d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Lol?
12Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2.50
Warn: 20%
Aug 9 2013 01:34am
Τυχαία μου είχε πει ενα παλικάρι Σωτήρης πως κάτι έγινε αλλά δεν έδωσα σημασία.
Τώρα μπήκα και τι βλέπω; Πάλι ο Έβο.
Λοιπόν για να μην λέμε τώρα μαλακιες ονομάζουμε Δημήτρης Ιωαννίδης ειμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας.
Η καταγωγή μου ειναι απο τα Γιαννιτσά νομού Πέλλας,
Μπορείτε να δείτε και τα στοιχεία μου στο facebook προφίλ μου το οποίο ειναι δημόσιο.

Δεύτερον να έρθουμε στο θέμα.
Δεν έχω δοκιμάσει να μπω με κανενός ψευδώνυμο η κωδικό,
Οσο αφορά την ημερομηνία Παντελή πες μου ποτέ ακριβός γιατί έχω Ίντερνετ εδώ και μια ώρα πάλι στο διαμέρισμα μου στην Γερμανία.
Θα ήθελα παρά πολύ να μου γράψεις την ιπ όπως και την πόλη!

Απ' ότι έχω καταλάβει σφαγές Σκαμ.
Δυστιχός αυτή την φώτα ο καταζητούμενος δεν ειμαι εγω κ μπορώ να σου το αποδείξω επειδή έχω να αποδείξω κ με χαρτιά που βρισκόμουν κάθε ώρα κ κάθε μέρα!
Στις οποίες μέρες δεν είχα σύνδεση Ιντερνετ στο σπίτι.

Εκτός τον κύριο Δημήτρη Μορφόπουλο δεν έχω κλέψει κανέναν εδώ μέσα, ο κύριος Μορφόπουλος μου είχε δώσει τον κωδικό του ο ίδιος κ καλα έκανε πως τον έκλεψα.
Αυτό το θέμα ειναι απο την αρχή κιόλας στημένο!
Το μόνο που τον πείραξε ειταν που του έσβησα τον χαρακτήρα του και του πήρα το όνομα γιατί δεν τα βρήκαμε στην πληρωμή!

Έιχα να ζητήσω συγνώμη κάποτε κ το έκανα μόνο στο Παντελή κ τον φίλο του τον Μπούκλα.
Αν όσοι ακόμα νομίζετε πως ειμαι ο κλέφτης σας παρακαλώ να μου στείλετε ενα μήνυμα στο Facebook η στο Κιν μου.
Μπορείτε κ επείσης να στείλετε κ δικηγόρους, της ειδικές δυνάμεις, την Navy CSI, τους CSI: ΚΤΕΛ Μακεδονίας κ οπιον άλλον γαμημένο γαμιά της μάνας του Μίτσου!

Έχω ξεφύγει εδώ κ καιρό απο αυτό το κόλλημα που είχα να περνώ κωδικούς απο αλλά άτομα, και για πω την αλήθεια δεν έκλεβα, μου έδιναν τον κωδικό τους απο μόνοι τους.
Αυτά είχα να σας, να σου πω Παντελή.
Πως αν νομίζεις ότι εγω ειναι ο υπεύθυνος, τοτες σου εύχομαι καλο κουράγιο στον δρόμο σου γιατί εδώ δεν θα βρεις τπτ.
Την ώρα που σου πήραν το ACC όπως λες εγω εκείνη την ώρα γαμούσα στην Καλλιθέα κ στο River Party.

Σας εύχομαι ολους καλές διακοπές !

This post was edited by Thessaloniki on Aug 9 2013 01:50am
Member
Aug 9 2013 01:54am
Το μήνυμα απο τον Σωτήρη
Member
Aug 9 2013 01:56am
Last login account *King

Last login account *Ghetto

Last login account *GRC.

This post was edited by Thessaloniki on Aug 9 2013 02:03am
Member
Aug 9 2013 02:03am
Last login account *Map

Last login account *Greece

Last login account *Playa

This post was edited by Thessaloniki on Aug 9 2013 02:09am
Member
Gold: 4,767.00
Aug 9 2013 03:06am
hahahaha re o typos ektos tou oti xestike panw tou vgainei kai monos tou karta!!!
Profanws kai den isoun mesa me ta acc ayta ... afou isoun mesa me to Grand
Akoma kai ekei.... Selfowned!
Tha peraseis kala.... sou afierwnw to tragoudaki pou tha tragoudas se ligo kairo: Pesan ta mantala varia...
Member
Aug 9 2013 04:22am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (xDiMx @ 9 Aug 2013 10:06)
hahahaha re o typos ektos tou oti xestike panw tou vgainei kai monos tou karta!!!
Profanws kai den isoun mesa me ta acc ayta ... afou isoun mesa me to Grand
Akoma kai ekei.... Selfowned!
Tha peraseis kala.... sou afierwnw to tragoudaki pou tha tragoudas se ligo kairo: Pesan ta mantala varia...

Ρε Πουτάνας γιε, βλάκα εγω άμα θέλω δίνω 5% απο αυτά που βγάζω την εβδομάδα κ αγοράζω τα ιτεμς δεν χρειάζεται να κλέψω του Παντελή!
Φέρτε στοιχεία πρώτα πριν κατηγωρήσετε!
Το ξέρεις πως πρώην Owner ενός ACC ingame μπορεί ακόμα μετά απο ενα χρόνο να πάρει πίσω το ACC tou?
Οπως έφαγαν τον Ξενιον!
Διαβάστε κ λίγο τα νέα κ μετά μιλάτε..
Κ το Grand δεν ειναι κ ότι νανε όνομα!

Κ νομίζεις πως αν έκλεβα τα Items tou Twister δεν θα έκαμνα mule στα Main ACC μου;
Βλήμα Δήμακο
Member
Gold: 9.00
Aug 9 2013 04:35am
pragmatika ston paparo mou ti kaneis,trava psofa se kamia gwnia na ksefygeis apo thn mizerh zwh sou.karkino kako euxomai
Member
Gold: 4,767.00
Aug 9 2013 08:46am
Quote (Thessaloniki @ Aug 9 2013 01:22pm)
Ρε Πουτάνας γιε, βλάκα εγω άμα θέλω δίνω 5% απο αυτά που βγάζω την εβδομάδα κ αγοράζω τα ιτεμς δεν χρειάζεται να κλέψω του Παντελή!
Φέρτε στοιχεία πρώτα πριν κατηγωρήσετε!
Το ξέρεις πως πρώην Owner ενός ACC ingame μπορεί ακόμα μετά απο ενα χρόνο να πάρει πίσω το ACC tou?
Οπως έφαγαν τον Ξενιον!
Διαβάστε κ λίγο τα νέα κ μετά μιλάτε..
Κ το Grand δεν ειναι κ ότι νανε όνομα!

Κ νομίζεις πως αν έκλεβα τα Items tou Twister δεν θα έκαμνα mule στα Main ACC μου;
Βλήμα Δήμακο

1on: Reported for personal flame.(an kai de se noiazei.. ksereis esy ponirouli ;) )
2on: Tha milas omorfa se opoion se exei diasyrei edw mesa, opws egw, diladi se olous mas.
3on: mathe ellinika(!!) Otan grafeis ponane ta matia mou..Grapse sti mitriki sou glwssa re file, de tha se katigorisei kaneis, sovara twra...
4on: ta mexri stigmis stoixeia fantasou pou odigoun..! :) (gi'ayto kai i soufra sou exei ginei na mi pw san ti)
5on: ta s/s pou sikwses tha eprepe na ksereis oti einai entelws asxeta kai den exoun kamia ikanotita na apodeiksoun to profanes, oti eklepses ton panteli.
6on: oi gnwseis sou peri klemenwn acc klp, me entypwsiazoun :) mipws arxises na to psaxneis epeidi arxises sovara na fovasai ? Lew twra egw re paidi mou ....
Member
Gold: 350.00
Aug 9 2013 10:05am
ego eimai o sotiris ti ekana ? apla torousa re
Member
Aug 9 2013 03:41pm
Καλημέρα καρκίνο να πάθει η μάνα σου κ η πρώτη σου κόρη!
Τούρκοι να σου γαμάνε μια ζωή τα παιδιά σου...
Αλλά ετσι είστε όλοι...
Πίσω απο το PC..
Εύχομαι μια μέρα να χάσεις τα παιδιά σου απο πρέζα
Go Back To Ελληνικά Topic List
12Next
Closed New Topic New Poll