Quote (Carnil @ Fri, Sep 11 2009, 02:16pm)
Gi'ayto, se akrws filiko tono, tha sou elega prin kaneis post na elegxeis ti kaneis esi propantwn, ti kanoun oi filoi sou kai ti tha tous symbouleyes na kanoun ws filos tous.
elpizw na katalaves ti ennow, wste na min yparksei kamia pareksigisi.
Regards.
Δεν έχω κάνει σπαμ ούτε μία φορά εδώ μέσα στο subforum και απαιτώ να μου δώσεις link αν με κατηγορείς για κάτι.
Δεν είμαι Βελιγκέκας κανενός για να τον πω τι να κάνει, πως να μιλήσει και πόσο μάλλον πως να συμπεριφερθεί.
Η κοινωνικοποίηση του ατόμου ξενικά από την στιγμή της γέννησής του και συνεχίζει σε όλη του την ζωή, δεν είμαι εγώ αρμόδιος για κάθε έναν εδώ μέσα και προφανώς δεν θα δεχτώ εγώ κυρώσεις για άλλους.
Δεν θεωρώ φίλο μου κάποιον εδώ μέσα εκτός 2-3, ξέρουν ποιοι είναι οι ίδοι. Οι συγκεκρμένοι ούτε ασχολούνται στο subforum, μερικού ούτε γενικότερα στο jsp, αν ασχοληθούν τα λόγια τους πάντως μένουν quote στο χαλαρό, βλέπε Thesadman. Δεν μπορώ να πω φίλο μου κάποιον που δεν έχω συναντήσει από κοντά ή δεν έχω μοιραστεί και ζήσει στιγμές μαζί του έστω και από μακριά. Τέλος, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, συγγνώμη. Δεν σε παρεξηγώ συζήτηση επίλυσης κάνουμε αν δεν αντιλήφθην.
This post was edited by foxmulder on Sep 11 2009 08:30am