d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Trebam Javazon Heelp!!
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 41.72
May 8 2008 11:16am
Quote (Elfen Lied @ Thu, May 8 2008, 04:45pm)
e bok matej xD

imam iskustva s amom mozda ti mogu pomoci  thumbsup.gif

skillove sigurno znas i sam : Fury i Charged Strike maxas i sve sinergije maxas i u passive sve one evazije ( ne znam tocno imena skillova ) po 1 put...valkiru i ostale gluposti ka decoy nikad nisam koristio

moja svaka ama je bila 92+ lvl pa san ima dosta skill points za potrosit...

sto se tice itema meni naj je bila ovako : Griffon ( stavis Light facet ili Um ili Cham runu ), Mara ( 25+ res bi bilo pozeljno ^^ ), Enigma OFC, +3 Java plave glovke, 2 Bul kathos ringa, TG belt i Sandstormice kao bootse

e sad ima shema koju san ja koristio

kao prva ruka za baal run ili CS run imas Titanse ( neke dobre ofc ^^ ) i Phoenix Monarch ( sto bolji lvl aure ) - ovaj kombo owna sve

za drugu ruku , tj. za ubijanje Baala ili Diabla u roku 4-5 sekundi koristis Thunderstroke Javelinse ( probaj nac perf ) i nades Monarch obicni sa 4 rupe i stavis 4 x 15 % IAS JWLe... ovo owna baala xd

u inventory sto bolji Ama torch i anni te MASS Java Skillere ofc

ovaj build se bazira na sto veci dmg Fury i C strika - i imas imba IAS

a ja san na HCu skoro sve bia puka u Life ... 5 STRa  15 DEX i NN MANA ofc...

Merc Inf - Forti - Andy's ETH helm ofc

eto takva ti je moja bila

sritno gg gl hf ^^

skillovi = isto tako radim
stats= ja cuo nesto kao 30dex 60mana za mana bug za veci dmg (pojma nemam nikad cuo) al posto cu ja koristiti phoenix namjeravam ici na samo life
eq= imam eni, eth titans, phoenix, ss, rare gloves +2 skills 20ias 15dex i jos neko smece, Thudergods, raven+bk (x2 bk nevalja jer na BR te baal zmrzne pa si spor a na CS te jebu oni oblivion knightovi koji ce te jebat u guzu ako te uspore, a raveni imaju da te nemoze zaledit), maru imam isto, 9 sks, T20-xx, anni 19-16-10 i imam 10 komada 20life scs... ova opcija sa thunderstroksima mi je ok ali jebes ti oces ga klat 4-5 sekudni ili 8-9 sta ne? a bolje je na swapu imat cta6+bo... to je moj oppinion a sad neznam?
btw nemam dovoljno FG za grifon pa cu ja shako uvalit dok ne nabavim 100 fga... jel postoji nesto bolje od shakoa za privremeno? =)

FALA CAR SI

Member
May 8 2008 11:16am
btw sjecam se tvoje ame bili smo par puta u igri skupa...
IN_MEMORIES =)
kad je zginula meni je to bio sok...
jel bio 95 lvl neznam ubij me ako se sjecam =)
Member
Gold: 0.00
May 8 2008 11:23am
Quote (Usc_abaddon @ Thu, 8 May 2008, 18:16)

(x2 bk nevalja jer na BR te baal zmrzne pa si spor a na CS te jebu oni oblivion knightovi koji ce te jebat u guzu ako te uspore, a raveni imaju da te nemoze zaledit)

dosta ti je jedan raven ako ti je samo da te ne zalede,ako ne ja bi drza 2 ravena
ili mozda cak 1 whisp
Member
May 8 2008 11:31am
Quote (eddy_hc @ Thu, May 8 2008, 05:23pm)
dosta ti je jedan raven ako ti je samo da te ne zalede,ako ne ja bi drza 2 ravena
ili mozda cak 1 whisp

ja cu nosit wisp+raven ili raven+bk ili raven+rave za huge dex bonus
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 8 2008 11:40am
a jebote a da nosit ces phoenix ja cu jmod uvalit i nesto dexta za full block 1 perf raven imam i bk5 atm i ti bis mogo tako
jos cu ja koristit fc xD za pvm

This post was edited by Patrickk on May 8 2008 11:40am
Member
Gold: 0.00
May 8 2008 12:34pm
luka pro gosu biggrin.gif
da je meni amu svoju bia lvl 94
*BHG
Member
Gold: 231.25
May 9 2008 12:20am
nije strasno ako stavis koji point u stats... to su opcenita pretjerivanja, ljudi imaju perf stvari i igraju ko idioti... to sam toliko puta vidio da je vec smijesno.

nauci se igrat s njom, to ti vrijedi vise nego cta. ama je u pravilu sa phoenixom i evade/dodge neunistiva, sa 1500 life izdrzis sve zivo. brini se malo za resistove kako vidim bit ces negativan... samo torch anni i mara, phoenix, eni, shako, prsteni, ruke... scs 20 life, skilelri... nis ti ne daje res. to je ozbiljan problem.

griffon je ako hoces brzo ubijat vazniji od phoenixa. razmisli dobro o thunderstroke na switch covjek ti pravo govori.

ps. decoy je nanjbolji summon u igri, valk drugi najbolji. nije za podcjenjivanje.

poz. gl
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll