d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Κατι περιεργα περι αρχαιας ελλαδας
123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2.01
Jun 23 2013 01:50am
Διαβασα σε ενα ποστ του εβο κατι περιεργα περι αρχαιας Ελλαδας και θα ηταν σωστο ο καθε ενας να πει αυτο που νομιζει με αποδειξεις.

Ο λογος ειναι γιατι διαβασα οτι τα μαθηματικα δημιουργηθηκαν στον ποντο αλλα το θεωρω λαθος συμφωνα με αναφορες του πλατωνα περι προμηθεα* καθως θα μπορουσα να αναφερω και τον θαλη τον μιλησιο και να μια πηγη καθως δεν μπορω να σου δειξω το βιβλιο απο που το διαβασα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82

Να τονίσω οτι αναφερει γεωμετρια μεσα καθως και αλλες πολλες επιστημες όντας ενας απο τους 7 σοφους.

Διαβαζοντας λιγα πραγματα για τον ποντο δεν ειδα πουθενα αναφορα για μαθηματικα και η πηγη ειναι αυτη που ισως να μην μπορω να θεωρησω 100% αξιολογη αλλα ωστοσο κατα μεγαλη πιθανοτητα σωστη http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82#.CE.A0.CF.81.CE.BF.CE.B5.CE.BB.CE.BB.CE.B7.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CE.AE_.CE.B1.CF.81.CF.87.CE.B1.CE.B9.CF.8C.CF.84.CE.B7.CF.84.CE.B1

Επειτα ψαχνοντας για ''αρχαιο ποντο και μαθηματικα'' δεν ειδα τιποτα ή διαβασα στο διαδίκτυο, ισως θα μπορουσα σε βιβλιογραφια που μου ειναι αγνωστη αν και εχω διαβασει τους περισσοτερους απο τους αρχαιους ρητορες.

Οσο αναφορα την Κρητη υπαρχει οσο υπαρχουν και αλλοι Ελληνικοι πολιτισμοί οπως ο μυκηναϊκός και ακομα περισσοτεροι, δρουν κατα την εποχη του χαλκου. Περα απο το μεγαλειο του μινωικού πολιτισμου στις σημαντικοτερες ιστορικα μαχες της αρχαιοτητας ''περσικοι/πελλοπονησιακοι'' πολεμοι δεν πηραν μερος οι Κρητες και δεν υπαρχει αναφορα μεγαλης δυναμης ( παντα σε αυτους τους πολεμους ). Περι μινωικου πολιτισμου http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Ωστοσο θα πρεπει να αναφερω οτι υπηρχε φοβερη εξελιξη του Μινωικου πολιτισμου με φοβερα κατασκευασματα και ιδιαιτερη ναυτιλιακη δυναμη και ισχυ μεχρι που καταστραφηκε απο την εκρηξη του ηφαιστιου της Θυρας. Δεν γινεται αναφορα σε επιστημες καθως η χρονολογηση ειναι απιστευτα πισω απο τα δεδομενα που ξερουμε και λιγα μπορουμε να μαθουμε καθως αναφερει 7000 ΠΚΧ . Θα μπορουσα να πω οτι ειχαν περισσοτερο σχεσει με τους πολιτισμους που βρισκοντε κοντα στην κρητη παρα στην υπόλοιπη Ελλαδα με τους Δωριείς και τους Αχαιους σε αναλογες χρονικες περιοδους.

Αναφορες για μαθηματικες/ ιατρικες/ φυσικες/ αστρονομικες επιστημες δεν γινεται παρα μονο σε θεματα κατασκευων και τελετουργιων καθως υπηρχε μεγαλη επιρροη της μυθολογιας μας τοτε.

Μυκηναϊκός πολιτισμος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%85%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Θελοντας να δειξω οτι η ηπειρωτικη ελλαδα ηταν ο αρχαιοτερος πολιτισμος που υπηρξε ποτε και δεν θα αναφερθω καν στον Ησίοδο και στην θεογονία. Οπου αναφερει την αρχη ολων.

Τα υπολοιπα δικας σας παιδες.
Member
Jun 23 2013 01:52am
Να τονισω οτι δεν θελω να προσβαλω κανεναν φυσικα απλα ειναι σωφρον να λεμε αυτα που πιστευουμε με πηγες παντα :)
Member
Gold: 117.00
Jun 23 2013 07:50am
lolipedia
Member
Gold: 66.00
Jun 23 2013 08:28am
Quote (eGc-CrusadeR @ Jun 23 2013 07:52am)
Να τονισω οτι δεν θελω να προσβαλω κανεναν φυσικα απλα ειναι σωφρον να λεμε αυτα που πιστευουμε με πηγες παντα :)

Να τονισω οτι ο πακιστανοτουρκογυφτος δεν ειναι καν ποντιος, ειναι μια γερμανιδα πορνη που καμια σχεση δεν εχει/ειχε με την ελλαδα. Εν συνεχεια, ο ευκλειδης, ο πλατωνας, ο αριστοτελης και ολοι οι αρχαιοι που σχετιζονται αμεσα με τις επιστημες που εχουμε σημερα δεν ειχαν καμια σχεση με τον πονο. Ειμαι επισης σιγουρος οτι ο εβο ουτε καν ξερει ποτε γιορταζουμε την γενοκτονια των ποντιων, ποτε προσαρτηθηκε και θεωρηθηκε η κρητη μελος της ελλαδας για πρωτη φορα και ποιος το καταφερε αυτο, τι γιορταζουμε 28/10,25/3, 26/10 και τι εγινε το 1453. Ετσι λοιπον νικ αδερφε μου δεν υπαρχει ο παραμικρος λογος να ανοιγουμε ποστ για τον ταμτακο, εναν ανθρωπο που στα 24 του γραφει τα ρηματα με "η,ι,ο" την καταληξη του πληθυντικου ουσιαστικων και επιθετων με "ει" (να μη ξεχασουμε το επικο NOIAZOI του, το ΤΩΤΕΣ, το ΕΣΕΙ και το ΤΙΣ??" . Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να τον κανουμε να μπει στο google να σου κατεβασει μια ασχετη μαλακια και να σου πει να δες: ξερω, ειμαι ελληνας και οχι τσιγγανος.
Member
Jun 23 2013 10:05am
Wikipedia ειναι ο μονος τροπος να δειξω αυτα που εχω διαβασει
. Δεν θα βρεις κανενα ονλαιν βιβλιο δωρεαν.

Παντελο <3
Member
Jun 23 2013 10:46am
Quote (eGc-CrusadeR @ Jun 23 2013 04:05pm)
Wikipedia ειναι ο μονος τροπος να δειξω αυτα που εχω διαβασει
. Δεν θα βρεις κανενα ονλαιν βιβλιο δωρεαν.

Παντελο <3

<3 Αδερφε μου, κανονιζω με dim μεσα στην εβδομαδα για καφε, αν δεν ερθεις θα σε .Ι.

This post was edited by BlackTwister on Jun 23 2013 10:47am
Member
Jun 23 2013 12:14pm
Πες πως ηρθα μπρο μου.
Member
Gold: 2.50
Warn: 20%
Jun 23 2013 12:48pm
Quote (BlackTwister @ 23 Jun 2013 15:28)
Να τονισω οτι ο πακιστανοτουρκογυφτος δεν ειναι καν ποντιος, ειναι μια γερμανιδα πορνη που καμια σχεση δεν εχει/ειχε με την ελλαδα. Εν συνεχεια, ο ευκλειδης, ο πλατωνας, ο αριστοτελης και ολοι οι αρχαιοι που σχετιζονται αμεσα με τις επιστημες που εχουμε σημερα δεν ειχαν καμια σχεση με τον πονο. Ειμαι επισης σιγουρος οτι ο εβο ουτε καν ξερει ποτε γιορταζουμε την γενοκτονια των ποντιων, ποτε προσαρτηθηκε και θεωρηθηκε η κρητη μελος της ελλαδας για πρωτη φορα και ποιος το καταφερε αυτο, τι γιορταζουμε 28/10,25/3, 26/10 και τι εγινε το 1453. Ετσι λοιπον νικ αδερφε μου δεν υπαρχει ο παραμικρος λογος να ανοιγουμε ποστ για τον ταμτακο, εναν ανθρωπο που στα 24 του γραφει τα ρηματα με "η,ι,ο" την καταληξη του πληθυντικου ουσιαστικων και επιθετων με "ει" (να μη ξεχασουμε το επικο NOIAZOI του, το ΤΩΤΕΣ, το ΕΣΕΙ και το ΤΙΣ??" . Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να τον κανουμε να μπει στο google να σου κατεβασει μια ασχετη μαλακια και να σου πει να δες: ξερω, ειμαι ελληνας και οχι τσιγγανος.

εγω αμα θέλεις σου μαθαίνω ποντιακή ιστορία νεπε, εγροίξες;
ντο να λεοσε, νομίζεις πραγματικά η γενοκτόνια τον ποντίων έγινε στις 19. Μαίου;
Ζεις κ σε μια πόλη που ζουν 70% Πόντιοι.

το είχα αναφέρει κ αλλη φορά..
Στον Πόντο (Μικρα Ασία) πήγαν Έλληνες κ εγκατασταθήκαν εκει. ( εδώ ψάξτε ενα θέμα με Αργοναύτες )
Εγω Παντελή μπορεί να ζω στην ξενιτειά αλλα ειμαι πάλι ποιο Έλληνας κ απο εσένα, κ κάθε αλλος εδω, και μην το γελάς καθόλου γιατι οπως ηρθαν τα πράγματα μπορεί σε ενα Μήνα να εισαι κ εσυ στην γερμανία κ μπορεί ενας Evo να σε βοηθήσει.
Μονο επειδής λέμε κ γράφουμε μαλακίες για πλάκα σε ενα φόρυμ για να περνάει η ωρα δεν συμαίνει πως δεν είμαστε Έλληνες, δλδ Άνθρωποι.

Καλή σας μέρα

This post was edited by 1926 on Jun 23 2013 12:49pm
Member
Jun 23 2013 04:32pm
Quote (1926 @ Jun 23 2013 06:48pm)
εγω αμα θέλεις σου μαθαίνω ποντιακή ιστορία νεπε, εγροίξες;
ντο να λεοσε, νομίζεις πραγματικά η γενοκτόνια τον ποντίων έγινε στις 19. Μαίου;
Ζεις κ σε μια πόλη που ζουν 70% Πόντιοι.

το είχα αναφέρει κ αλλη φορά..
Στον Πόντο (Μικρα Ασία) πήγαν Έλληνες κ εγκατασταθήκαν εκει. ( εδώ ψάξτε ενα θέμα με Αργοναύτες )
Εγω Παντελή μπορεί να ζω στην ξενιτειά αλλα ειμαι πάλι ποιο Έλληνας κ απο εσένα, κ κάθε αλλος εδω, και μην το γελάς καθόλου γιατι οπως ηρθαν τα πράγματα μπορεί σε ενα Μήνα να εισαι κ εσυ στην γερμανία κ μπορεί ενας Evo να σε βοηθήσει.
Μονο επειδής λέμε κ γράφουμε μαλακίες για πλάκα σε ενα φόρυμ για να περνάει η ωρα δεν συμαίνει πως δεν είμαστε Έλληνες, δλδ Άνθρωποι.

Καλή σας μέρα

Σου εχω ξαναπει πως το translator δε σε βοηθαει να δειξεις ελληνας. Δεν εχεις σχεση με την Ελλαδα, με την ελληνικη γραφη,την ορθογραφια και την γραμματικη. Δε ζεις στη ξενιτια, ζεις στα σιγουρα λεφτα του μπαμπα κ της μαμας. Επισης δεν εισαι και ανθρωπος και αν το κλημα και τα παιδια εδω δε σε εχουν κανει να το καταλαβεις τοσα χρονια, τοτε πραγματικα εισαι ακομα πιο ηλιθιος απο οσο νομιζαμε ολοι μας. Ασε λοιπον την ιστορια σε εμενα, ασε τα ποσοστα ποντιων στην πολη μου μιας και σε αυτα τα ποσοστα δεν ανηκεις και ειναι και ψευτικα. Και ασε τα μαθηματα ηθικης, τις συμβουλες και τις φιλοσοφιες γιατι εισαι οτι πιο αθλιο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε αυτο το subforum.

Υ.Γ. Δε ξερω κανεναν που να σε βριζει πλακα, εαν εσυ ξερεις καποιον πεσ'τον μου.

This post was edited by BlackTwister on Jun 23 2013 04:41pm
Member
Gold: 2.50
Warn: 20%
Jun 23 2013 04:46pm
Quote (BlackTwister @ 23 Jun 2013 23:32)
Σου εχω ξαναπει πως το translator δε σε βοηθαει να δειξεις ελληνας. Δεν εχεις σχεση με την Ελλαδα, με την ελληνικη γραφη,την ορθογραφια και την γραμματικη. Δε ζεις στη ξενιτια, ζεις στα σιγουρα λεφτα του μπαμπα κ της μαμας. Επισης δεν εισαι και ανθρωπος και αν το κλημα και τα παιδια εδω δε σε εχουν κανει να το καταλαβεις τοσα χρονια, τοτε πραγματικα εισαι ακομα πιο ηλιθιος απο οσο νομιζαμε ολοι μας. Ασε λοιπον την ιστορια σε εμενα, ασε τα ποσοστα ποντιων στην πολη μου μιας και σε αυτα τα ποσοστα δεν ανηκεις και ειναι και ψευτικα. Και ασε τα μαθηματα ηθικης, τις συμβουλες και τις φιλοσοφιες γιατι εισαι οτι πιο αθλιο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε αυτο το subforum.

Υ.Γ. Δε ξερω κανεναν που να σε βριζει πλακα, εαν εσυ ξερεις καποιον πεσ'τον μου.

opote thes BvB gia 50k edw eimai noob ;) bres fg k ela
Go Back To Ελληνικά Topic List
123Next
Closed New Topic New Poll