Καλημέρα παιδιά , εχθές συνέβει κάτι πολύ παράξενο στο Diablo.Το απόγευμα σε κάποια φάση προσπαθούσα να κάνω join σε game ώστε να βοηθήσω σε ένα rush.
Οι φορές που έτρωγα '' Failed to join '' ήταν αρκετές ώστε να παραξενευτώ λίγο.Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να στείλω /f m *King#2 (King είναι το account μου , οπότε
σκέφτηκα πως εάν έχει μπεί κάποιος το πιό λογικό θα ήταν να είναι στο *King#2) και είδα ότι έστελνε κανονικά μήνυμα στο *King#2.Στην συνέχεια δοκίμασα και
το /whois *King#2 , οπού εκεί διαπίστωσα ότι βρισκόταν σε private game.Το όλο σκηνικό κράτησε για περίπου 30 λεπτά με το χαρακτήρα να παραμένει μέσα στο
private game , και εγώ να στέλνω μηνύματα χωρίς απάντηση φυσικά.Αφού λοιπόν βαρέθηκα όλη αυτή τη φάση , αποφάσισα να κάνω reboot τον υπολογιστή μου.
Κάνω reboot , ανοίγω το Diablo , μπαίνω στο account , κάνω game με τον χαρακτήρα μου και μπήκε , ''οκ λέω για να δούμε τι λειπει.Mόλις μπήκε ο χαρακτήρας
είδα κάτι το πολύ παράξενο δεν έλειπε κανένα item παρά μόνο το Grief όπου στην θέση του υπήρχε ενα cracked stilleto και στην θέση των gloves υπήρχε ένα
ζευγάρι war gauntlets και το πιό παράξενο απ'όλα ήταν πως τα μισά μου items είχαν 0 durability (?) , ήταν δηλαδή σπασμένα , όπου μέσα σε 30 λεπτά δεν ύπαρχει
περίπτωση ό,τι και να κάνεις να σπάσουνε όλα τα items.Τέλος πάντων δέν ξέρω τι έγινε και το πιό πιθανό είναι πως θα μείνω με την απορία , απλά wtf!!!1.
.l.
This post was edited by Schizophrenia on Dec 28 2010 03:55am