d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > η επιστολή που σας έλεγα > άντε και καλή μας τύχη
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 66.00
Aug 2 2013 09:31am
Κύριε Χατζηκυριάκου

Σας ενημερώνουμε οτι έχει γίνει δεχτή η καταγγελία σας και ο λογαριασμός σας πλέον παρακολουθείται. Ζητούμε συγνώμη για την καθηστέρηση την οποία υπομείναται, ήταν όμως αναγκαίο να πιστοποιηθεί ο κάτοχος αλλα και η ταυτότητα του ηλεκτρονικού λογαριαμού τον οποίο και προσκομήσατε ως δικό σας.
Είναι αλήθεια οτι ο χρήστης που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό αυτό είναι απο πόλη της Γερμανίας.
Προχωρήσαμε σε έλεγχο των λογαριασμών της ηλεκτρονικής σελίδας: Forums.D2jsp.Org για να επαληθεύσουμε το κατά πόσο είναι κοινός ο τόπος εισόδου του χρήστη του εκάστοτε λογαριασμόυ που καταγγείλατε. Έχουμε καταθέσει αίτηση στον κάτοχο της σελίδας και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Στην συνέχεια, ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα προβούμε σε επικοινωνία με την αρμόδια Γερμανίας.

Σχετικά με τον λογαριασμό του παιχνιδιού στο οποίο έλαβε χώρα το αδίκημα, οΤeam Vierwer που παρακολούθησε το λογισμικό σας εντόπισε κακόβουλο υιό γνωστό σαν "hack tools" ο οποίος παρέχει πληροφορίες
των κωδικών που εισάγονται στον εκάστοτε ηλεκτρονικό υπολογιστή προς τον εισβολέα.
Λυπούμαστε να σας γνωστοποιήσουμε οτι το υλικό το οποίο απολέσατε δε θα αντικατασταθεί μιας και το αντικείμενο των υπηρεσιών που παρέχουμε επικεντρώνεται στο αδίκημα που πραγματοποιείται στον χρήστη οποιουδήποτε online φορέα, αδυνατόντας όμως να αντικαταστήσει τη ζημιά στην οποία υπόκεινται ο καταγγέλων.

Μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε οτι τα στοιχεία που μας έχετε δώσει ταιριάζουν μέχρι στιγμής με το άτομο που καταγγείλατε ως ύποπτο.
Παρόλα αυτά θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να εξακριβωθεί τόσο το τι ακριβώς συνέβει όσο και το μέγεθος της ζημιάς στην οποία έχετε προβεί και κατεπέκταση της ποινής που θα επιβληθεί στον υπαίτιο, μιας και τέτοιου είδους αδικήματα υπόκεινται στον αστικό κώδικα απο τον οποίο και προβλέπεται η έκβαση της υπόθεσης τόσο όσο και το είδος και το μέγεθος της ποινής.

Οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε περίπτωση θελήσετε να προσθέσετε κάτι, να ενημερωθείτε για την πορεία και τη πρόοδο της υπόθεσης η να αποσύρεται κάποια κατηγορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου __________, ή τηλεφωνικά στον αριθμό _________.

Με λύπη και ευχές για μια αίσια έκβαση στην υπόθεση αυτή.

---------------------------

Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δίωξη Ηλετρονικού εγκλήματος ___________.

Αθήνα
01/08/2013.

This post was edited by BlackTwister on Aug 2 2013 09:47am
Member
Gold: 2.01
Aug 2 2013 09:49am
Ευγε ! αυτα ειναι παρα πολυ καλα νεα, να ελεξουν και το γαμημενο το σαιτ εδω και να τους κλεισουν μεσα. Εβο ηρθε η ωρα σου, θα την πληρωσεις πολυ ακριβα πεταμενε τωρα. Να οι αποδειξεις κυριες και κυριοι , να πως γινεται.
Member
Gold: 8,380.00
Aug 2 2013 02:04pm
panteloo goustarwwww re pousti etsi skiste ton ton poustiiiiiiiiiiii... ama ginei dikastirio na me kaleseis tha erthw gia marturas.. kai na mou peis se ena pm akrivws ti ekanes na to kanw kai gw an einai. kai pes an miliseis me tin dioksi ilektronikou egklimatos oti uparxw kai gw thima klophs apo to idio atomo...
Member
Aug 2 2013 07:31pm
Quote (M1tsos @ Aug 2 2013 08:04pm)
panteloo  goustarwwww re pousti  etsi  skiste ton ton poustiiiiiiiiiiii...  ama ginei dikastirio  na me kaleseis tha erthw gia  marturas..  kai na mou peis  se ena pm akrivws ti ekanes  na to kanw kai gw an einai.  kai pes an miliseis me tin dioksi ilektronikou egklimatos oti uparxw kai gw thima  klophs apo to idio atomo...

