Quote (Legna @ Fri, Jul 24 2009, 12:00am)
zahvalan sam kako je sve do sada proslo, al ipak da mogu vratio bi se i promjenio bi gotovo sve, nije da nisam zadovoljan kako stvari stoje sada al ipak danas sam drugacija osoba i puno bolje vidim neke stvari i puno toga sta sam nekoc usro sam danas prisiljen popravljati.. +, danas razumijem
kolko sam nekoc ubiti bio glup i sjeban i previse me bolio kurac za sve, danas bi sve jednostavno pustio neka ide kako ide.. kad si djete neznas kolko ti je ljepo i ne slusas kad ti stariji kazu da je to najljepse vrjeme u zivotu, danas bi postupio pametnije i uzivo bi u svakom trenutku... najgora je cinjenica da si danas razmisljam kako cu mozda za 10 godina misliti kako sam glup sada bio i sta nisam napravio ovo ono... jebes takav svjet...

da ovo podkrijepim stihovima..
http://www.youtube.com/watch?v=MMcDpY5PAkobtw nabrzinu sam bibliju ispiso pa nn srat za pravopisne greske...

i speed nisi reko svoje stajaliste na ovu temu? zanima me sta te potaknulo na ovo

tako i ja mislim da sam pogrjesio prijasnjih par godina, al, tako i nastavljam, da me boli kita za sve, sta bude - bude
neda se meni brinit oko zivota, ako mi neko kaze da cu umrjet sutra - jebiga, nisam se pazio