d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Zgode I Nezgode Iz D2 > Prepricajte Nam Neku Anegdotu :)
Prev12347Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 40%
Feb 27 2009 04:23pm
ja = java ili pala

This post was edited by Mirko_Filipovic on Feb 27 2009 04:27pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 27 2009 04:43pm
sican se ja kad smo mi ekipa iz kvarta igrali hc

u pocecima ovaj momak je uvjek smitera pokuso dizat..uvik bi ga pkali na norm brs biggrin.gif
i sad on cili sretan digne on 60 lvl...
i sad mi iz zejebancie ka duelali biggrin.gif
ovaj veki smitea tog smitera drugog,a ovaj treci hammer vrtia hammere ...

kako je ovome ostalo 5xx life ovaj ga pogodi jedan put hammerom i sinja da ga je zakacia i ovome ostane 150 life i ovaj smitera sta ga je smita u hammere se charga u njega i ubije ga '.' !!
ovaj doki sta je umra mu jebe mater itd biggrin.gif
otad vise nije zaigro hc biggrin.gif

Member
Gold: 169.00
Feb 27 2009 04:44pm
prvi puta kada sam poceo igrati hc je bilo kada su me rushali edi , jole i jos neka 2 hrvata i zatim bilo sve spremno za ut .
sve to zajedno trajalo nekih dobrih 2 sata kad mi usli u ut i na mozda 4 waveu meni bilo dosadilo cucit iza zida i kazem ja njima da se idem priblizit bokun da vidim cudovista biggrin.gif i eto ne da nisam vidio niti jednog kostura nego nisam vidio da je itko brze ripao od mene .
poslije toga edi vise nikad nije tija zaigrat d2 sa menom smile.gif ^^

Ako se budete vracali svi na d2 vratim se i ja i javim se ostaloj staroj ekipi da dodu
Member
Gold: 0.50
Feb 27 2009 06:46pm
Quote (speedking @ Fri, 27 Feb 2009, 22:43)
Eh ja se sjecan kad je Mekva kupija tyreal kojega je ustvari Ron dupa i u istome danu je kupija i perf. df u onoga rusa "goblin943" ofc isto dupan.

Df mu je expira u roku od 20 min a kad je skonta da je i tyreal dupan ito da ga je Ron dupa...doslovno je puka  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Nakon toga su se on i Ron lovili po baalrunovima dobrih misec dana. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ( htjelii su pkat jedan drugoga ofc laugh.gif )

eh zbog ovakvih bi se ja stvari opet vratija na d2... al hebiga kad vise niko neigra pa nvm onda sad.gif

sjecam se i toga... kaos covjece al na kraju bili ok jedan s drugim hehe..

frajeru sad sam kako bi netiut reko.. jato deva covjece smile.gif idem spat!
Member
Gold: 8,707.00
Feb 27 2009 07:15pm
a jel igra još uvik netko?
Member
Gold: 41.72
Feb 27 2009 07:40pm
Quote (Dr_Feelgood @ Sat, Feb 28 2009, 01:15am)
a jel igra još uvik netko?

ja bi pocel kad bi drugi poceli sta cu sam camit na chanelu -.-
Member
Gold: 10,688.43
Feb 27 2009 09:17pm
Quote (P4jo @ Sat, Feb 28 2009, 01:40am)
ja bi pocel kad bi drugi poceli sta cu sam camit na chanelu -.-

> INSTALL WOW tongue.gif
Member
Gold: 0.00
Feb 28 2009 03:24am
Quote (OnlyInMemories @ Fri, 27 Feb 2009, 23:44)
prvi puta kada sam poceo igrati hc je bilo kada su me rushali edi , jole i jos neka 2 hrvata i zatim bilo sve spremno za ut .
sve to zajedno trajalo nekih dobrih 2 sata kad mi usli u ut i na mozda 4 waveu meni bilo dosadilo cucit iza zida i kazem ja njima da se idem priblizit bokun da vidim cudovista biggrin.gif i eto ne da nisam vidio niti jednog kostura nego nisam vidio da je itko brze ripao od mene .
poslije toga edi vise nikad nije tija zaigrat d2 sa menom smile.gif ^^

Ako se budete vracali svi na d2 vratim se i ja i javim se ostaloj staroj ekipi da dodu

Matija, ova njubara i ja.

This post was edited by eddy_hc on Feb 28 2009 03:25am
Member
Gold: 0.00
Feb 28 2009 03:34am
Ima jedna dobra.

Bilo je to prije jedno 3-4 godine.

Igrali mi iz kluba i često išli u duele ono svi skupa. Međutim, naš jedan frend je ušao u duele sam gdje je bio neki Clan (inače, grupa bahatih kretena). A to je vrijeme u Diablu bilo kada pogineš a nemaš dovoljno strengtha da pokupiš iteme A leaveaš igru, itemi dropaju i može ih svako pokupiti. Tako je on nosio sve IMBA iteme na sebi i bio je fakat jak char (mislim da je barb bio). Ubio je on par ljudi 1v1 ali se onda taj Clan udružio i počeli su mu radit nk...I šta će, uhvatila ga je panika odoše mu svi itemi...Ljudi su stojali ispred Rogue-a i nisu micali kako bi ga natjerali da leava. 1 mjesto je bilo slobodno u toj igri ali bio je join bug ili nešto tako biggrin.gif I on je nas sve obavijestio tu u klubu ajmo ulazite ljudi mi rade nk odoše mi itemi. Mi smo pokušavali i pokušavali i uspio je jedan nekako da uleti nakon 15 minuta. Ovi iz clana su spammali stalno ono smijali se itd. nisu obraćali pažnju previše šta se dešava. Kad je ovaj naš frend ušao, on se napravio kao da i on želi s njima radit NK i tražio je party...Svi iz tog clana nisu vidjeli da je on tražio party (osim jednog glupana koji je inače bio newbie u tom njihovom clanu). Taj "pametni" ga je invite-o u party a onda je on ovog što mu fali corpse. U istoj sec ovaj je izletio ispred Rogue-a i počeo da kupi corpse (kojih je bilo milion biggrin.gif ) I sad ti iz Clana ljudi su naravno počeli da bacaju po njemu sve moguće magije što imaju, Hammeri su se vrtili na sve strane, meteori su padali, smiteri udarali itd. itd. biggrin.gif ali su bili zbunjeni kako mu ne rade dmg...Ovaj je nekako uspio pokupit iteme i vratio se u Rogue. Poslije tog, ti kreteni nisu znali ko mu je dao party te je nastala svađa između njih biggrin.gif Počeli su psovat mater jedan drugom itd. kao da će biti izbačeni iz Clana određeni i sl.

To je bio kaos stvarno, mi smo padali od smijeha u klubu ovamo ono baš fora biggrin.gif

Member
Gold: 169.00
Feb 28 2009 07:10am
Quote (eddy_hc @ Sat, Feb 28 2009, 09:24am)
Matija, ova njubara i ja.

http://i42.tinypic.com/2lxuwpy.jpg

I lol`d
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12347Next
Add Reply New Topic New Poll