d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Terma. > Akouste.
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Aug 17 2009 05:46pm
Kalispera se olous, tha prospa8isw na diksw oti den ime kai poli ili8ios opos nomizoun i pio poli :)

den ine spastiko re paidia na malonoume tris tin wra?
den ine spastiko ola afta ta spam?
egw zhtw gia to diko mou spam kirios signomi, egw zhtw kai kirios shgnomi gia osous exo prosbali.
apo edw kai os to eksis 8a mpenw spania edw na lew tin gnomi mou.

Nick - sinxoremenos osa ipes
Dim - sinoxremeneos episis
Theo - den vriskw lwgia, pistebo me to pm mou na katalabes ti ennousa, oso kai an mou ekanes bad name mesa sto jsp, xalali sou kai egw to ixa parakani.
itson - sou dino ena adiko epidi ime ilikrinis, egw den se scammara , ela sto grc arxise europe kai pekse me ta paidia sto clan. (min arxisis pali flame)

gia ala atoma den 8imame na ixa prosbali , kai an tha ixa zitisi idi signomi kai tha to kserw.
egw 8a paw na kano chill ligo ladder slasher 8a mpenw pou k pou sta tvts pou teleftea exi sxedon mono tvt's :) 8a mpenw na lew kai ena HI :) :D

opios 8elei as me kani add sto facebook "Ioannidis Dimitris" (ama iparxoun para poli | Germania/Giannitsa Pellas leei :)

komena ta flame kai ola afta, xalame to image mas ...
kserw exw kani k egw polla :)

ante kali epitixia real life, dia, fail sto pvp kai +++.

/e tpt more

This post was edited by eVo_Greece on Aug 17 2009 05:47pm
Member
Gold: 2.01
Aug 18 2009 08:29am
nai einai spastiko :/ aplws o mitsos to paratravi3e, exei adiko kai mas tin leei kiolas ? parade3ou tou mia fora oti ekanes ton teo pera gia kanenan logo... dn einai etsi oi filoi.

proswpika stamataw, eidi dn malwnw me tous perisoterous, mono o mitsos leei mlkies kai m anevainei to aima sto kefali...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 18 2009 09:09am
vouch stamatiste na tsakoneste :P kourastiko einai
:cheers:
Member
Gold: 53.44
Aug 18 2009 10:17am
Quote (eVo_Greece @ Tue, Aug 18 2009, 02:46am)
Kalispera se olous, tha prospa8isw na diksw oti den ime kai poli ili8ios opos nomizoun i pio poli :)

egw zhtw gia to diko mou spam kirios signomi, egw zhtw kai kirios shgnomi gia osous exo prosbali.

Dim - sinoxremeneos episisTheo - den vriskw lwgia, pistebo me to pm mou na katalabes ti ennousa, oso kai an mou ekanes bad name mesa sto jsp, xalali sou kai egw to ixa parakani.
itson - sou dino ena adiko epidi ime ilikrinis, egw den se scammara , ela sto grc arxise europe kai pekse me ta paidia sto clan. (min arxisis pali flame)

gia ala atoma den 8imame na ixa prosbali , kai an tha ixa zitisi idi signomi kai tha to kserw.
egw 8a paw na kano chill ligo ladder slasher 8a mpenw pou k pou sta tvts pou teleftea exi sxedon mono tvt's :) 8a mpenw na lew kai ena HI :) :D

opios 8elei as me kani add sto facebook "Ioannidis Dimitris" (ama iparxoun para poli | Germania/Giannitsa Pellas leei :)

/e tpt more

dn sou zitisa kamia sugnomi :)
dn thelw na exw kamia sxesi me atoma san k esena.
poli apla gia mena dn uparxeis --> no more flame apo merous mou.
Banned
Gold: 1,362.40
Aug 18 2009 10:21am
Quote (Carnil @ Tue, 18 Aug 2009, 17:17)
dn sou zitisa kamia sugnomi :)
dn thelw na exw kamia sxesi me atoma san k esena.
poli apla gia mena dn uparxeis --> no more flame apo merous mou.

den ennousa oti mou zitises signomi, ala zitisa egw :)

Quote (eGc-CrusadeR @ Tue, 18 Aug 2009, 15:29)
nai einai spastiko :/ aplws o mitsos to paratravi3e, exei adiko kai mas tin leei kiolas ? parade3ou tou mia fora oti ekanes ton teo pera gia kanenan logo... dn einai etsi oi filoi.

proswpika stamataw, eidi dn malwnw me tous perisoterous, mono o mitsos leei mlkies kai m anevainei to aima sto kefali...

me logia ellinika , sta @@ sou
Member
Gold: 0.00
Aug 18 2009 10:22am
Quote (eVo_Greece @ Mon, Aug 17 2009, 11:46pm)

Dim - sinoxremeneos episis
Theo - den vriskw lwgia, pistebo me to pm mou na katalabes ti ennousa, oso kai an mou ekanes bad name mesa sto jsp, xalali sou kai egw to ixa parakani.

/e tpt more

sto pm su apla den edosa shmasia den me siginun vlakeies se 1 diadiktiko dead game kai 1 forumaki^^
bad name tha sinexiso na su kano kai atm apla varieme na bo sth diadikasia na kano pm to rew pu ton xsero polu kairo tora kathos hmun invited sto laby apo ton rick
opote ana pasa ora kai stigmh se kickaro pragma pu atm varieme tragika na to kano
E: Hi Dim :D

This post was edited by firebreath on Aug 18 2009 10:23am
Member
Gold: 8.19
Aug 18 2009 04:13pm
Eipa na postaro xthes alla tha post simera me allo periexomeno...
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=32623024&f=45
fail + sorry.
Go Back To Ελληνικά Topic List
Add Reply New Topic New Poll