d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Ko Kuzi Kompjutere Help Plz
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,784.00
Oct 29 2008 03:44pm
Quote (m4tej @ Wed, Oct 29 2008, 08:02pm)
kad palim onaj drugi kompjuter u sobi pocne pilit....
znas kad upalis komp pa cujes za koju sekundu: "PIP"
e pa ovaj moj radi: "PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP" , zatim pauza 5 sekundi pa opet pili i non stop
na monitoru se nista ne pojavljuje... ne ocitava windowse ni nista.... samo stoji crno i pise mi power saving mode (kao da gasim pc pa mi se to pojavi)
ono svijetlo na monitoru dole.... (kad je PC upaljen je plavo a kad ugasis PC a ne zagasis monitor je narancasto)...
to svijetlo mi je narancasto koda ni ne palim pc......
sta je to jel zna ko...
molim vas da mi ne spammate ako mi nemozete nikako pomoc =((

gle...ako se kompupali i radi a i zuji i monitor se ne pali to ti je vjerovatno graficka (rjetko monitor) , ako ti se komp nece upalit uopce onda provaj sa istekavanjima pojedinacnih djelova i nakon toga palis komp dok ne skuzis sta je otislo....ako je napajanje otislo nemozes to tek tako skuzit nego moras uzet zicicu u odredene pinove da vidis dal samostalno radi....

btw.. ova ekipa koja pise da mu se mozda iskopcala graficka i ta sranja...pa nije se on tuko sa kompjuterom i graficka ima utor koji je zasarafljen za kuciste tako da je to nemoguce...a ovo sa krivim ustekavanjem je nemoguce (osim da nije ukopco sve od napajanja)....
Member
Gold: 6,821.00
Oct 29 2008 04:02pm
Quote (t0nc3k @ Wed, 29 Oct 2008, 23:44)
gle...ako se kompupali i radi a i zuji i monitor se ne pali to ti je vjerovatno graficka (rjetko monitor) , ako ti se komp nece upalit uopce onda provaj sa istekavanjima pojedinacnih djelova i nakon toga palis komp dok ne skuzis sta je otislo....ako je napajanje otislo nemozes to tek tako skuzit nego moras uzet zicicu u odredene pinove da vidis dal samostalno radi....

btw.. ova ekipa koja pise da mu se mozda iskopcala graficka i ta sranja...pa nije se on tuko sa kompjuterom i graficka ima utor koji je zasarafljen za kuciste tako da je to nemoguce...a ovo sa krivim ustekavanjem je nemoguce (osim da nije ukopco sve od napajanja)....

ako se racunalo ne pali znaci da nije pod naponom i sta ima mudrovat. što se tice pinova stvarno ne znam sta pricas i ne zelim se petljat... (koliko sam skuzio iz njegovog posta napajanje racunala radi).
što se tice graficke ona se ne moze "iskopcat" jer nije ni zakopcana! tongue.gif Graficka ima svoj utor iz kojeg lagano moze, pri prijenosu, pomjeranju itd. racunala izgubit kontakt sa slotom.

"a ovo sa krivim ustekavanjem je nemoguce (osim da nije ukopco sve od napajanja)"

sve je moguce pa tako i ovo. Starija napajanja koliko znam sastoje se od 2 grane i to spajaš crna kraj crne.. ako si nepazljiv spojis krivo, jer neki kablovi nemaju "oznacene" slotove.

Quote (cppjole @ Thu, 30 Oct 2008, 00:04)
lol gg logika..... cuje biiiip a nije pristeka napajanje lol sid biggrin.gif

ma znas sta sam htio rec.. ak cuje BIIIIIIIIP znaci da ima iskre tongue.gif

This post was edited by sid_hr on Oct 29 2008 04:05pm
Member
Gold: Locked
Oct 29 2008 04:04pm
Quote (sid_hr @ Wed, Oct 29 2008, 10:02pm)
ako se racunalo ne pali znaci da nije pod naponom i sta ima mudrovat. što se tice pinova stvarno ne znam sta pricas i ne zelim se petljat... (koliko sam skuzio iz njegovog posta napajanje racunala radi).
što se tice graficke ona se ne moze "iskopcat" jer nije ni zakopcana! tongue.gif Graficka ima svoj utor iz kojeg lagano moze, pri prijenosu, pomjeranju itd. racunala izgubit kontakt sa slotom.

"a ovo sa krivim ustekavanjem je nemoguce (osim da nije ukopco sve od napajanja)"

sve je moguce pa tako i ovo. Starija napajanja koliko znam sastoje se od 2 grane i to spajaš crna kraj crne.. ako si nepazljiv spojis krivo, jer neki kablovi nemaju "oznacene" slotove.

lol gg logika..... cuje biiiip a nije pristeka napajanje lol sid biggrin.gif
Member
Gold: 1,784.00
Oct 30 2008 04:54am
ako ima starije napajanje neka onda kupi novi kompjuter jer mu je on sad crap....a graficka je zasarafljena na kuciste osim ako nije bio ljen zasarafit tako da je nemoguce da iskoci iz pci slota...a za napajanje je mogu ce da se kompjuter upali al moze gubit kontakt kad se odma upali pa se onda u pinove spaja samo napajanje da se vidi da ne prekida napajanje ...
Member
Gold: 83,279.00
Oct 30 2008 05:00am
Imo sam ja slican problem, al to bog nezna sto je... to ti niko ovdi nemore reci,.,, otisa ti je neki bog i gotovo biggrin.gif Odnesi na servis, ili ako je noviji comp garancija ?

This post was edited by Rakshasas(KD) on Oct 30 2008 05:02am
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Oct 30 2008 05:42am
Quote (t0nc3k @ Wed, Oct 29 2008, 09:35pm)
ekipa tu nes pise ko da je to atomska fizika....ovaj prije pise o kompovima prije 10 god....covjece..nema lik pentium 1

imam
xD!!
lol zajebavam

dakle hvala svima
@ Sid: ty...vidio sam site sa tim beepovima... stvar je da sam nabrojao preko 15 dugih beepova i vise mi se nije dalo
@Rax: ima pc koju godinu vec.... 4-5 godina je star happy.gif

mislio sam da je graficka pa sam izvadio i stavio staru (G Force 3 dry.gif )
ramove sam izvadio i opet stavio...
kablovi su dobro spojevi... sve sam iskopco i ponovno ukopco i ponovo spojio na maticnu...
jebo sam mu mater ^^
reko stari da ce ga malo na posao uzet pa vidit....

This post was edited by m4tej on Oct 30 2008 05:43am
Member
Gold: 1,342.20
Oct 30 2008 08:50am
Quote (m4tej @ Thu, 30 Oct 2008, 13:42)
imam
mislio sam da je graficka pa sam izvadio i stavio staru (G Force 3 dry.gif )
ramove sam izvadio i opet stavio...
kablovi su dobro spojevi... sve sam iskopco i ponovno ukopco i ponovo spojio na maticnu...
jebo sam mu mater ^^
reko stari da ce ga malo na posao uzet pa vidit....

Heh, aj sretno! Nadam se da češ riješit problem.

@Rakshasas; haha, znam točno što misliš, nagledo sam se ja čudesa... i ekipi naslagao PC-a nakon što su "se malo djeca igrala."

Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll