Quote (t0nc3k @ Wed, 29 Oct 2008, 23:44)
gle...ako se kompupali i radi a i zuji i monitor se ne pali to ti je vjerovatno graficka (rjetko monitor) , ako ti se komp nece upalit uopce onda provaj sa istekavanjima pojedinacnih djelova i nakon toga palis komp dok ne skuzis sta je otislo....ako je napajanje otislo nemozes to tek tako skuzit nego moras uzet zicicu u odredene pinove da vidis dal samostalno radi....
btw.. ova ekipa koja pise da mu se mozda iskopcala graficka i ta sranja...pa nije se on tuko sa kompjuterom i graficka ima utor koji je zasarafljen za kuciste tako da je to nemoguce...a ovo sa krivim ustekavanjem je nemoguce (osim da nije ukopco sve od napajanja)....
ako se racunalo ne pali znaci da nije pod naponom i sta ima mudrovat. što se tice pinova stvarno ne znam sta pricas i ne zelim se petljat... (koliko sam skuzio iz njegovog posta napajanje racunala radi).
što se tice graficke ona se ne moze "iskopcat" jer nije ni zakopcana!

Graficka ima svoj utor iz kojeg lagano moze, pri prijenosu, pomjeranju itd. racunala izgubit kontakt sa slotom.
"a ovo sa krivim ustekavanjem je nemoguce (osim da nije ukopco sve od napajanja)"sve je moguce pa tako i ovo. Starija napajanja koliko znam sastoje se od 2 grane i to spajaš crna kraj crne.. ako si nepazljiv spojis krivo, jer neki kablovi nemaju "oznacene" slotove.
Quote (cppjole @ Thu, 30 Oct 2008, 00:04)
lol gg logika..... cuje biiiip a nije pristeka napajanje lol sid

ma znas sta sam htio rec.. ak cuje BIIIIIIIIP znaci da ima iskre
This post was edited by sid_hr on Oct 29 2008 04:05pm