d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Gledo Neko > Inside...
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Retired Moderator
Gold: 1,355.27
Trader: Trusted
Jan 5 2009 01:26pm
Quote (Legna @ Sun, 4 Jan 2009, 17:50)
Gledo sam nedavno u kinu ovaj ''The day the earth stood still'' , film je gledljiv al nista posebno.. kraj dode prebrzo i premalo je objasnjeno.. al onako.. isplati se pogledat..  happy.gif

Mogu reć skoro isto. Gledo u kinu spletom okolnosti, no sigurno nije film koji bih ponovo gledao.
Ako nemaš pametnijeg posla bit će ti dobar (valjda wink.gif )
Member
Gold: 0.00
Jan 6 2009 06:28am
Sinoć sam bija kod prijatelja pa smo cilu noć gledali filmove. Uglavnom moj osvrt na njih.

Očajavanje - Snimljeno po knjizi Stephena Kinga. Nisam gleda od početka. Neki duh iz rudnika uđe u lokalnog šerifa, on zatoči ljude u zatvoru i naravno sve ih želi ubit. Radnja se više manje vrti oko toga. Nije loš film, ali po mom mišljenju dosta ga je jednom pogledat. 6//10

Mirrors - Novi horror (ima par scena koje su možda malo strašne, ali ništa posebno), trenutačno igra u kinu u Splitu. Glumi Kiefer Sunderland u glavnoj ulozi, Paula Patton u ulozi njegove žene (ženska ima opaku sisu ubojicu,vridi pogledat biggrin.gif )
Film započinje scenom u kojoj čovjek pokušava pobjeći od nečega (još neznamo od čega) i završava zaklan kraj jednog ogledala.
Radnja se nastavlja tako što se Kiefer zaposli u bivšoj robnoj kući, koja je sada zapaljena, kao noćni čuvar (ista robna kuća u kojoj je zaklan lik na početku filma).
Tu naravno počinju njegovi problemi. Neću vam dalje govorit radnju. Film je gledljiv, ocjena 6//10.

Zeitgeist - Možda najzanimljiviji dokumentarac koji sam pogledao. Film o zavjerama, podijeljen u 3 dijela, svaki govori o drugoj temi (sve u istom filmu naravno).
1. dio - Zavjera o vjeri, pogotovo o Isusu Kristu. Pokazuje koliko je bilo ljudi rođenih prije Njega, koji su rođeni 25.12. od djevica kojima svakoj ime počinje sa slovom M,u noći dok je zvijezda pokazivala trojici ljudi put prema njima, koji su radili čuda kao i On, imali 12 sljedbenika,u 30 godini bili na prekretnici kao i Isus (Kršten je), umrli u 33., i nakon 3 dana su uskrsli. (U filmu je objašnjeno zašto baš svakoj djevici ime počinje ime sa "M").
2. dio - Zavjera o Amerikancima. Bazira se na događaju 9//11, ali govori i općenito o terorističkim napadima.
3. dio - Zavjera o Centralnoj banci u Americi, i pokazuje koliko su zapravo Amerikanci u dugu svojoj državi, zbog inflacije dolara. Spominje se i petljanje oko burze, kako su je sami zakomplicirali kako nebi ljudi mogli zarađivat na njoj, nego samo oni u čijem je to interesu. Govori i o motivima SAD - a u miješanje u svjetske ratove.

Neću vam više ništa govorit, moj savjet je pogledajte ovaj film. Ocjena 10//10

Namjeravali smo pogledat i saw 4 i saw 5, ali je ovaj Zeitgeist završio u 7ipo ujutro,tako da ću to ovih dana pogledat.
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jan 6 2009 08:15am
Quote (PalysFort @ Mon, Jan 5 2009, 07:26pm)
Mogu reć skoro isto. Gledo u kinu spletom okolnosti, no sigurno nije film koji bih ponovo gledao.
Ako nemaš pametnijeg posla bit će ti dobar (valjda wink.gif )

ja sam cuo da je ok movie =))
al nisam nesto lud da bi ga gledo......
tongue.gif

This post was edited by m4tej on Jan 6 2009 08:15am
Member
Gold: 7,557.95
Jan 6 2009 09:41am
ako netko voli horore!

Rinne(Reincarnation) ima cak Axxov dvd rip s engleskim titlima po meni 7/10
Gin Gwai(The Eye) postoji i Americka verzijas Jesiccom Albom,oba dva nisu losa ali Kineski je malo bolji
Dead Silence(amijent filma je zakon mada nije bas savrsena realizacija,zaplet i kraj predobri)
Midnight meat train(zamisli Vinnie Jonesa sa satarom kako mrcvari po vlaku-ne treban nista vise nadodat)
Orfanato, El(jedan od najboljih filmova sto sam pogleda prosle godine)- Guillermo del Toro je kralj kao i vecina njegovih filmova
The Unborn(jos ga nisam pogledao ali se huska vec dugo da bi mogao biti iznimno stravican...wohohohoho Michael Bay rezira,hm...sad bi trebao pocet igrat po kinima) pogledajte trailer
Haute tension(francuski hororac sa predobrom pricom i gomilom krvi)malo stariji ali preporucujem
The Mist(za ljubitelje Stephana Kinga,ovaj mu je najnoviji) jako dobar film sa malo drugacijim krajem nego u knjizi ali svejedno iznenadzujuci...

Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Jan 6 2009 10:10am
Obozavam hororce, samo sto sam prelijen da ih skidam s neta
Member
Gold: 14.49
Jan 6 2009 10:30am
ja obožavam horore wub.gif
Member
Gold: 41.72
Jan 6 2009 10:40am
Quote (bahamontik @ Tue, Jan 6 2009, 03:41pm)
ako netko voli horore!

Gin Gwai(The Eye) postoji i Americka verzijas Jesiccom Albom,oba dva nisu losa ali Kineski je malo bolji
Dead Silence(amijent filma je zakon mada nije bas savrsena realizacija,zaplet i kraj predobri)
Midnight meat train(zamisli Vinnie Jonesa sa satarom kako mrcvari po vlaku-ne treban nista vise nadodat)
Orfanato, El(jedan od najboljih filmova sto sam pogleda prosle godine)- Guillermo del Toro je kralj kao i vecina njegovih filmova
The Unborn(jos ga nisam pogledao ali se huska vec dugo da bi mogao biti iznimno stravican...wohohohoho Michael Bay rezira,hm...sad bi trebao pocet igrat po kinima) pogledajte trailer
Haute tension(francuski hororac sa predobrom pricom i gomilom krvi)malo stariji ali preporucujem
The Mist(za ljubitelje Stephana Kinga,ovaj mu je najnoviji) jako dobar film sa malo drugacijim krajem nego u knjizi ali svejedno iznenadzujuci...

gledo sam 2-3 odavde mist je full dobar i ima gg kraj xD pogledat cu ove druge prije skole xP
Member
Jan 6 2009 11:54am
Quote (bahamontik @ Tue, Jan 6 2009, 04:41pm)
ako netko voli horore!

gledo sam skoro sve ovdje, koje nisam, budem pogledo, najvise me se od ovih dojmio The Mist, atmosfera mi je prejebena samo taj kraj mi je blesav, nije imalo smisla izvodit neku ironiju u takvom film, plus nisam se informiro al tesko da je Stephan King osmislio takav kraj....

za ovaj Dead Silence sam mislio ''evo jos jedno totalno predvidljivo smece'' al me onaj kraj bas fino iznenadio biggrin.gif

inace svi ti novi horrori su meni totalno dosadni i predvidljivi.. jednostavno je sve vec videno...

al preporucio bi ovaj novi horror Karantena, neznam kak je to gledat doma al ja sam se u kinu jebeno usro, film je raden koda je sniman kamerom.. tema je jebena, gluma je jebena, atmosfera je jebena i ima pun kurac zajebanih scena wink.gif ...
al opet ja sam to gledo u kinu, nevjerujem da ce bit tolko zajeban kad ga doma gledas.. biggrin.gif
Member
Jan 6 2009 12:06pm
Quote (Kennoth @ Tue, Jan 6 2009, 06:10pm)
Obozavam hororce, samo sto sam prelijen da ih skidam s neta

takoder biggrin.gif
Member
Gold: 7,557.95
Jan 6 2009 05:18pm
Quote (Legna @ Tue, Jan 6 2009, 05:54pm)
gledo sam skoro sve ovdje, koje nisam, budem pogledo, najvise me se od ovih dojmio The Mist, atmosfera mi je prejebena samo taj kraj mi je blesav, nije imalo smisla izvodit neku ironiju u takvom film, plus nisam se informiro al tesko da je Stephan King osmislio takav kraj....

za ovaj Dead Silence sam mislio ''evo jos jedno totalno predvidljivo smece'' al me onaj kraj bas fino iznenadio biggrin.gif

inace svi ti novi horrori su meni totalno dosadni i predvidljivi.. jednostavno je sve vec videno...

al preporucio bi ovaj novi horror Karantena, neznam kak je to gledat doma al ja sam se u kinu jebeno usro, film je raden koda je sniman kamerom.. tema je jebena, gluma je jebena, atmosfera je jebena i ima pun kurac zajebanih scena wink.gif ...
al opet ja sam to gledo u kinu, nevjerujem da ce bit tolko zajeban kad ga doma gledas.. biggrin.gif

hm....ja samga mislio pogledat ali zbog ovoga nisam! ipak ajd stavio sam skidat pa da se sam uvjerim!!! (i spanjolsku originalnu verziju) ujutro cu reci jel bio dobar! valjda! oba dva

http://www.film-mag.net/content.php?review.5000

This post was edited by bahamontik on Jan 6 2009 05:22pm
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll