d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Why Greeks Always Fail. > Sticky Me.
123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 8.19
Sep 11 2009 07:27am
Επειδή δεν λέτε να σταματήσετε να προσβάλετε το είδος, ορίστε ένας φόρος τιμής για σας.
[Ξέρετε ποιοι είστε, δεν επεκτείνομαι]

* To flame δε σταματά ποτέ, όποτε βλέπουμε καινούριο πρέπει να τον καλοσωρίσουμε με ένα δυνατο flame, που περιλαμβάνει 10-20 μπινελίκια και μερκές βρισιές για την οικογένειά του/της. Έτσι για να μας θυμάται.
* Πρέπει να σπαμαρουμε τόπικ άσκοπα, για να πούμε ότι μας κατέβει, ακόμη και κάτι που μπορεί να υποθεί μέσω pm. Όχι επειδή θέλουμε να κοινωποιήσουμε κάτι αλλά επειδή θέλουμε να ανεβάσουμε τα ποστ μας.
* Πρέπει κάθε φορά που βλέπουμε τόπικ να σπαμάρουμε και να τσακωνόμαστε με άλλους για να το καταστρέψουμε.
* Επειδή είμαστε ελληνάρες και άντρακλες πρέπει να μιλάμε σαν χαμάληδες ταξιτζίδες πάντα.
Και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω τώρα.
Κάποιος να επιληφθεί τυ θέματος αλλιώς Greek subforum = fail.

Φιλικά, Δημήτρης.

Υ.Γ.Φτιάχτηκε με σκοπό σάτιρας. Και όσο αφορά τα όριά της: δεν υπάρχουν.
Edit:Αν πιστεύετε κάνω κάπου λάθος, ευχαρίστως να ακουσω.

This post was edited by foxmulder on Sep 11 2009 07:28am
Member
Gold: 327.00
Sep 11 2009 07:39am
Δεν κανεις καθολου λαθος φιλε!

Σωστα τα λες,αλλα ποιος θα σ'ακουσει ειναι το θεμα!

Π.χ ο mr.Evo μου την ειπε και καλα σε ενα topic επειδη δεν ειμαι γνωστος εδω!

Αλλα τεσπα,ολοι με αυτες τις μαλακιες προσπαθουν να δειξουν οτι καποιοι ειναι,χωρις να πετυχαινουν τιποτα..
Προσπαθουν να το παιξουν οι "εξυπνοι" η οι "παλιοι"!

Anyway με αυτους εγω δν ασχολουμαι κ ο Evo ας πει οτι θελει...
Member
Gold: 53.44
Sep 11 2009 08:16am
egw dn tha sou pw an exeis dikio i oxi.
alla an thes na me akouseis diavase ayto:

to flame ontws dn stamata opws fainetai, kai malista synodeyetai apo bineliki.

egw proswpika kserw na krinw eks'idiwn:
dld vazw katw ta pragmata kai vlepw ti kanw egw gia ena thema, i ti tha eprepe na kanw.
opws paratirises, exw stamatisei to flame / ''egw tin exw pio megali apo sena'', gt ws skeftomeno atomo apofasisa oti einai lathos olo ayto kai ksekinwntas apo emena stamatisa.
to idio akrivws ekane k o nick aka Crusader.
o teo apo tin alli eixe afisei k aytos to flame, mexri pou anazwpyrwthike..

kai ola ayta tis teleytaies 20-25 meres peripou.

dn eida omws to: flame / spam gia na parw +1 post / vrizw kapoion neo sto subforum, na stamataei

Gi'ayto, se akrws filiko tono, tha sou elega prin kaneis post na elegxeis ti kaneis esi propantwn, ti kanoun oi filoi sou kai ti tha tous symbouleyes na kanoun ws filos tous.
elpizw na katalaves ti ennow, wste na min yparksei kamia pareksigisi.

Regards.
Member
Sep 11 2009 08:27am
Quote (Carnil @ Fri, Sep 11 2009, 02:16pm)
Gi'ayto, se akrws filiko tono, tha sou elega prin kaneis post na elegxeis ti kaneis esi propantwn, ti kanoun oi filoi sou kai ti tha tous symbouleyes na kanoun ws filos tous.
elpizw na katalaves ti ennow, wste na min yparksei kamia pareksigisi.

Regards.

Δεν έχω κάνει σπαμ ούτε μία φορά εδώ μέσα στο subforum και απαιτώ να μου δώσεις link αν με κατηγορείς για κάτι.
Δεν είμαι Βελιγκέκας κανενός για να τον πω τι να κάνει, πως να μιλήσει και πόσο μάλλον πως να συμπεριφερθεί.
Η κοινωνικοποίηση του ατόμου ξενικά από την στιγμή της γέννησής του και συνεχίζει σε όλη του την ζωή, δεν είμαι εγώ αρμόδιος για κάθε έναν εδώ μέσα και προφανώς δεν θα δεχτώ εγώ κυρώσεις για άλλους.
Δεν θεωρώ φίλο μου κάποιον εδώ μέσα εκτός 2-3, ξέρουν ποιοι είναι οι ίδοι. Οι συγκεκρμένοι ούτε ασχολούνται στο subforum, μερικού ούτε γενικότερα στο jsp, αν ασχοληθούν τα λόγια τους πάντως μένουν quote στο χαλαρό, βλέπε Thesadman. Δεν μπορώ να πω φίλο μου κάποιον που δεν έχω συναντήσει από κοντά ή δεν έχω μοιραστεί και ζήσει στιγμές μαζί του έστω και από μακριά. Τέλος, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, συγγνώμη. Δεν σε παρεξηγώ συζήτηση επίλυσης κάνουμε αν δεν αντιλήφθην.

This post was edited by foxmulder on Sep 11 2009 08:30am
Member
Gold: 100.00
Sep 11 2009 08:43am
Φυσικα ξαναθιγουμε ενα θεμα απο παλια αλλα επειδη θα συμφωνησω με τον πρωλαλησαντα Δημητρη στο ζητημα του flame και το ασκοπου ποστ...το κακο εχει παραγινει παιδες..Μα δλδ τι πρεπει να γινει να σπασουμε τα μουτρα ο ενας του αλλου ? Να υπηρχε και κανενας σοβαρος λογος να πω παει στο διαολο...του πηδηξε την γκομενα!! αλλα για ενα γαμω παιχνιδο ομως δεν αξιζει ουτε καν να το συζηταμε

Ο ελληνας το εχει στο dna του να το παιζει τραμπουκος και φασαριας...Δεν λεω ολα καλα να το παιζεις αμα χρειαζεται αλλα παντα εκει που σε παιρνει και οταν σε παιρνει και οχι μεσα απο μια οθονη ενος υπολογιστη και μερικες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια σε ατομα που δεν εχεις γνωρισει ποτε..

Παλαιοτερα παιδια στο grc αλλα και γενικα στο bnet ελεγες οτι εισαι ελληνας και μονο που δεν σου καθονταν και τωρα.....ξερετε πολυ καλα σε τι εκτιμηση μας εχουν

Ειμαι στο bnet απο οταν ξεκινησε...δεν ειμαι gosas δεν ειμαι το τρελο το απλετο το skill γιατι συμπεριφερομαι στο diablo οπως τοθ αρμοζει...ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

εγω παντως θα μας δωσω σε ολους μια φιλικη συμβουλη....μην ριμαξουμε την φημη των ελληνων εδω μεσα οπου πολλοι χρηστες ξενοι στην πλειοψηφεια τους γουσταρουν ελλαδα και εχουν ελληνικα ρητα για υπογραφη....μην τους σπασουμε στο ξυλο ρε παιδια....οχι ακομα...να μας κανουνε πρωτα κατι και μετα

Τα καλυτερα ευχομαι παιδες και εννοειται πως ειμαι εδω αν καποιος χρειαστει βοηθεια....( οχι δεν δανειζω αμαξι,γκομενα λεφτα τελος...no more )
Member
Gold: 53.44
Sep 11 2009 08:57am
Quote (foxmulder @ Fri, Sep 11 2009, 05:27pm)
Δεν έχω κάνει σπαμ ούτε μία φορά εδώ μέσα στο subforum και απαιτώ να μου δώσεις link αν με κατηγορείς για κάτι.
Δεν είμαι Βελιγκέκας κανενός για να τον πω τι να κάνει, πως να μιλήσει και πόσο μάλλον πως να συμπεριφερθεί.
Η κοινωνικοποίηση του ατόμου ξενικά από την στιγμή της γέννησής του και συνεχίζει σε όλη του την ζωή, δεν είμαι εγώ αρμόδιος για κάθε έναν εδώ μέσα και προφανώς δεν θα δεχτώ εγώ κυρώσεις για άλλους.
Δεν θεωρώ φίλο μου κάποιον εδώ μέσα εκτός 2-3, ξέρουν ποιοι είναι οι ίδοι. Οι συγκεκρμένοι ούτε ασχολούνται στο subforum, μερικού ούτε γενικότερα στο jsp, αν ασχοληθούν τα λόγια τους πάντως μένουν quote στο χαλαρό, βλέπε Thesadman. Δεν μπορώ να πω φίλο μου κάποιον που δεν έχω συναντήσει από κοντά ή δεν έχω μοιραστεί και ζήσει στιγμές μαζί του έστω και από μακριά. Τέλος, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, συγγνώμη. Δεν σε παρεξηγώ συζήτηση επίλυσης κάνουμε αν δεν αντιλήφθην.

pm'ed.
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Sep 11 2009 10:57am
Quote (foxmulder @ Fri, 11 Sep 2009, 14:27)
Επειδή δεν λέτε να σταματήσετε να προσβάλετε το είδος, ορίστε ένας φόρος τιμής για σας.
[Ξέρετε ποιοι είστε, δεν επεκτείνομαι]

* To flame δε σταματά ποτέ, όποτε βλέπουμε καινούριο πρέπει να τον καλοσωρίσουμε με ένα δυνατο flame, που περιλαμβάνει 10-20 μπινελίκια και μερκές βρισιές για την οικογένειά του/της. Έτσι για να μας θυμάται.
* Πρέπει να σπαμαρουμε τόπικ άσκοπα, για να πούμε ότι μας κατέβει, ακόμη και κάτι που μπορεί να υποθεί μέσω pm. Όχι επειδή θέλουμε να κοινωποιήσουμε κάτι αλλά επειδή θέλουμε να ανεβάσουμε τα ποστ μας.
* Πρέπει κάθε φορά που βλέπουμε τόπικ να σπαμάρουμε και να τσακωνόμαστε με άλλους για να το καταστρέψουμε.
* Επειδή είμαστε ελληνάρες και άντρακλες πρέπει να μιλάμε σαν χαμάληδες ταξιτζίδες πάντα.
Και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω τώρα.
Κάποιος να επιληφθεί τυ θέματος αλλιώς Greek subforum = fail.

Φιλικά, Δημήτρης.

Υ.Γ.Φτιάχτηκε με σκοπό σάτιρας. Και όσο αφορά τα όριά της: δεν υπάρχουν.
Edit:Αν πιστεύετε κάνω κάπου λάθος, ευχαρίστως να ακουσω.

Fail. = Kai esy ise Greek, exis dikio aderfe ala tw na kanis tetia posts(tittle) sto sub mas kai na to kitane i kseni ine malakia. 8a mas perasoun kai gia tpt alo.

This post was edited by eVo_Greece on Sep 11 2009 10:57am
Member
Sep 11 2009 11:01am
Επειδή είμαι έλληνας και ντρέπομαι για την κατάσταση είπα να σας αφυπνίσω αν μπορώ...
Είναι λίγο αργά να μιλάμε για το τι θα μας περάσουν επειδή δεν σταματάτε να κάνετε αυτά που είπα.
Η σωστή λειτουργία είναι σκέφτομαι --> κάνω, όχι κάνω --> σκέφτομαι.
Απέδειξέ με ότι έχω λάθος αν μπορείς.

Edit: Προσπαθήστε να δεχτείτε ότι υπάρχει πρόβλημα, για να δούμε τι θα κάνουμε για να λυθεί...

1. Denial
2. Anger
3. Bargaining
4. Depression
5. Acceptance

Edit 2:
If someone need any kind of info why this post made, pm me.
I have nothing against greeks. I am greek myself. Trying to stop the never-ending spam + such.

This post was edited by foxmulder on Sep 11 2009 11:07am
Member
Gold: 0.00
Sep 11 2009 05:03pm
epeidh varieme na anaptuxso pragmata pu 1-2 atoma tha katalavun tha su po mono 2 pragmata!
kaneis edo den xsekinhse na kanei flame kapoion allo etsi apla gt xsipnise!
px. ego den xsekinhsa na flamaro ton evo kai to mitso etsi gt xsipnisa to proi!
kai opos vlepeis den exo kanei flame kapoion allo pera apo autus tus 2!
o carnil kai o crusader to idio!exo mathei na mhn prokalo alla na apadao otan me prokalun!kai auto tha to sinexiso gt apla etsi eimai!oso den me prokalei kaneis den apadao alla otan kapoios prokalesei tote tha akusei pragmata sovara!
me liga logia mhn prospatheis na apeythintheis se olus tus ellhnes san allos karamanlhs pu katevhke san sothras apo to aeroplano koitaxse me auto pu thes na peis na krineis autus pu pragmatika ftene kai einai h riza ton pragmaton!an sumethxes ligo perisotero sto sub forum auto isos ixseres ti pezei alla kalos h kakos eisai edo mono kana 2 mhnes eno oi eblekomenoi pollus perisoterus
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 11 2009 05:30pm
to fail dn eina mono stous greeks mitso....des ton realbuzo px.

exei iremisei to subforum...vlepei autos iremia kai skeftetai katse na dwsw ligo endiaferon epidi varieme kiolas......

tsak revive ena topic sto opoio dn milouse kaneis.....kai mantepse ? flamarei o realbuzo....giati? giati etsi 8imi8ike oti kati tou eixe pei o evo enan mina prin
Go Back To Ελληνικά Topic List
123Next
Closed New Topic New Poll