d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Thanks Panteli!
1235Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 270.00
May 29 2014 12:39pm
Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου via Facebook.

Τώρα διάβασα το μνμ, το είχα σημειώσει σαν αναγνωσμένο για να μη μπω στον κόπο να το δω. Για πρώτη φορά στη ζωή σου έλεγες αλήθεια. Άλλα την ξέρεις την ιστορία με τον βοσκό και τα πρόβατα, όταν τελικά έλεγε αλήθεια δε τον πίστεψε κανείς. Βρήκα ποιος με έφαγε και τελικά δεν ήσουν εσύ. Όπως και να έχει έχεις γαμήσει πολύ κόσμο και ήσουν ο συνήθης ύποπτος. Με τις πράξεις σου έχεις προκαταβάλλει όλο τον κόσμο να είναι εναντίον σου. Σου δόθηκαν κατά καιρούς διάφορες ευκαιρίες από διάφορους users του game (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) και δε τις εκτίμησες. Όπως και να έχει, γάμησες τον γιώργο τον μπούκλα και ένα σωρό άλλους. Δε θα σου ζητήσω συγνώμη λοιπόν. Απλά θέλω να ξέρεις πως μαζί σου δεν έχω τπτ. Και αν σου έριξα και ένα καντήλι παραπάνω ήταν στα πλαίσια του flame που κάνουμε μεταξύ μας. Με scammaran μία μέρα αφότου σε έκανα φίλο στην fl και μου φάνηκε πολύ ύποπτο. Ήταν τελικά και αυτό μια σύμπτωση. Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά παρά μόνο τα πολύ δικά σου άτομα εδώ με τα οποία έχεις και προσωπική επαφή και αυτό είναι θλιβερό γιατί στην τελική στην κοινότητα αυτή είμαστε πολύ λίγοι και παρά τις μεταξύ μας διαφορές/κόντρες θα έπρεπε να έχουμε κάποια μπέσα παραπάνω. Εν πάση περιπτώσει, αυτά είχα να σου πω. Εύχομαι στη πραγματική σου ζωή να είσαι διαφορετικός. Σαν παντελής λοιπόν και όχι σαν Twister δεν έχω τπτ μαζί σου. Να είσαι πάντα καλά jimmy.

Δεν είχα ποτέ με κάποιον πρόβλημα εδώ μεσα εκτος τον Μήτσο, είχε γινει μονο ενα λάθος με τον Γιώργο.
Ευχομαί να περνάτε πάντα!

και δεν κρύβομαι απο κανέναν όποιος θέλει με βρίσκεις στο FB /dimisgarcon Δημήτρης Ιωαννίδης
Member
Gold: 20,350.01
May 29 2014 12:50pm
Quote (Moncler @ 29 May 2014 20:39)
Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου via Facebook.

Τώρα διάβασα το μνμ, το είχα σημειώσει σαν αναγνωσμένο για να μη μπω στον κόπο να το δω. Για πρώτη φορά στη ζωή σου έλεγες αλήθεια. Άλλα την ξέρεις την ιστορία με τον βοσκό και τα πρόβατα, όταν τελικά έλεγε αλήθεια δε τον πίστεψε κανείς. Βρήκα ποιος με έφαγε και τελικά δεν ήσουν εσύ. Όπως και να έχει έχεις γαμήσει πολύ κόσμο και ήσουν ο συνήθης ύποπτος. Με τις πράξεις σου έχεις προκαταβάλλει όλο τον κόσμο να είναι εναντίον σου. Σου δόθηκαν κατά καιρούς διάφορες ευκαιρίες από διάφορους users του game (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) και δε τις εκτίμησες. Όπως και να έχει, γάμησες τον γιώργο τον μπούκλα και ένα σωρό άλλους. Δε θα σου ζητήσω συγνώμη λοιπόν. Απλά θέλω να ξέρεις πως μαζί σου δεν έχω τπτ. Και αν σου έριξα και ένα καντήλι παραπάνω ήταν στα πλαίσια του flame που κάνουμε μεταξύ μας. Με scammaran μία μέρα αφότου σε έκανα φίλο στην fl και μου φάνηκε πολύ ύποπτο. Ήταν τελικά και αυτό μια σύμπτωση. Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά παρά μόνο τα πολύ δικά σου άτομα εδώ με τα οποία έχεις και προσωπική επαφή και αυτό είναι θλιβερό γιατί στην τελική στην κοινότητα αυτή είμαστε πολύ λίγοι και παρά τις μεταξύ μας διαφορές/κόντρες θα έπρεπε να έχουμε κάποια μπέσα παραπάνω. Εν πάση περιπτώσει, αυτά είχα να σου πω. Εύχομαι στη πραγματική σου ζωή να είσαι διαφορετικός. Σαν παντελής λοιπόν και όχι σαν Twister δεν έχω τπτ μαζί σου. Να είσαι πάντα καλά jimmy.

Δεν είχα ποτέ με κάποιον πρόβλημα εδώ μεσα εκτος τον Μήτσο, είχε γινει μονο ενα λάθος με τον Γιώργο.
Ευχομαί να περνάτε πάντα!

και δεν κρύβομαι απο κανέναν όποιος θέλει με βρίσκεις στο FB /dimisgarcon Δημήτρης Ιωαννίδης

i just stopped reading here
Member
Gold: 266.00
May 29 2014 12:51pm
ok

This post was edited by aek21original on May 29 2014 12:51pm
Member
Gold: 1,200.00
May 29 2014 12:56pm
Μάλιστα.
Member
Gold: 8,380.00
May 29 2014 06:07pm
panteli an esteiles ontos tetoio munhma eisai megalos malakas gia mena..

einai sa na les de me noiazei pou eklepses to mitso sta @@ mou afou den eklepses telika emena den exw tipota mazi sou

ELEOS . evo eisai GTP agori mou ta lock sou ola einai apo mena se plhroforw oti mono egw eixa proofs gia ola sou ta lock kai ola ta multy..

kala na patheis egw pali suntoma tha exw kai fg polla kai oti thelw esu tha eisai omws locked kai tha mou klaneis ta @@ opws ekanes panta. kataferes apo kolofardia kai apo DIKO mou lathos na klepseis mia amazon aksias 30-40k fg.

gratz

panta katw ap ta @@ mou tha eisai.
Member
May 30 2014 06:50am
Quote (M1tsos @ 30 May 2014 01:07)
panteli an esteiles ontos tetoio munhma eisai megalos malakas gia mena..

einai sa na les  de me noiazei pou eklepses to mitso sta @@ mou afou den eklepses telika emena den exw tipota mazi sou

ELEOS .  evo eisai GTP agori mou ta lock sou ola einai apo mena se plhroforw oti mono egw eixa proofs gia ola sou ta lock kai ola ta multy..

kala na patheis egw pali suntoma tha exw kai fg polla kai oti thelw esu tha eisai omws locked kai tha mou klaneis ta @@ opws ekanes panta. kataferes apo kolofardia kai apo DIKO mou lathos na klepseis mia amazon aksias 30-40k fg.

gratz

panta katw ap ta @@ mou tha eisai.

Δυστιχώς είσαι λάθος φίλε μου, ο user Thessaloniki που σου έκλεψε τα Items εχει άλλο όνομα στην Πραγματικότητα και άλλο Paypal όπως επίσης και άλλο Facebook.
Καθήσαμε και μιλήσαμε και στείλαμε και οι 2 τα διαβατήρια / ταυτότητες στον Admin, το lock εδω πέρα δεν ειναι τίποτα παρα μια παρεξίγηση.

Ευχόμαι να βρείς και εσυ αυτόν που σε έκλεψε, δυστιχώς και εσυ έκλεψες με το username: Mitsos123
και παραδέχεσαι με το username m1tsos οτι ειναι με το παλιο σου username μεσα.

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=51648851

Η Σελίδα αυτη απαγορέυει διπλά Accounts, σου εύχομαι επίσης ενα καλο Lock/Scammer Tag
Member
May 30 2014 06:52am
Member
Gold: 66.00
May 30 2014 07:06am
Αλήθεια είναι μήτσο, το έστειλα, δε ζήτησα συγνώμη, διάβασε το μνμ, είπα ότι απλά δε με έκλεψε αυτός και ότι για τη δική μου περίπτωση ίσως ήταν η μόνη φορά στη ζωή του που έλεγε αλήθεια γενικά. Από εκεί και πέρα για το δικό σας θέμα και για όσες φορές έκλεψε όποιον έκλεψε καλά να πάθει και έφαγε lock και του έκλεισα όσα multy του έκλεισα.

Άλλα προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε μου καύλωσε να στείλω μνμ ξαφνικά, μου είχε στείλει αυτό. Δεν είχα απαντήσει, όταν τελικά κατάλαβα τι πραγματικά συνέβη τότε απάντησα.

Σου γράφω και προσωπικά απο το επίσημο προφίλ μου με επίσημα στοιχεία.
Μπορείς και φυσικά να μου πεις τη πρόβλημα έχετε ολοι εναντίον μου.
Νομιζω εκτός ενα κράξιμο για ενα παιχνίδι για Duels κτλπ είναι κάτι πολύ μικρό για να γίνεσαι με κάποιον πολύ προσωπικός.
Δεν πείραξα κανέναν απο το GRC κάνω μια εξαίρεση στον Μπούκλα και ξέρω πως δεν είταν σωστό.
Είμουν και λίγο πιο μικρός σε ηλικία και η τρέλα πήγαινε σύννεφο.
Το τι έγινε με τον Μήτσο ηταν κάτι προσωπικό μέσα στο Παιχνίδι απο της εποχές του Sector και της FoxQ.
Ο Μήτσος θα έπρεπε να μου επιστρέψει αν το πάμε έτσι σε εποχή του 1.11 200.000 Forumgold.
Στο θέμα το δικό σου:
Δεν σου έκλεψα εγω το Account και ούτε ξέρω ποιος.
Σε εκείνη την φάση είμουν σε διακοπές και μπορώ να σου το αποδείξω.
(Δεν είχα και Ίντερνετ)
Τώρα αν σου αρέσει αυτο το θέμα να με λες κλέφτη και ότι άλλο θες δικαίωμα σου.
Πραγματικά μου έδειξες και μου έκανες την καλητερη παρέα στο GRC μεχρι σήμερα όσο κανένας άλλος και τέτοια εγω τα εκτιμάω.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πήρες τον χρόνο να διαβάσεις το μήνυμα μου Παντελή.

Δημήτρης
Τετάρτη 10:41μ.μ.

This post was edited by BlackTwister on May 30 2014 07:28am
Member
Gold: 53,671.81
May 30 2014 07:23am
pia kardoula kaigetai kai mirise agaph??
Member
Gold: 1,200.00
May 30 2014 07:29am
Quote (FiLthYodoR @ 30 May 2014 16:23)
pia kardoula kaigetai kai mirise agaph??

Η δικιά σου απο την πολύ αγάπη χτές. Πώς ήταν το γήπεδο?
Go Back To Ελληνικά Topic List
1235Next
Add Reply New Topic New Poll