Quote (sector @ Thu, Aug 14 2008, 09:48am)
well teo o panos eixe kanei trade me ton saki ena grief kai ena perf pala torch kai etsi gnoristika egw me ton saki otan duparame non stop tote ekeino to diastima egw me ton pano otan akoma den eixa gnorisei esena
tytytytytytty theo ( ayto to tytyty to exw antigrapsei apo mitso xD)
oso afora ta apopano mitso simfonw oti ekanes polla gia tous fox
olla ta alla den se aforane kai arxises na les malakies
to gegonos oti kapios plirwse gia na peksune olloi aytoi den alazei kai egw mporusa na pekso wow free apo filous oso
thelw alla eipa as exw diko mou acoun min to zitisoune piso kamia mera kai sto diablo eixa 3 cd keys kai pote den plirwsa oute egw
episis den se eipa esena noob kai den sxoliazw ti exei pexti me ton theo kai esena
tous tiki kai ton bro tou tous kserw kai eine poli kala paidia apo ta kalitera pou gnwrisa o panos an kai ekane tin malakia kai gnwristikame meta apo auto.
istera apo ta dupes pou edwse se ellina emena dld mou poofarane kai den eixa na pekso me characher gia 2-3 vdomades to akouse o mitsos kai tou eipane oloi re mlk
giati dwsate dupes sto paidi kai den tou to eipate oti tha tou poofaroune kai leei omg pios sta edwse kai tou eksigisa kai epidei eine normal atomo ksigithike o mitsos enw
o panos den empene diablo kai otan ton rwtises eipe den thimotane dld sta @ tou den kserw ti paixtike alla oses fores ton ksanasinatisa den tou eipa tpt alla den edwsa simasia afou istera esi ksigithikes kala kai ekana smiter kai barb gamatous me tin voithia sou kai tou theo apo kati tetius xalase to game kai min mou peis mitso oti ston kako xaraktirizo ton best real life friend xD giati akrivs etsi ginane ta pragmata pali kala pou eise kalo paidi kai me help
ton bull den ton thimame episis den kserw pios eine pios edw sto d2jsp alla kserw oti oi perisoteroi edw eine wanabe pvp kai karanoobs pote den eipa noob ton tiki i bro tou oute ton pano kai ton bull btw legontas bull enoeis ekinon pou eixe kanei nk ton theo kai meta efage kala apo ton markus ?> ama eine aytos oxi noob pio noob apo lapureta papas kai CIA OE eine
btw tha pao pio meta gia mpanio esi re theo pou pas ?>