Quote (Hacked @ 27 Feb 2011 03:15)
ean ksereis pios einai tote kses giati efage scam kai se pion xrwstaei fgs klp klp
ti m les oti einai fake? xD
epishs t diadem s einai gamato gia to build sou. dld me eth titans kai str/dex/ar rings
emena t build m tha ehei gg rare javelins + rings me ar/dex/life/rep life /res (fantazome to ring tou gep to eheis dei? tetia fash. den nmzw toso gozu alla panw katw tetio ring)
stixima oti tha vgazw kalytera stats apo tin dikia s tn ama
ton ekana remove apo f l mou sto jsp giati o idios eitan scammer tagged
kai scammer tagged den uparxoun stin friend list mou tou jsp
kserw poios einai dont worry
oso gia to build kale mou file sto ksanalew to build mou exei anagkastika 4 helm 3 rare kai ena 120-45-30 kai epsaxna kai gw na parw gz eth rare javelins
alla den evriska 1 pair mono vrika gamistero kai auto to prolave allos
tou gep to ring vrika kalitero me 19$ se shop alla den eixa karta na to perna
kai se pliroforo kai kati allo gia na deis gia poio logo eimai polu poio psagmenos se kapoia pramata kai kakos ta lew auta giati mou aresei na ta krataw gia tin parti mou
life Rep > Life
diladi to ring mou 1xx ar 18 str 15 dex 9 life rep > 1xx 20-15-40 life ring
to 40 life egw tha to xw parei pisw apo replenish mesa se 5 second otan o char mou exei 33 life replenish h me bug belt 21 life replenish to pernw se 5-10 second maximum
opote protimo to life rep ring mou giati nomizeis oti egw de mporousa na exw ring 120ar 20 str 15 dex 40 life 10 @ resss?? eixa vrei kai tetoio ring gia 6k fg alla siga mi ta edina
oso gia ta stats
Dream more den eitan tuxeo pou poulisa 3 fores apo 3k kai 3.5k fg to stat skill tree mou xwria oti to zhtousan kai alloi alla de tous to dosa giati den tous empisteuomoun
to #1 skill///stat tree to exw gw kai kamia amazon de mporese pote na kseperasei ta stats mou
egw mia mera for fun ekana restat reskill gia na tin kanw full vita na dw poso life tha vgalei
eftasa ta 2.9k Life no bo
kai skepsou oti epaiza me 2.2- 2.4k max sto main build mou gia na skaw trelo dmg
o tns me ton v.t tou eixe 70% life kai paizame tvt for fun kai efage hit kai psofise kai mou leei lol re malaka pws varas etsi?
edo eseis pou nomizete oti kserete apo zon
den kserete kan pws eksigite to Deadly strike + critical strike kai poso % pithanotita exei gia double dmg otan auta enonode
This post was edited by M1tsos on Feb 26 2011 06:24pm