Γεια σας παιδιά, ξέρω ότι εδώ δεν είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για να ζητήσω αυτό που θέλω αλλά σε οπουδήποτε άλλο μέρος δεν μπορώ να βρω.
Σε game στο d2 δεν μπορώ για δύο λόγους, 1: γιατί δεν μπορείς να κάνεις game με τόσο μεγάλο game ώστε να περιγράψεις τι θέλεις και 2: γιατί πρέπει να περιμένεις μέσα στο game έως ότου βρεθεί αυτός που το έχει και θέλει και να το δώσει. Στο jsp δεν μπορώ γιατί θέλει να έχεις fg και εγώ έχω πολλά items αλλά κυρίως λόγο χρόνου δεν έχω fg :P,εντωμεταξύ ένα trade καλό που πήγα να κάνω με κλέψαμε κιόλας οπότε ψηλό απογοητεύτηκα και από αυτό και δεν ασχολήθηκα. Η πλάκα είναι ότι στο hero editor που έκανα full τον παίκτη για να τον δω, το αντικείμενο αυτό είναι χειρότερο από το df που είδη έχω, αλλά κυρίως από παραξενιά θέλω οπωσδήποτε να το βρω.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
Ψάχνω ένα: sorc orb 3 to cold skls or 2 to sorc skls + 3 frozen orb + 20 fcr ,rare or magic
Έχω items και hrs. Κάτι θα βρω που να θέλετε, θα βρούμε την άκρη, την ίδια γλώσσα μιλάμε

Αν το έχετε να κάθετε σε ένα mule κάντε το trade με εμένα θα το χρησιμοποιώ. Το μόνο που κάνω στο game είναι κάνα duel τις πλάκας.
Ευχαριστώ για την κατανόηση σας, για το topic μου εδώ.