Meni se rimljani svidjaju, iako su malo krvavi... Mislim da ih nisu srušili germani nego kršćani sa svojim "samo da umremo pa ce nam bit dobro" stavovima koji nisu bili prikladni za to vrijeme

Naravno, korupcija i pohlepa su ucinili svoj dio, ali mislim da danas u hrvatskoj nije puno bolje po tom pitanju...
Japanci... Zapravo ful divljaci. Ali iznimno zanimljivi zbog razlike u odnosu na zapadnjake.
Arapi... Probudili europu iz dark ages... svakako iznimno interesantan narod.
Kinezi... meni osobno simbol za promasaj lol. izgubili svaki moguci rat, izgradili tolike zidove i dvorce a narod umire od gladi.
Francuzi.. hehe njih volim, ne znam bas zasto. Valjda zbog sira i seksa.
Englezi... Zanima me koliko je bilo povrsinom englesko kolonijalno carstvo u vrijeme najveće snage. Zajebi mongole, nije carstvo di protrcis konjem i zapalis seljaku kucu. To nije drzava, a to dokazuje i cinjenica da je trajala 50 godina, taman koliko im je trebalo da uz malo klanja dotrce do europe... Carstvo u kojem sunce ne zalazi, 200 godina daleko najveca pomorska sila na planeti, revolucionari pomorskog ratovanja i taktike... Mislim da u novijoj povijesti drze najznacajnije mjesto.