d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Duhovi I Strašne Priče Brr > Enter
Prev123411Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 14.49
Jan 7 2009 01:53pm
Quote (snac @ Wed, 7 Jan 2009, 19:26)
ima san irl iskustva cut o takvoj jednoj prici OD MOJE BAKE , vjerujen joj 100% , neda mi se sad pisat podugo je , drugom prilikom mozda , scary je prica totalno

raspiši se baš me zanima smile.gif
Member
Gold: 5,010.00
Jan 7 2009 02:58pm
Ne virujen u duhove ni u izvanzemaljce al virujen u Foxa Muldera.
Member
Jan 7 2009 03:46pm
Ima jedna priča

Skupilo se društvo bilo negdje 5 muškaraca i napili se i kladili su se da ko ima muda
otić na groblje do ukletog križa izvadit da prošetat 20 metara i vratit ga na mjesto
padala je kiša i svi su imali dugačke žute vatrogasne kabanice skroz do poda,
jedan pijan lik se okladio u soma kuna da će otić
dok su drugi gledali on je otišao do križa i izvadio ga van prošeto se i već su se svi počeli primati
za glavu kaj su pare zgubili, ali onda kad je vraćao križ u zemlju nije vidio da si je prihvato kabancu
i mislio je da ga mrtvac vuče u grob, poginuo je od infarkta srce mu je explodiralo na pola
Member
Gold: 10,688.43
Jan 7 2009 03:48pm
Quote (Tim_lopovaMIKI @ Wed, Jan 7 2009, 09:46pm)
Ima jedna priča 

Skupilo se društvo bilo negdje 5 muškaraca i napili se i kladili su se da ko ima muda
otić na groblje do ukletog križa izvadit da prošetat 20 metara i vratit ga na mjesto 
padala je kiša i svi su imali dugačke žute vatrogasne kabanice skroz do poda,
jedan pijan lik se okladio u soma kuna da će otić
dok su drugi gledali on je otišao do križa i izvadio ga van prošeto se i već su se svi počeli primati
za glavu kaj su pare zgubili, ali onda kad je vraćao križ u zemlju nije vidio da si je prihvato kabancu
i mislio je da ga mrtvac vuče u grob, poginuo je od infarkta srce mu je explodiralo na pola

i onda ga je mama probudila da ne zakasni na prvi sat...
Member
Jan 7 2009 04:07pm
Quote (The_Outsider @ Wed, 7 Jan 2009, 21:48)
i onda ga je mama probudila da ne zakasni na prvi sat...

ovo je fakat istina poznavala sam tog čovjeka sleep.gif
Member
Gold: 0.00
Jan 7 2009 04:12pm
profa iz vjeronauka je mojoj priji pricala kako je neka mala koja je zazival duhove kada je isla lec u ogledalu vidila svoj odraz kao nekog crnog andela koji place i da se budila s krvavim nogama....
zanimljivo mi je cut te price ali sam skepticna prema tome, bas ka prema svemu sta ne vidim vlastitim ocima ( a fala bogu ovo nisam hehe)
cula sam stvarno dosta prica o izgubljenim dusama i duhovima, ali nikad nisam potpuno vjerovala u to :/
Member
Gold: 405.35
Jan 7 2009 04:55pm
Quote (Legna @ Wed, 7 Jan 2009, 20:25)
inace ja ne vjerujem u nista sta nevidim svojim ocima, i uvjek mi je smjesno kad neko govori da je nesto takvo vidio...

al vjerujem u duhove i takva sranja jer sam kao klinac vidio tako par zajebanih stvari koje nemogu objasnit.. i ne mislim na neko sranje koje ''imas osjecaj da si vidio'' biggrin.gif neg sam svojim ocima vidio stvari koje se nemogu objasnit... tako da vjerujem.. biggrin.gif

vec sam jednom reko, prezajeban je ovaj svjet da nema nicega biggrin.gif

I onda dodje neki tip isti ti, pokusas mu objasnit sta si vidia a on ti zavari u facu?
Krasno... sam sebi kontradiktoran, ali u sustini san te svatija wink.gif

I da vjerujem u ove stvari ali ne na OVAKAV nacin.
Cuja san price o egzorcizmu.... i cak o tome kako je par egzorcista bilo u mojoj zupi u Splitu. Sva srica nisu dosli poslovno smile.gif .
Dosta san blizak sa jednim svecenikom pa tako da vjerujem u takve stvari.
Member
Gold: 0.00
Jan 7 2009 05:13pm
Quote (Zajeb @ Wed, 7 Jan 2009, 23:55)
Dosta san blizak sa jednim svecenikom pa tako da vjerujem u takve stvari.

koliko blizak laugh.gif

Ja ne virujen u ta sranja sve dok na svoje oči nevidim nešto.
A i onda bi bija skeptičan prema tome.
Previše iluzija postoji na ovome svitu.
Member
Gold: 336.02
Jan 7 2009 05:17pm
Quote (Usc_abaddon @ Wed, Jan 7 2009, 08:11pm)
imas video na yutubu o toj curi ..
btw nebojim se duhova al kad sam sam doma po noci bojim se igram da mi nesto ne skoci u stan i pojede me biggrin.gif xD
volio bi da jednog dana zombiji svi ljudi postanu i onda onako nas par grupicu napravimo i koljemo ih pre gg xD

left 4 dead
Member
Gold: 8,707.00
Jan 7 2009 07:32pm
Quote (Tim_lopovaMIKI @ Wed, Jan 7 2009, 07:06pm)
oke... jednostavno pitanje...
vjerujete li u duhove? zasto?
Da li ste ikada čuli neke strašne i sablasne priče i vjerovanja od svojih roditelja, baka, prijatelja... o duhovima, mrtvima, egzorcizmu...
Ili možda doživjeli nešto takve vrste...
Vjerujete li u to? Plaši li vas?
Ispričajte što ste sve čuli...
svaktko u nesto vjeruje ili ne vjeruje...

http://i42.tinypic.com/t6thjd.jpg

Mene nekada preplaše te priče, ali ne mogu odoliti a da ih ne čujem...

Još davno sam čula od staraca kako se priča da ima ženska čiji se duh pokazuje na jednoj cesti u Gorskom kotaru.
Žena je poginula na toj istoj cesti prije dosta godina. Ona stopira na cesti i uđe u auto...

y znam jednu horor priču.
privatizacija firme u koj sam radio prije rata....sry, ali pregrozno je za prepričavat...
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123411Next
Add Reply New Topic New Poll