d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Da Pitam > U Vezi Mini Cross
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 23 2008 04:43pm
Quote (speedking @ Tue, Sep 23 2008, 08:14pm)
nemoj kupovat takve gluposti nego kupi lipo kako je legna reka ...neki od 125 ccm ili od 250 ccm jos bolje ..i onda pici po sumi biggrin.gif

meni je iz iskustva 125 ccm najjebenije jer tih 250 ccm nekako nemas di iskoristit po sumi ako os ziv ostat biggrin.gif

Quote (ivangozu @ Tue, Sep 23 2008, 08:22pm)
sezonu cega

sezonu motora, 14+ stupnjeva tongue.gif

iako ja picim i po zimi tongue.gif

Quote (t0nc3k @ Tue, Sep 23 2008, 09:06pm)
netreba mi pravi cross jer idem za polagat vozacki...imat cu auto pa kaj ce mi onda crosser...ovo mi je sam za zajebanciju....da si ne kupujem novi bicikl jer mi je ovaj u redu a i onako rolam tak da.....(nisam gay da rolam ko pickica nego grandam i na fun box radim pizdarije da ne bi mislili da sam neki gay) biggrin.gif
P.S. jel ima ko to da znam jel se to govno kvari i kak je to...frend je to nabavio i danas sam iso 75 km/h sa tim i jeben je osjecaj...nikad neznas kad ces poginut biggrin.gif

kak oces, napisi tu dozivljaje bas me zanima smile.gif moje misljenje je da ce ti to brzo dosadit jer ce ti vec nakon mjesec dana falit snage..

ja sam prije vozio enduro motor i nema vece zajebancije nego picit po sumi, vidis predivna mjesta + extremno je (kolko vidim tak nes zelis smile.gif)

ovo sezonu sam uzo sport tourera i neopisiovo mi fali jurcanje po sumi... tak da za iducu sezonu je cross obavezan
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Sep 24 2008 03:12am
ovo zadnje od legne je... falit ce ti brzine... ja sam imo runnericu od 50 i dopizdila mi jer me nemoze povuc ako nekog vozim...
pa smo ja i frend uzeli polovnu od 200..... to je zvijerka =)))
Member
Gold: 1,784.00
Sep 24 2008 05:22am
Quote (m4tej @ Wed, Sep 24 2008, 12:07am)
od frenda stari vozi corssera od 500 i on ce si uzet od 250 sada brijem....
on i stari skupa po sumi prase al zajebano ti je jer crosseri vecinom nemaju svijetla (sta ce mu svijetla kad nije predvidjen za cestu)
pa kad padne mrak i u sumi si najebo si brate =)
nazovi kad si u rijeci da bacimo djir po sk8 parku.... role u sk8 parku ftw =)
sad sam uzeo od K2 neke uzela mi stara za 1400 kn..... bolje od rollerblade govna koje ni nemaju mogucnost grindanja sleep.gif

ja imam rollerblade i jebene su.....kozne su biggrin.gif pa sam ih skuplje platio...a na jarunu idem na funbox malo grandat i na rampu se glupirat al neam stitnike pa ne radim 360 jer ak padnem ce mi koljena najebat
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll