Quote (speedking @ Tue, Sep 23 2008, 08:14pm)
nemoj kupovat takve gluposti nego kupi lipo kako je legna reka ...neki od 125 ccm ili od 250 ccm jos bolje ..i onda pici po sumi

meni je iz iskustva 125 ccm najjebenije jer tih 250 ccm nekako nemas di iskoristit po sumi ako os ziv ostat

Quote (ivangozu @ Tue, Sep 23 2008, 08:22pm)
sezonu cega
sezonu motora, 14+ stupnjeva

iako ja picim i po zimi

Quote (t0nc3k @ Tue, Sep 23 2008, 09:06pm)
netreba mi pravi cross jer idem za polagat vozacki...imat cu auto pa kaj ce mi onda crosser...ovo mi je sam za zajebanciju....da si ne kupujem novi bicikl jer mi je ovaj u redu a i onako rolam tak da.....(nisam gay da rolam ko pickica nego grandam i na fun box radim pizdarije da ne bi mislili da sam neki gay)

P.S. jel ima ko to da znam jel se to govno kvari i kak je to...frend je to nabavio i danas sam iso 75 km/h sa tim i jeben je osjecaj...nikad neznas kad ces poginut

kak oces, napisi tu dozivljaje bas me zanima

moje misljenje je da ce ti to brzo dosadit jer ce ti vec nakon mjesec dana falit snage..
ja sam prije vozio enduro motor i nema vece zajebancije nego picit po sumi, vidis predivna mjesta + extremno je (kolko vidim tak nes zelis

)
ovo sezonu sam uzo sport tourera i neopisiovo mi fali jurcanje po sumi... tak da za iducu sezonu je cross obavezan