d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Some Call It House, We Call It Home > ^^
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2008 01:44pm
Aha aha, razumijem sve smile.gif

Volim i ja ovo dosta...Klaas radi dobre remixe za mene ali Thomas Gold mi je najbolji remixer na svijetu definitivno...Seamus Haji zna napravit dobar remix također.

Daj prika poslušaj ovo, meni jedna od jačih...Gold naravno opet wink.gif -> http://www.youtube.com/watch?v=1NvRxpaEgX4
Member
Gold: 14.49
Dec 9 2008 01:50pm
House prejebačka zika smile.gif
Member
Gold: Locked
Dec 9 2008 01:56pm
eric morillo , derrick may , SVEN VATH , adam beyer , chris diss , technasia , jeff mills , carl cox , chis liebing , westbam , misstress barbara , miss kittin , iva , lushi , perofullhouse , lexicon avenue , eric prydz , umek , dj rush , valentino kanzyani , marko nastic , marko milosavljevic , Mr.Dj Dario , ivan mastermix , billy nasty , fafa monteco , lauren garnier , ivan komlinovic , miss sunshine , DAVE CLARK , MARCO BAILEY , mark williams , MR.C ,

to su SAMO neki kojih se mogu sitit ATM ali naravno ima ih jos puuuuuuuuuno smile.gif , sve ove koje san ti nabroja bija sam na njihovim partijima i iman flyere biggrin.gif
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2008 01:59pm
Quote (cppjole @ Tue, Dec 9 2008, 08:56pm)
eric morillo , derrick may , SVEN VATH , adam beyer , chris diss , technasia , jeff mills , carl cox , chis liebing , westbam , misstress barbara , miss kittin , iva , lushi , perofullhouse , lexicon avenue , eric prydz , umek , dj rush , valentino kanzyani , marko nastic , marko milosavljevic , Mr.Dj Dario , ivan mastermix , billy nasty , fafa monteco , lauren garnier , ivan komlinovic , miss sunshine , DAVE CLARK , MARCO BAILEY , mark williams , MR.C ,

to su SAMO neki kojih se mogu sitit ATM ali naravno ima ih jos puuuuuuuuuno smile.gif  , sve ove koje san ti nabroja bija sam na njihovim partijima i iman flyere biggrin.gif

uf uf uf biggrin.gif

najs najs najs...Like it...ima tu dosta kako bi rekao oldschool DJ-a...ODLIČAN izbor nema šta...Ja također skupljam flyere al živim u jebačkom gradu znaš....sve party do party-a (AL MALO SUTRA biggrin.gif ) Jučer bio praznik pa su doveli Umeka ^^
Kanzyani je bio u Doboju, tu par kilometara od mog grada...ali sve u svemu ništa posebno se ne dešava u BiH oko tog nažalost sad.gif
Member
Gold: 10,688.43
Dec 9 2008 02:21pm
house?

no ty smile.gif
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Dec 9 2008 05:34pm
Metal!!
Member
Gold: 7,557.95
Dec 9 2008 05:58pm
ja slusam sve! ima elekronike mali vrhunske uffff...cak dapace ja se malo vratio na trans "sto su ljudi smatrali ka ono nepopdobnim" Infected Mushroom" i "Juno reactor" ma vrh mjuza! zaboli te...ma zaboli vas sve...slusaj ono sta osjecac jebe te se!
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll