Quote (Rakshasas(KD) @ Fri, Aug 1 2008, 01:43pm)
hahaha
nije meni dosadno

svasta vidis, a oni turisti munjeni ti se u 5 dizu i trce da uvate lezaljke .. u 5 !!!!!!!!
ma da ti ja rečen šta san ja doživija,
tamo u hotelu di san radija ispri recepcije je bija veliki hol sa tropskim biljkama cca 60m kvadratnih i to bilo visoko oko 10 metri.
i minja ja ovoga nočnoga tu noć i negdi oko 4 ujutro šenjan nešto se miče u toj džungli, ka malo boje pogledan tamo neki stariji čovik
s krpicom list po list čisti, ja zinija, nisan moga virovat, vidija i on da se ja čudin i doša do mene, i on meni na njemačkome, da se ne brinem za njega da nije on puka na živce
nego jednostavno da je navika raditi. kad je to izvalija ja san se zapanjija, nevjerojatno, njemac, gost hotela, čiste lišče u džungli u koja bi ja najradija bija s motornom pilom uletija. i osta ja š njin lajati do 6 dokle traje smjena, i ovi samo o radu priča, rad, rad, kako je on radija 50tih po 12-14 uri dnevno za 700 maraka a sve cijene su bile iste ka i danas, pa bi ga šef zva raditi i nedijon jer je on radija u luci na dizalici za pretovar tereta, pa bi on doša i nedijon odraditi par uri, ukratko ispriča on meni cili svoj radni život, a drugi život nije ni ima jer je stalno radija!
završila smjena iđen ja polako doma i po putu se mislin, jebate, da tako neko tera radit ove vode balkanske konjine (srbe, hrvate, bosance, crnogorce) to bi odma diglo revoluciju ratovali bi do zadnjega samo da nemoraju radit ništa u životu...