d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Wazap Hoes > A
Prev123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,010.00
Sep 9 2008 07:36pm
Quote (The_Outsider @ Wed, 10 Sep 2008, 02:38)
činjenično stanje je:

jole je lopov, don`t trade with jole  laugh.gif

a ovaj čovjek ne bira načine da se pokuša dočepat vlastitog f-golda

Pouzdano znam da si ti prije ovoga ima još jedan jsp account i da je bija Locked. Pa bilo bi korektno da se pogledaš u ogledalo prije nego kreneš druge prozivat za lopovluk.

Ne želim branit jolu iako je i on sam svjestan da duguje nekim ljudima.. Uostalom da je scammer onda bi ga davno zaključalo. Ja se držim one devize post proof or GTFO.
Member
Gold: 0.00
Sep 10 2008 02:27am
Quote (nugard @ Wed, 10 Sep 2008, 02:36)
Pouzdano znam da si ti prije ovoga ima još jedan jsp account i da je bija Locked. Pa bilo bi korektno da se pogledaš u ogledalo prije nego kreneš druge prozivat za lopovluk.

Ne želim branit jolu iako je i on sam svjestan da duguje nekim ljudima.. Uostalom da je scammer onda bi ga davno zaključalo. Ja se držim one devize post proof or GTFO.

Meni je draža:
"S/s or didnt happen!"
Member
Gold: 0.00
Sep 10 2008 03:24am
Quote (cppjole @ Tue, Sep 9 2008, 10:26pm)
koja je shema?

spameri xD
Member
Gold: 1,040.00
Sep 10 2008 04:04am
Quote (eddy_hc @ Wed, 10 Sep 2008, 10:27)
Meni je draža:
"S/s or didnt happen!"

vouch! biggrin.gif
Member
Gold: 10,688.43
Sep 10 2008 04:31am
Quote (nugard @ Wed, Sep 10 2008, 01:36am)

Quote (nugard @ Tue, Sep 9 2008, 09:46pm)
već postoji topic za dugovanja, sam si ga otvorija pa tamo bumpaj

http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=22402366&f=46&st=0

pa bas sa ovakvim kvazi "medi" izjavama ga na neki način braniš, pa zažto onda ja ne bi stao na stranu čovjeka za kojeg znamo ti, tvoji prijatelj iz susjedstva, i pol ovog suba da je nešto "posudio" i ostao bez toga.

a ovo proofs or bla bla bla... pa ne radi se ovdje o glupim forum pravilima koja su nekima ovdje izjela mozak... radi se o nekim ljudsikim načelima... pa ako nešto umzes, ne vratiš, ignoriraš kao da te nema dokazuje kakav si poprilici čovjek van i ovog foruma. Uostalom ovo sve nebi pisao da nisam imao xxx konflikata sa joletom i da neznam kako se covjek ponasa po bnetu/forumu i šta mi je sve rekao... no to uopce nema nikakve veze kao sto i nema veze sa ovim slucajem sta je moji account bio lockan.

aj pozz
Member
Gold: 8,707.00
Sep 10 2008 05:24am
.. radi se o nekim ljudsikim načelima... pa ako nešto umzes, ne vratiš....

yap!!1

kad si nešto uzeo/pozajmio/ukrao onda je to sad tvoje nije više od onog čije je prije bilo tongue.gif tongue.gif

''pozajmio'' je samo ljepši termin za ''ukrao'' tongue.gif
Member
Sep 10 2008 05:28am
Quote (The_Outsider @ Wed, 10 Sep 2008, 12:31)
pa bas sa ovakvim kvazi "medi" izjavama ga na neki način braniš, pa zažto onda ja ne bi stao na stranu čovjeka za kojeg znamo ti, tvoji prijatelj iz susjedstva, i pol ovog suba da je nešto "posudio" i ostao bez toga.

a ovo proofs or bla bla bla... pa ne radi se ovdje o glupim forum pravilima koja su nekima ovdje izjela mozak... radi se o nekim ljudsikim načelima... pa ako nešto umzes, ne vratiš, ignoriraš kao da te nema dokazuje kakav si poprilici čovjek van i ovog foruma. Uostalom ovo sve nebi pisao da nisam imao xxx konflikata sa joletom i da neznam kako se covjek ponasa po bnetu/forumu i šta mi je sve rekao... no to uopce nema nikakve veze kao sto i nema veze sa ovim slucajem sta je moji account bio lockan.

aj pozz

znam da su počeli konflikti sa jolom zato jer je njegov frend (Mada) PK-nija onu vašu priijateljicu Matiju (imala je akaunt SGhost).. a onda se rasplakala po kanalu i jebala mater svima... isusati ako nemoš prihvatit PK kao sastavni dio HC-a onda pali na sc..

oću reć da konflikti na osobnoj razini ne bi trebali rezultirati time da se ljudi po forumu međusobno optužuju

uostalom nisam ni ja sa svima u dobrim odnosima al isto ne prozivam nikoga nit mi to pada na pamet.. većinom ignoriram

Member
Gold: 10,688.43
Sep 10 2008 06:19am
Matija nema nikakve veze s ovim... pa ga nemoj ni mjesat
kao što sam napisao, radi se o samo mojim konfliktima sa njime, neznam zasto nisam bio jasan.
Nažalost svaka konverzaciju sa njime, bila na forumu ili na channelu završila bi da covjek pocne il vrijeđat il da ne dopusti da mu se nesto kaze, on je najpametniji, on je iznad mene ( nešto kao razmaženo malo djete ) pa eto stekao sam nekakvo negativno mišljenje o njemu.
A ovako kad vidim da frendu ukrade gold i pravi se glup, neznam instiktivno valjda mi dođe da nekaj bezveze napišem na njegov topic. ne ljutiš se valjda? ne vidim problem?

This post was edited by The_Outsider on Sep 10 2008 06:28am
Member
Sep 10 2008 06:35am
Quote (The_Outsider @ Wed, 10 Sep 2008, 14:19)
Matija nema nikakve veze s ovim... pa ga nemoj ni mjesat
kao što sam napisao, radi se o samo mojim konfliktima sa njime, neznam zasto nisam bio jasan.
Nažalost svaka konverzaciju sa njime, bila na forumu ili na channelu završila bi da covjek pocne il vrijeđat il da ne dopusti da mu se nesto kaze, on je najpametniji, on je iznad mene ( nešto kao razmaženo malo djete ) pa eto stekao sam nekakvo negativno mišljenje o njemu.
A ovako kad vidim da frendu ukrade gold i pravi se glup, neznam instiktivno valjda mi dođe da nekaj bezveze napišem na njegov topic. ne ljutiš se valjda? ne vidim problem?

Ma koja ljutnja... Samo raspravljamo.

Member
Gold: 6,821.00
Sep 10 2008 08:30am
Quote (nugard @ Wed, 10 Sep 2008, 13:28)
znam da su počeli konflikti sa jolom zato jer je njegov frend (Mada) PK-nija onu vašu priijateljicu Matiju (imala je akaunt SGhost).. a onda se rasplakala po kanalu i jebala mater svima... isusati ako nemoš prihvatit PK kao sastavni dio HC-a onda pali na sc..

oću reć da konflikti na osobnoj razini ne bi trebali rezultirati time da se ljudi po forumu međusobno optužuju

uostalom nisam ni ja sa svima u dobrim odnosima al isto ne prozivam nikoga nit mi to pada na pamet.. većinom ignoriram

Ak vas mada pko joooj tongue.gif
eo da se i ja mal ubacim u razgovor... dosadno mi tongue.gif
najvise sam volio doc u igru s madom i mf tongue.gif a fora je kad te ne moze uhvatit haha
jole je takav i sta sad biggrin.gif
al nije mi jasno zast ga svi napadate sad, a kad je imo palu 98 "svi" ste igrali s njim...
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123Next
Closed New Topic New Poll