την έχει μαμησει φίλε. Και τώρα που μου ξεκαθάρισαν πως δε παίζει να ξαναδώ τα πράγματα που κ δεν εχω κάτι να χάσω στα φρύδια μου.

τους τα εχω πει φίλε. Θα αποδείξουμε ότι είναι αυτός και θα συνεχίσουμε με μύνηση προς συγκεκριμένο άτομο. Θα σου πω να κανείς κι εσυ να τον ...με. Θα του κοστίσει πολύ αυτή η ιστορία ασε που από ότι είπε η θεία μου που με καθοδήγησε στο πως να κινηθώ νομικά αν αποδείξουμε ότι εκλεψε τόσα παίζει να κάτσει μέσα καιρό! Απλώς είμαι μέσα και η όλη διαδικασία μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω. Δουλειά πάντως αυτή τη φορά θα γίνει! Θα σου στείλω πμ όταν έρθει ώρα να μου στείλεις τι ινφο έχεις :)

This post was edited by BlackTwister on Aug 2 2013 07:33pm
Member
Gold: 2.01
Aug 3 2013 12:38am
Quote (BlackTwister @ Aug 3 2013 01:31am)
την έχει μαμησει φίλε. Και τώρα που μου ξεκαθάρισαν πως δε παίζει να ξαναδώ τα πράγματα που κ δεν εχω κάτι να χάσω στα φρύδια μου.

τους τα εχω πει φίλε. Θα αποδείξουμε ότι είναι αυτός και θα συνεχίσουμε με μύνηση προς συγκεκριμένο άτομο. Θα σου πω να κανείς κι εσυ να τον ...με. Θα του κοστίσει πολύ αυτή η ιστορία ασε που από ότι είπε η θεία μου που με καθοδήγησε στο πως να κινηθώ νομικά αν αποδείξουμε ότι εκλεψε τόσα παίζει να κάτσει μέσα καιρό! Απλώς είμαι μέσα και η όλη διαδικασία μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω. Δουλειά πάντως αυτή τη φορά θα γίνει! Θα σου στείλω πμ όταν έρθει ώρα να μου στείλεις τι ινφο έχεις :)

Απλα τα πραγματα και ξεκαθαρα. Ουτε ειδα τον αλλον να ποσταρει, το μουλτι. ε ρε ξυλο που θελουν τα λαμογια
Member
Gold: 4,767.00
Aug 3 2013 04:08am
Epitelous re!!!!
Evo @, syntoma tha ksimerwsei i mera pou tha parakalaas na dwseis pisw ta items ston pantelo kai stous allous....
Member
Aug 3 2013 04:37am
Quote (xDiMx @ Aug 3 2013 10:08am)
Epitelous re!!!!
Evo @, syntoma tha ksimerwsei i mera pou tha parakalaas na dwseis pisw ta items ston pantelo kai stous allous....

δύσκολο και το ένα και το άλλο. σαν τι να μου τάξει πια να με μεταπείσει? Τα αντικείμενα μ που θα πούλησε η τους χαρακτήρες μου που θα έσβησε? Εντωμεταξύ Με πήραν τηλέφωνο σήμερα 9 η ώρα το πρωί. Έχουν λέει νέα που με ενδιαφέρουν. Χαίρω πολύ λέω. Όταν βγω λένε να επικοινωνήσω μαζί τους. Γαμώ το στρατό μου γαμώ.

This post was edited by BlackTwister on Aug 3 2013 04:44am
Member
Gold: 37.00
Aug 3 2013 03:39pm
panteli sorry man gia ta items, ama to kiniseis me diwksi omws pisteuw xalali ta items gia na figei to skoupidi apo to greek community opoios (evo) kai an einai
btw ama thes ta palia items parta oute kan kserw an ta acc einai active

This post was edited by jimania on Aug 3 2013 03:40pm
Member
Aug 3 2013 05:54pm
Quote (jimania @ Aug 3 2013 09:39pm)
panteli sorry man gia ta items, ama to kiniseis me diwksi omws pisteuw xalali ta items gia na figei to skoupidi apo to greek community opoios (evo) kai an einai
btw ama thes ta palia items parta oute kan kserw an ta acc einai active

να είσαι καλά φιλαράκι δε χρειάζεται :)
Go Back To Ελληνικά Topic List
Add Reply New Topic New Poll