d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Για να τελειώνουμε
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 66.00
Aug 1 2013 06:02am
Αυτός ο οποίος με εκλεψε είναι ο εβο. Η ip που μπαίνει με το *grand και με ειρωνεύεται είναι από γερμανία. Από εκεί και πέρα μου έστειλαν pm ότι κάποιος με το λογαριασμό μου χρησιμοποιεί τρίτα προγράμματα μπας και πάρει κανένα duel σε pubs. Το γεγονός και μόνο ότι αυτός ο γύφτος δεν έχει ποσταρει ακόμα να κάνει τη μάρθα βούρτση κλαίγοντας το επαληθεύει αυτό. Μου έκανε με το welter jsp acc pm και επειδή τον εύρησα πήρα 3 μέρες και ban 10% warn. Οπότε είναι λογικό να μην έχετε μάθει τα νέα. Δεν είχα τη παραμικρή διάθεση να ασχοληθώ επειδή όπως λέτε είναι παιχνίδι. Είχα σταματήσει να παίζω, είχα βάλει μποτ με 2 γεμάτους χαρακτήρες και δε με ένοιαζε το μπαν. Δε μου άγγιξε καμία ευαίσθητη χορδη ο χιμπατζης. Αυτό που με νευριασε και έδωσα στο θέμα συνέχεια και θα το δώσω κι'αλλη είναι ότι τους τελευταιους μήνες μου εγλυφε τα αρχιδια για να τον κάνω φιλο μου. Είχε βάλει σκοπό της ζωής του να με κλέψει και το κατάφερε. Μπορεί δηλαδή να πεθάνει ήσυχος τώρα. Εχω αλλά 2 γεμάτα ακκ με χαρακτήρες τα οποία δεν είχα σε μειλς και δε μπόρεσε να μου φάει. Ενπασει περιπτώσει. Με το παιχνίδι είχα βαρεθεί καιρό τώρα και για αυτό το έτρεχα γεμάτο σε μποτ. Ούτε το μπαν δε με ένοιαζε. Το είχα σταματήσει πέρυσι μόνος μου και το ξεκίνησα πάλι φέτος για να περνάει η ώρα στα υπηρεσιακά. Τελείωσα με σπουδές και σε δύο μήνες τελειώνω με τον στρατό οπότε δε θα το συνέχιζα. Αυτό όμως ρε παλικαράκια μου που με συγκίνησε ήταν ότι ένα σωρό άτομα με πήραν τηλέφωνο μόλις το έμαθαν, προσφέρθηκαν να μου δώσουν αντικείμενα που δε τους περίσσευαν και το ξέρω. Για αυτα τα φιλαράκια λοιπόν θα συνεχίσω να παίζω. Μιλάω για τον νίκο, τον δήμο, τον γιάννη τον παρτουζα, τον χρήστο, τον θοδωρή και άλλους. Άτομα που έξω περάσαμε απίστευτα και πολλές φορές ακόμα περνάμε και αυτό το παιχνίδι ήταν ένας τρόπος να κρατάμε επαφές όσο οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Αυτό είναι το δικό μου profit εβο! Αλλά που να ξέρεις εσυ από τέτοια :D Ετσι κι αλλιώς σε αυτό το παιχνίδι έπαιρνες παίρνεις και θα παίρνεις πάντα τα αρχιδια μου. σχετικά με τις κλοπές που έκανες σου δίνω τον λόγο μου επειδή ξέρω πως θα πληρώσεις πιο ακριβά από όσο φαντάζεσαι. Και δεσμεύομαι εγώ για αυτό που δε το κάνω συχνά. Ευχαριστώ πολύ για όλα μάγκες :) σας αγαπάω πολύ όλους παίδες! Με πολλούς από εσάς θα τα πούμε από κοντά μόλις πάρω άδεια!

This post was edited by BlackTwister on Aug 1 2013 06:28am
Member
Gold: 2.01
Aug 1 2013 06:23am
στειλε τα s/s στον welterweight παντελο. μου ζητησε s/s
Member
Aug 1 2013 06:35am
Quote (eGc-CrusadeR @ Aug 1 2013 12:23pm)
στειλε τα s/s στον welterweight παντελο. μου ζητησε s/s

αυτός είναι νικ. Τον έχω ήδη δηλωμένο στη δίωξη. Ξενερωσα τόσο που δεν εχω όρεξη για παιχνίδια μαζί του. Ας παίξει μόνος του όσο προλαβαίνει.
Member
Aug 1 2013 08:01am
Quote (BlackTwister @ Aug 1 2013 12:35pm)
αυτός είναι νικ. Τον έχω ήδη δηλωμένο στη δίωξη. Ξενερωσα τόσο που δεν εχω όρεξη για παιχνίδια μαζί του. Ας παίξει μόνος του όσο προλαβαίνει.

ναι αλλα στειλτα και στον αλλον ρε συ
Member
Aug 1 2013 02:13pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Aug 1 2013 02:01pm)
ναι αλλα στειλτα και στον αλλον ρε συ

αυτός είναι ο άλλος. Δε τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για εμένα. Απλά θέλει να ξέρει τι γίνεται. Και θα μάθει σύντομα.
Member
Aug 1 2013 11:55pm
Quote (BlackTwister @ Aug 1 2013 08:13pm)
αυτός είναι ο άλλος. Δε τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για εμένα. Απλά θέλει να ξέρει τι γίνεται. Και θα μάθει σύντομα.

ton eipa na mhn mou ksanasteilei giati tha faei block.
Go Back To Ελληνικά Topic List
Closed New Topic New Poll