Quote (BlackTwister @ 23 Jun 2013 15:28)
Να τονισω οτι ο πακιστανοτουρκογυφτος δεν ειναι καν ποντιος, ειναι μια γερμανιδα πορνη που καμια σχεση δεν εχει/ειχε με την ελλαδα. Εν συνεχεια, ο ευκλειδης, ο πλατωνας, ο αριστοτελης και ολοι οι αρχαιοι που σχετιζονται αμεσα με τις επιστημες που εχουμε σημερα δεν ειχαν καμια σχεση με τον πονο. Ειμαι επισης σιγουρος οτι ο εβο ουτε καν ξερει ποτε γιορταζουμε την γενοκτονια των ποντιων, ποτε προσαρτηθηκε και θεωρηθηκε η κρητη μελος της ελλαδας για πρωτη φορα και ποιος το καταφερε αυτο, τι γιορταζουμε 28/10,25/3, 26/10 και τι εγινε το 1453. Ετσι λοιπον νικ αδερφε μου δεν υπαρχει ο παραμικρος λογος να ανοιγουμε ποστ για τον ταμτακο, εναν ανθρωπο που στα 24 του γραφει τα ρηματα με "η,ι,ο" την καταληξη του πληθυντικου ουσιαστικων και επιθετων με "ει" (να μη ξεχασουμε το επικο NOIAZOI του, το ΤΩΤΕΣ, το ΕΣΕΙ και το ΤΙΣ??" . Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να τον κανουμε να μπει στο google να σου κατεβασει μια ασχετη μαλακια και να σου πει να δες: ξερω, ειμαι ελληνας και οχι τσιγγανος.
εγω αμα θέλεις σου μαθαίνω ποντιακή ιστορία νεπε, εγροίξες;
ντο να λεοσε, νομίζεις πραγματικά η γενοκτόνια τον ποντίων έγινε στις 19. Μαίου;
Ζεις κ σε μια πόλη που ζουν 70% Πόντιοι.
το είχα αναφέρει κ αλλη φορά..
Στον Πόντο (Μικρα Ασία) πήγαν Έλληνες κ εγκατασταθήκαν εκει. ( εδώ ψάξτε ενα θέμα με Αργοναύτες )
Εγω Παντελή μπορεί να ζω στην ξενιτειά αλλα ειμαι πάλι ποιο Έλληνας κ απο εσένα, κ κάθε αλλος εδω, και μην το γελάς καθόλου γιατι οπως ηρθαν τα πράγματα μπορεί σε ενα Μήνα να εισαι κ εσυ στην γερμανία κ μπορεί ενας Evo να σε βοηθήσει.
Μονο επειδής λέμε κ γράφουμε μαλακίες για πλάκα σε ενα φόρυμ για να περνάει η ωρα δεν συμαίνει πως δεν είμαστε Έλληνες, δλδ Άνθρωποι.
Καλή σας μέρα
This post was edited by 1926 on Jun 23 2013 12:49pm