d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Masakr U Njemackoj > Oprez!
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 12 2009 12:37pm
Sigurno znate za masakr u njemackoj.17-godisnjak pobio je 8 djevojcica 1 djecaka 3 profesorice i 2 vrtlara u svojoj bivsoj skoli.Govori se kako je razlog tome bio to sto je mrzio zene, gledao previse horora i imao previse igrica PUCACINE na kompu.Imate na youtube snimku kada je opkoljen policijom i kako je presudio sam sebi.
tip izgleda sasvim normalno a na kraju se proglasilo da je teski monstrum i psiho!
Ko zna sta mu je bilo pa je iso to napraviti.
Ili zato sto ga je cura nogirala?
Ili je previse igrao counter strike?
Tko zna.Samo se zna da je imao 9mm-sku beretku iz koje je ispucao cak 102 metka.Prica se da je i dijelio headove po ucionicama i da je u 1 ucionicu usao cak 3 puta.A stari mu posjeduje legalno oruzje cak do 5 vrsta oruzja.
Malo prokomentirajte!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Mar 12 2009 12:41pm
Quote (Softy @ Thu, Mar 12 2009, 06:37pm)
Sigurno znate za masakr u njemackoj.17-godisnjak pobio je 8 djevojcica 1 djecaka 3 profesorice i 2 vrtlara u svojoj bivsoj skoli.Govori se kako je razlog tome bio to sto je mrzio zene, gledao previse horora i imao previse igrica PUCACINE na kompu.Imate na youtube snimku kada je opkoljen policijom i kako je presudio sam sebi.
tip izgleda sasvim normalno a na kraju se proglasilo da je teski monstrum i psiho!
Tko zna.Samo se zna da je imao 9mm-sku beretku iz koje je ispucao cak 102 metka.Prica se da je i dijelio headove po ucionicama i da je u 1 ucionicu usao cak 3 puta.A stari mu posjeduje legalno oruzje cak do 5 vrsta oruzja.
Malo prokomentirajte!

nek dode taj brban smile.gif e daj mi link davidim tu snimku ^^
Member
Mar 12 2009 12:43pm
ali tip si je presudio kad je skuzio da je opkoljen....
Member
Mar 12 2009 12:43pm
Quote (Softy @ Thu, Mar 12 2009, 06:43pm)
ali tip si je presudio kad je skuzio da je opkoljen....

kakve to veze ima sa replyom daj snimku

This post was edited by ivangozu on Mar 12 2009 12:44pm
Member
Gold: 1,040.00
Mar 12 2009 12:47pm
sve te osobine ima matey ... onako pomislio bi noramalan cojk .. jebach.. a ustvari ispod koze nesto nalik diablu ali malo tezi slucaj biggrin.gif happy.gif
Member
Mar 12 2009 12:48pm
evo ovdje malo je mala slika ali jbga snimano je sa mobitela:

http://www.youtube.com/watch?v=EUwFP1OsEnU
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Mar 12 2009 01:08pm
Quote (Softy @ Thu, Mar 12 2009, 07:37pm)
Malo prokomentirajte!

U SAD-u je ovo svakodnevnica

A oni bi kao trebali bit normalan narod.
Member
Gold: 25.00
Mar 12 2009 02:08pm
a nista ...momak je bija lose raspolozen..zajebavali su ga..on lipo uzea pistolj i napravija posa

isto ko onaj u americi sta ih je 10 ubija....ako je neko gleda vijesti moga je vidit da onaj u americi nije ubija bezveze nego je listu napravija koga ce ubit... i na toj listi se nasa cak jedan tip koji mu je prigovorija da predebelo sijeka salamu...

sta on njemu ima govorit da predebelo sijece salamu !!!!!!!!!! odma metak u celo !!!!!!!!!

onda posli pitaju "zasto ?"

sta zasto !!!!!

vise manje...covik pukne pa radi cudne stvari ( ukratko)

pouka... nikad nemojte prigovarat prodavacu da nezna sijec salamu.

eto tako

Member
Gold: 41.72
Mar 12 2009 02:11pm
Quote (speedking @ Thu, Mar 12 2009, 08:08pm)
a nista ...momak je bija lose raspolozen..zajebavali su ga..on lipo uzea pistolj i napravija posa

isto ko onaj u americi sta ih je 10 ubija....ako je neko gleda vijesti moga je vidit da onaj u americi nije ubija bezveze nego je listu napravija koga ce ubit... i na toj listi se nasa cak jedan tip koji mu je prigovorija da predebelo sijeka salamu...

sta on njemu ima govorit da predebelo sijece salamu !!!!!!!!!! odma metak u celo !!!!!!!!!

onda posli pitaju "zasto ?"

sta zasto !!!!!

vise manje...covik pukne pa radi cudne stvari ( ukratko)

pouka... nikad nemojte prigovarat prodavacu da nezna sijec salamu.

eto tako

meni danas u busu pocela srat baba on 70 + godina sta joj se necu dignut jebem joj ja mater ja placam kartu a ona se besplatno vozi jos da joj se i dizem , napravit cu i ja listu jednom
Member
Gold: 25.00
Mar 12 2009 02:16pm
Quote (P4jo @ Thu, Mar 12 2009, 09:11pm)
meni danas u busu pocela srat baba on 70 + godina sta joj se necu dignut jebem joj ja mater  ja placam kartu a ona se besplatno vozi jos da joj se i dizem , napravit cu i ja listu  jednom

ofc..odma na listu

ja se sjecan kad san s prijateljen u zg bija...i vozimo se u tramvaju i dolazi mu baba...i opet to sta ti kazes ...dere se na njega da njon se digne...

a on se digne i kaze joj... " evo sjedi.. fala bogu neces jos dugo". laugh.gif

This post was edited by speedking on Mar 12 2009 02:18pm
Go Back To Hrvatski Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll