d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Ellhniko Podosfairo > Kai Omws
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 9.00
Feb 2 2011 03:10pm
gamw ton nekrw ton diaithti..anti na to liksei me to pou eghne to eleuthero sto 7:04 to afhse...

ti na pw..krima kai adiko gamw opoion nekro aektzh yparxei kai zwntano

anti na fate 6 pernate kiolas miasma tou ellhnikou podosfairou gamw tous nekrous sas

This post was edited by kalhmera on Feb 2 2011 03:11pm
Member
Gold: 8,380.00
Feb 2 2011 03:25pm
gamiseta diladi
Member
Feb 2 2011 03:28pm
ksexasa na pw oti gamw tin mana tou karnezh.. na mhn ta rixnoume ola allou
Member
Gold: 266.00
Feb 2 2011 05:40pm
eprepe na paizeis me 10 pektes apo to 20

klapse twra goal sto 98 kai na tsouzei
Member
Gold: 266.00
Feb 2 2011 08:06pm
KLAPSTE

AUTO EISTE MIA OMADOULA LAGOUDAKIA

XWRIS ARXIDIA

PSYXH>LEFTA

KAI NAI ONTWS CISSE SAS GAMISAME KALA TA LES

Member
Feb 2 2011 11:46pm
gia na deis poso gtp eisai
prwth fora blepw na bgazoun kokkinh epeidh argei na kanei to plagio.Apo thn stigmh p den ton apevale sto prwto hmixrono opws les..auto shmainei dld oti tou thn fylaei gia meta kai tou tin bgazei sthn pio akyrh fash??????
kai syn auto pou akoustike se "derby" na bgazeis me to paramikro karta..auta einai pragmata athlia...

kai opws eipa anti na fate 6 goal epeidh hsastan eiste kai tha eiste gia oso zeite myasmata tou ellhnikou podosfairou..apla perasate epeidh exete enan kwlo san thn mayrh trupa...alla eiste oi monoi pou xanete,den paizete podosfairo, den exete omada kai xaireste...ok!!

paizoume se 2 bdomades pali..elpizw na sas rezilepsoume kai na mhn stamatisoume sta 3 goal mono

Ps: grapsteto kai sthn istoria sas me megala maura grammata,
xasame apo ton panathinaiko alla perasame kai giauto xarhkame. epeidh hmaste omadoula kai den exoume ston hlio moira!!

This post was edited by kalhmera on Feb 2 2011 11:52pm
Member
Gold: 66.00
Feb 3 2011 01:40am
den einai etsi alex...mh ta bazeis me ton pano h tous aeksides...egw eimai olybiakos k oute egw eimai me tpt eyxaristimenos...paiksan perasan...o paok htan tyxeros mesa sthn athina me ta 4 dokaria kai h aek ebale goal so 98 me apeythias foul...as htan pio mesa o termatofylakas na to epiane...htan na perasoun k perasane...oso k na brizeis k na gamas den allazei ayto twra...
Member
Feb 3 2011 02:50am
Quote (BlackTwister @ Feb 3 2011 07:40am)
den einai etsi alex...mh ta bazeis me ton pano h tous aeksides...egw eimai olybiakos k oute egw eimai me tpt eyxaristimenos...paiksan perasan...o paok htan tyxeros mesa sthn athina me ta 4 dokaria kai h aek ebale goal so 98 me apeythias foul...as htan pio mesa o termatofylakas na to epiane...htan na perasoun k perasane...oso k na brizeis k na gamas den allazei ayto twra...

re file, katarxas eides to mats??
opoios to eide to mats..katalave gt edwse 7 lepta o poutanas gios????????

3 lepta gia tis 6 allages..ok pes kai 2 lepta MAXIMUM gia tous flwrous p mpikane mesa..5 lepta..
ta 7 p brethikan????

entaksei pera apo auto..ofc o karnezhs exei paiksei 3-4 mats se 2 xronia..den mporw na ton kathgorisw..

Ps:ma to thema einai oti egw hmouna kalyteros kai sta 2 mats me thn aek..esy sthn toumpa ekanes 1 fash se 90 lepta..logiko na mhn pearseis

kai kati akoma, sto 97:08 kapou ekei gyrw..ektelei eleuthero O karnezhs..ekei kanonika prepei na to liksei..parolauta afhnei na ginei h fash kai na paikth kai to foul..Egw den eida eksisou kamia kathysterisi na geinete stis kathysteriseis gia na kratisei epiplewn xrono..apla niwtho apogohteush gt kaname ena apo ta kalytera paixnidia mas ta teleutaia 2 xronia..kai h tyxh mas thn efere etsi

This post was edited by kalhmera on Feb 3 2011 02:52am
Member
Gold: 66.00
Feb 3 2011 02:56am
egw re file eixa omws 4 dokaraia sthn athina k ekeinoi akoubisan bala 1 fora k ebalan goal htan kathara thema tyxis p perasane me 1-1 apo ekei...istear sth touba oute ekeinoi oute emeis paiksame to tromero podosfairo 1 fasi emeis 3 aytoi...

ystera se esas de boreis na ton katigoreis p to afise miso lepto parapanw...ton mono p tha eprepe na katigoriseis einai to terma sas p efage tetoio goal k de perasate...
Member
Feb 3 2011 03:06am
Quote (BlackTwister @ Feb 3 2011 08:56am)
egw re file eixa omws 4 dokaraia sthn athina k ekeinoi akoubisan bala 1 fora k ebalan goal htan kathara thema tyxis p perasane me 1-1 apo ekei...istear sth touba oute ekeinoi oute emeis paiksame to tromero podosfairo 1 fasi emeis 3 aytoi...

ystera se esas de boreis na ton katigoreis p to afise miso lepto parapanw...ton mono p tha eprepe na katigoriseis einai to terma sas p efage tetoio goal k de perasate...

ton terma mou den mporw na ton kathgorisw..ama mpw se tetoia nootropia pantelo prepei na arxisw na rixnw euthines epi nioplia..pou eixame enan pragmatika kalo termatofilaki"fernadez" kai ton "efagan"

giauto kai den mpainw sautin tin nootropia..

kai esy hsoun atyxos sto karaiskaki ofc, alla sthn toumpa den edeikses oti to thes to mats..einai kai autos o valverde ligo oti na nai.Giati allakse ton miralas apo tin koryfi?mhpws gia na mhn tou dwsoune to symvolaio pou thelei??kai kala na lene oti den paizei?gt egw thymame sthn koryfi opou epaikse prwth fora o miralas pou ton evale o valverde ekei esperne...twra siga siga xanete..
Go Back To Ελληνικά Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll