d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ > S.f. Toumpas
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jan 8 2011 12:46pm
dn eimai d2 player anymore....alla nai 1v1 sto d2 me nikas opote 8eleis alla dn vlepw pws se kanei auto you>me :blink:
Member
Gold: 8,380.00
Jan 8 2011 12:55pm
Quote (Sparda13 @ 8 Jan 2011 21:46)
dn eimai d2 player anymore....alla nai 1v1 sto d2 me nikas opote 8eleis alla dn vlepw pws se kanei auto you>me :blink:

me kanei dioti esy eno eisai unknown random acting big se ena site pou einai apoklistika gia d2 + oti to paizeis oti ksereis kai polla gia to d2 eno den exeis idea
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jan 8 2011 12:57pm
never acted big m8
apla prosgeiwnw esena apta oneira sou
oute eimai kanas haxxor tou d2 gia na kserw ametrita pramata
afta ta afinw stous ''old school'' losers san esena pou 8ewroun gnwsi to na kseroun px ama ena item einai import i oxi
kai to na kontrarontai panw s autin tin kouventa
i rest my case
Member
Gold: 0.00
Jan 8 2011 12:57pm
Quote (M1tsos @ Jan 8 2011 06:55pm)
me kanei dioti esy eno eisai unknown random acting big se ena site pou einai apoklistika gia d2 + oti to paizeis oti ksereis kai polla gia to d2 eno den exeis idea

1)to site den einai apokleistika gia d2 kathos mporeis na kaneis POLLA alla trades!opote akuro epixeirhma #1
2)xero to stauro kana xrono kai den ton exo dei pote ma pote na to paizei kapoios guro apo to d2 ta items tu kai genika tis gnoseis pou exei apano se auto to game opote exume to yp arithmon akuro epixeirhma #2

Quote (M1tsos @ Jan 8 2011 05:26pm)
poios gamei ta epixirimata re malaka

kathese kai asxolise kai les enan pou einai 1.74 ton les kodo

kai katese kai les epixirimata gia to an psulonei kai an kanei kai paparies

des apla ti kathese kai suzhtas anoruma pramata teleios diladi

xodros vlakas agamos diladi

exume kai leme!h apanthsh se mia orthi epixeirhmatologia einai to parapano comment
;) opos eipa oti kai na les den mporeis na antikruseis mia sosth epixeirhmatologia me vaseis
otan oi gnoseis su megalosoun(pragma adunato dioti skeparni,hsun skeparni eisai,skeparni tha parameineis) let me know!

i rest my case

Quote (Sparda13 @ Jan 8 2011 06:57pm)
never acted big m8
apla prosgeiwnw esena apta oneira sou
oute eimai kanas haxxor tou d2 gia na kserw ametrita pramata
afta ta afinw stous ''old school'' losers san esena pou 8ewroun gnwsi to na kseroun px ama ena item einai import i oxi
kai to na kontrarontai panw s autin tin kouventa
i rest my case

;)

This post was edited by firebreath on Jan 8 2011 01:02pm
Member
Jan 8 2011 01:01pm
Quote (firebreath @ 8 Jan 2011 21:57)
exume kai leme!h apanthsh se mia orthi epixeirhmatologia einai to parapano comment
;) opos eipa oti kai na les den mporeis na antikruseis mia sosth epixeirhmatologia me vaseis
otan oi gnoseis su megalosoun(pragma adunato dioti skeparni,hsun skeparni eisai,skeparni tha parameineis) let me know!
ta pame mitso

asto me sena de sunexizw suzhthsh dioti ti epixirimata na katsw na sou dosw vre vlakare gia to oti me les kodo eno eimai 1.74 ? vlaka e vlaka

kai kodos na eimooun de tha me enoiaze dioti me> you einai aplo kai tha sou to pw kai allios

exw tosa polla taleda pou esy oute sto oneiro sou de mporeis na ta kaneis :)

opote kai pali fail eisai

its simple ME> you

klapse twra vromiarei xodre

pane kai tsekare ta post pou kanei kai ta pic pou vazei sta post + ta flame pou kanei= acting big vs me eno kserei oti me > him

me> you and him together

end of discussion was ez ty

now go cry to your mom plz

This post was edited by M1tsos on Jan 8 2011 01:04pm
Member
Jan 8 2011 01:04pm
Quote (M1tsos @ Jan 8 2011 07:01pm)
asto me sena de sunexizw suzhthsh dioti ti epixirimata na katsw na sou dosw vre vlakare gia to oti me les kodo eno eimai 1.74 ? vlaka e vlaka

kai kodos na eimooun de tha me enoiaze dioti me> you einai aplo kai tha sou to pw kai allios

exw tosa polla taleda pou esy oute sto oneiro sou de mporeis na ta kaneis :)

opote kai pali fail eisai

its simple ME> you

klapse twra vromiarei xodre

pane kai tsekare ta post pou kanei kai ta pic pou vazei sta post + ta flame pou kanei= acting big vs me eno kserei oti me > him

me> you and him together

end of discussion was ez ty

now go cry to your mom plz

http://www.youtube.com/watch?v=uqAekP2JNnQ

oi apanthseis mu se oti exeis na peis apo edo kai pera einai to parapano post!
einai thema nohmosunhs ego exo esu oxi! :)

edit:afu eisai talantuxos toso polu afu u>all klp opos exeis xanapei aporo pos 1 atomo me tosa talenta egine epop.......se fagan ta kuklomata..

This post was edited by firebreath on Jan 8 2011 01:11pm
Member
Jan 8 2011 01:14pm
Quote (firebreath @ 8 Jan 2011 22:04)
http://www.youtube.com/watch?v=uqAekP2JNnQ

oi apanthseis mu se oti exeis na peis apo edo kai pera einai to parapano post!
einai thema nohmosunhs ego exo esu oxi! :)

edit:afu eisai talantuxos toso polu afu u>all klp opos exeis xanapei aporo pos 1 atomo me tosa talenta egine epop.......se fagan ta kuklomata..

eisai vlakas toso polu

eprepe na paw fadaros re vlima e vlima

kai de goustara na paw opws esy epidi eisai vlima phges tsampa ekanes 12 mines pipes stous karavanades se trexan se dietazan Tsampa gia 8,68 euro to mina
vlima kai mou milas gia nohmoshnh???

egw tha katsw alla 1-2 xronia kai meta bye bye ustera efoson douleuw tis 10 meres apo tis 30 tou mina kai tis upolipes kathomai giati na min pigena vlaka e vlaka :) pernaw zwara kai einai komple

alla opws kai na exei egw den fadazomai ton euato mou na kathomai polla xronia stin ellada san kati vlakes opws esy

This post was edited by M1tsos on Jan 8 2011 01:15pm
Member
Jan 8 2011 01:18pm
Quote (M1tsos @ Jan 8 2011 07:14pm)
eisai vlakas toso polu

eprepe na paw fadaros re vlima e vlima

kai de goustara na paw opws esy epidi eisai vlima phges tsampa ekanes 12 mines pipes stous karavanades se trexan se dietazan Tsampa gia 8,68 euro to mina
vlima kai mou milas gia nohmoshnh???

egw tha katsw alla 1-2 xronia kai meta bye bye ustera efoson douleuw tis 10 meres apo tis 30 tou mina kai tis upolipes kathomai giati na min pigena vlaka e vlaka :) pernaw zwara kai einai komple

alla opws kai na exei egw den fadazomai ton euato mou na kathomai polla xronia stin ellada san kati vlakes opws esy

yep opoios paei fantaros einai xazos opoios kathete sthn ellada epishs einai xazos
Member
Jan 8 2011 01:30pm
Quote (firebreath @ 8 Jan 2011 22:18)
yep opoios paei fantaros einai xazos opoios kathete sthn ellada epishs einai xazos

fadaros tsampa de tha pigena me tipota pados

episeis h ellada den exei melon opote tsampa kathomaste edw

kai last dikse mou enan pou efuge apo tin ellada kai den petuxe sti zwh tou h den exei kanei lefta
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll