Quote (The_Outsider @ Tue, 13 Jan 2009, 21:45)
da ne otvaram novi topic..
ovako, posto sam jos na poslu da provjerim prije nego dođem doma

kupio danas wow i onaj burning crusade, iako vec doma imam instalirana ta 2 nastavka (instaliro, skunuo patcheve i nikad pokrenuo ) od frenda sta mi je sad cinit?
znam da morm nesto kreirat account na netu i onda me pita cd key od orginalnog wowa i kao dobim 1 mjesec besplatno, a gdje upisujem onaj serial sta sam dobio sa burning crusadeom?
i jos koje pitanje...
za pocetak koji server je dobar i koja rasa i klasa najlaksa za pocetnika aka njubaru ?
aj valjd aneko zna! 10Q!
Ovako, s cd keyem od wowa dobivas acc i mogucnost igranja do lvla 60 na prvom kontinentu, nemozes u outland... sa burning cruseade cd keyem dobivas da lvlas do 70 i ides u outland i jos neke stvari, tj. nadogradis acc,
moj savjet oko toga bi ti bio, ak planiras igrat cekaj sa wrath of the lich kingom dok ne nabis lika do lvl 78.
Sljedece napravis acc;
Account kreiras na wow stranici, a s tbc cd keyem ga upgradeas. Nakon toga moras ukucati bon za 2 mjeseca i dobis jos extra mjesec dana posto si novi...
Oko servera ti nemogu pomoci, to biraj sam, gore u postu ti pise moj server i frakcija pa navrati ak oces, legna inace igra na istom serveru, al ga nema u zadnje vrijeme radi posla...
Rasu biraj koja ti se svidja, a klasu najbolje uzmi onu koja najvise odgovara tvom nacinu igre...
U svakom slucaju mozes me pm ak te bilo kaj zanima