Quote (thesadman @ Dec 13 2010 01:52pm)
Χαιρετώ τα παιδιά του ελληνικού φόρουμ...Ο λογος που γραφω ειναι για να σας πω οτι μετα απο κοντα 7 χρονια που εχω το account Kadji με πραγματα απο 1.09 "καποιος" μπηκε στο λογαριασμο μου και αφου μετα απο πολλες προσπαθειες για ανακτηση το πηρα πισω αλλα ειχαν εξαφανιστει τοσο τα αντικειμενα οσο και οι χαρακτηρες..Μονο ενας εμεινε...
Στα @@ τα αντικειμενα αν και οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι τα ειχα χεσμενα αλλα καποια ηταν κοπος αρκετων ετων να μαζευτουν..
Ονοματα προφανως δεν μπορω να πω σχετικα με το ποιος εκανε τι αλλα ξερω οτι αν καποιος ειχε ποτε αναγκη εγω τον βοηθουσα αν και μπορει στην δεδομενη στιγμη να μην ειχα σχεδον τπτ να του προσφερω...
Ντροπη σε οποιον παντως το εκανε αυτο..Ευελπιστω τουλαχιστον τα αντικειμενα που πηρε και πουλησε να του προσεφεραν εστω λιγες στιγμες χαρας γιατι φανταζομαι οτι τπτ αλλο δεν του δινει χαρα παρα μονο να εξαπατα "συμπατριωτες"!!!!
Ο λογος που εκανα αυτο το topic ηταν καθαρα και μονο για να επιβεβαιωσω οτι ο κυριοτερος λογος που δεν ειμασταν ποτε ενωμενοι ειναι γιατι παντα ο μαλακας ο "παρτακιας" που γαμαει το συνολο.
Ευχαριστω παιδες για το χρονο σας.Σας ευχομαι καλα Χριστουγεννα και καλες Γιορτες..
Υ.Γ. Ψοφος στον καργιολη με τα αντικειμενα μου διοτι καποια ηταν συναισθηματικης αξιας λογω της εποχης που τα ειχα βρει.....
Estimated Value : ~ 15k fg

psofos den les tipota nikolara.
kai egw exw na pw me thn seira mou oti ta account ta nikou ta xeirizomouna kai egw kai apo paliotera fysika pou hksera ta pass tou kai ta account tou ola..kai mia stigmh paw na mpw ena prwino kai den mporousa na mpw me tipota!!!!!!!!opote kapoios mou epaikse poustia emena profanos..kai to mono pragma p eixa parei htan ena m.h apo trusted person ofc...alla den kserw ti akrivws epaikse... anyway..o nikos apo palia htan o kolitos mou edw mesa, kai kapoia stigmh tha brethoume kai real life..den to syzhtaw auto giati einai gamw ta paidia, twra opoios kariolis to ekane auto...euxome na min dei to fws tis hmeras... !!

kala xristougenna nikolara kai ta leme
This post was edited by kalhmera on Dec 13 2010 08:03am