupa. Međutim, naš jedan frend je ušao u duele sam gdje je bio neki Clan (inače, grupa bahatih kretena). A to je vrijeme u Diablu bilo kada pogineš a nemaš dovoljno strengtha da pokupiš iteme A leaveaš igru, itemi dropaju i može ih svako pokupiti. Tako je on nosio sve IMBA iteme na sebi i bio je fakat jak char (mislim da je barb bio). Ubio je on par ljudi 1v1 ali se onda taj Clan udružio i počeli su mu radit nk...I šta će, uhvatila ga je panika odoše mu svi itemi...Ljudi su stojali ispred Rogue-a i nisu micali kako bi ga natjerali da leava. 1 mjesto je bilo slobodno u toj igri ali bio je join bug ili nešto tako

I on je nas sve obavijestio tu u klubu ajmo ulazite ljudi mi rade nk odoše mi itemi. Mi smo pokušavali i pokušavali i uspio je jedan nekako da uleti nakon 15 minuta. Ovi iz clana su spammali stalno ono smijali se itd. nisu obraćali pažnju previše šta se dešava. Kad je ovaj naš frend ušao, on se napravio kao da i on želi s njima radit NK i tražio je party...Svi iz tog clana nisu vidjeli da je on tražio party (osim jednog glupana koji je inače bio newbie u tom njihovom clanu). Taj "pametni" ga je invite-o u party a onda je on ovog što mu fali corpse. U istoj sec ovaj je izletio ispred Rogue-a i počeo da kupi corpse (kojih je bilo milion

) I sad ti iz Clana ljudi su naravno počeli da bacaju po njemu sve moguće magije što imaju, Hammeri su se vrtili na sve strane, meteori su padali, smiteri udarali itd. itd.

ali su bili zbunjeni kako mu ne rade dmg...Ovaj je nekako uspio pokupit iteme i vratio se u Rogue. Poslije tog, ti kreteni nisu znali ko mu je dao party te je nastala svađa između njih

Počeli su psovat mater jedan drugom itd. kao da će biti izbačeni iz Clana određeni i sl.
To je bio kaos stvarno, mi smo padali od smijeha u klubu ovamo ono baš fora