d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Gia Ti Nea > Kala Eiste Re ? Xathikame ~~
Prev1789101125Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
Aug 14 2008 03:16am
Quote (plezzzfree @ Thu, 14 Aug 2008, 11:37)
o monos paraksenos edw mesa eise esi mitso pou trelenese panta gia na eise arxigos se oti kanume kai to kourazeis poli to thema oxi oti den to mporeis alla merika pragmata ontos den ta mporume na ta kanoume oso kai na to theloume.kata ta alla se thewrw kalo paidi kai filo kai den ksexasa pote ti exeis kanei gia emena kai thetika kai arnitika otan kaname parea stus fox gelaga poli kai mporw na pw ama ksekinousa pali diablo mporei na sou elega na ksanakanume clan ama omos mou eleges oxi den kanw mazi sou tote tha ekana ali monos mou i tha empena se kamia kali  kai tha se eskiza kuss.gif

ektos apo emena ton nick tns kai theo mitso kai merikus ellines pou mporei na min kserw olloi oi alloi eiste noobs kai ayto to kserw kala  ama den sas aresei na sas to lene kante kati gia ayto allios get a life

''Οταν μιλάς έξω με αγνώστους, τους μιλάς όπως στους φίλους και στην παρέα σου; ή το κάνεις μόνο στο ιντερνετ αυτό; που πολυ αμφιβάλω..''
to topic ayto to ekana gia na ta pw me ta filarakia mou...pou eidi ekanan spam'mitsos' opote tha milao opos tou milaga panta kai den tha ksanadosw eksigiseis.
eseis den sas kserw kai erxeste kai kanete spam kai pate na me kraksete wub.gif

oso afora to hamster eipe oti plirwno gia to wow
autos gia na peksi diablo ii den plirwse na to agwrasei kai meta ksana plirwse gia to expansion xD
egw agwrasa to wow kai 2 mines sindromi giro sta 15 to game kai 25 2 mines den thimame me poli liga euro epeksa 1 mina kai to varethika kai stamatisa wallbash.gif
kai meta apo kairw lew den mpenw d2jsp na dw ti kanune ta paidia kai ti na dw oi noobs pou evlepa paraminane noobs kai arxisan na vgazune kai glwsa  dancinglock.gif

a kai kati akoma to oti o theos den pernei meros mazi sas noobs den simenei oti prepei na tou lete malakies apla to paidi tou kovei ligo parapano apo oti esas
ama pigena na sas kraksw opos kanw prwti fwra me ayto to post twra tha mou tin elege kai se emena meta ''maybe xDD
pao paralia  hamster katse mesa kai kane spam sta topic pou exw kanei  rofl.gif

malaka saki ama ksekinouses dia tha erxosoun foxq h isos na kaname new clan anyway ayta ta help pou exw kanei egw kai pou prokeite na kanw se opoiadipote clan h guild de prokeite kaneis eixa kanei ston gianni molis mpike 2-3 char lvling mexri 90 ston hideo 3 chars lvling 90 kai ta ekana me tin thelisi mou xwris na to kseroune tous elega ti name tha valeis ston hammer sou ton gianni eixa pei etsi leei stranger ok tou lew tin alli mera mpike kai ton eide 90 lvl

oso gia to wow o bull kai egw kai oloi mas peirame ta d2 apo allous pou ta eixan agorasi kai pleon stin 1.12 nn cd nn tpt anyway de plirose kaneis lefta eno esy esto 30-40 euro ta edoses tha protimousa na ta edina na agoraza kana poukamisaki kalo h kana padelonaki smile.gif

oso gia to noobs ksereis kala oti den eimaste noobs kai to ksereis pollu kala ayto kai o teo einai malakia tou pou mas krazei legodas oti tou kanoume spam to topic sopa re file siga to topic na poume kai ama to pame etsi kai o teo exei gamithi se ola ta topic mas den eiparxei topic pou na min exei anoiksei to stoma tou kai sto kato kato siga to spam pou kaname lol dld kai mou leei ekana topic gia kapoio logo sopa re malaka siga to logo poso eipian kapoioi kai an methisan ksis ta @@ me gkazma epidi grapsame 2-3 malakies pou eitan tou thematos mesa arxise na leei mitso mou gamas to topic kai de tou to gamisa egw to sigkekrimeno alloi to gamisan

ostoso panos kai bull = not noobs = apo ta best friend mou panos= best realife friend mi ksanakouso malakia oti eipes kai gia tous 2 giati tha gamithoume aytoi kai oi 2 pote den eipan malakia gia sena oute se apokalesan noob ok saki ? eksigoume gia na mi pareksigoume an ksanadw na peis noob ton pano h ton bull oi tous 2 tikides tha malosoume na ksereis
Member
Gold: 10,251.50
Aug 14 2008 03:21am
Με είπε noob; χαχαχα.. θυμάμαι τον παλιό καιρό και τα παρακάλια ακόμα.
Member
Gold: 0.00
Aug 14 2008 03:36am
Quote (IthSword @ Thu, Aug 14 2008, 09:21am)
Με είπε noob; χαχαχα.. θυμάμαι τον παλιό καιρό και τα παρακάλια ακόμα.

rofl pano o sakhs eixe stop otan epezes smile.gif
arxise xsana sto ladder 3 smile.gif kai ligo meta arxisa kai ego smile.gif kai sakhs==best smiter pou exei perasei gia mena sto eusc kai isos se ola ta sc an kai den xseroume ti pezsei us west etc
2)sakh oso anafora ta noobs opos aneferes o panos einai poli kalos kai o bull to idio kai einai kai oi dio poli kaloi mou filoi etsi kai ego den thelo na xsanamiliseis asxhma gia autous..
to game to xseroun poli kala kai oi dio einai poli kaloi duelers me hammers kai poli kaloi filoi m pano apo ola..episis sto ladder me exoun voithisei trela me rushess uts kai tetoia para poli idika o bull pou ton exo gamisei kathe chara pou kano pame parea kai kanoume ta quests tongue.gif kuss.gif
Member
Gold: 10,251.50
Aug 14 2008 03:46am
Quote (firebreath @ Thu, 14 Aug 2008, 12:36)

Ασε κάτι ξέρω που σου λέω..
Member
Aug 14 2008 03:48am
Quote (firebreath @ Thu, 14 Aug 2008, 12:36)
arxise xsana sto ladder 3 smile.gif kai ligo meta arxisa kai ego smile.gif kai sakhs==best smiter pou exei perasei  gia mena sto eusc kai isos se ola ta sc an kai den xseroume ti pezsei us west etc
2)sakh oso anafora ta noobs opos aneferes  o panos einai poli kalos kai o bull to idio kai einai kai oi dio poli kaloi mou filoi  etsi kai ego den thelo na xsanamiliseis asxhma gia autous..
to game to xseroun poli kala kai oi dio einai poli kaloi duelers me hammers kai poli kaloi filoi m pano apo ola..episis sto ladder me exoun voithisei trela me rushess uts kai tetoia para poli idika o bull pou ton exo gamisei kathe chara pou kano pame parea kai kanoume ta quests tongue.gif  kuss.gif

well teo o panos eixe kanei trade me ton saki ena grief kai ena perf pala torch kai etsi gnoristika egw me ton saki otan duparame non stop tote ekeino to diastima egw me ton pano otan akoma den eixa gnorisei esena
Member
Aug 14 2008 03:49am
Quote (IthSword @ Thu, Aug 14 2008, 09:46am)
Ασε κάτι ξέρω που σου λέω..

kaneis lathos tote pano stadar re o sakhs otan arxise apo ton nick eperne items
Member
Aug 14 2008 03:49am
Quote (firebreath @ Thu, 14 Aug 2008, 12:49)
kaneis lathos tote pano stadar re o sakhs otan arxise apo ton nick eperne items

diavase parapano ti lew egw...
Member
Aug 14 2008 04:01am
Quote (sector @ Thu, Aug 14 2008, 09:49am)
diavase parapano ti lew egw...

allo trade allo parakalia file kai sth telikh o panos tou poulise duped smile.gif
Member
Gold: 41.21
Aug 14 2008 04:03am
Quote (firebreath @ Thu, Aug 14 2008, 10:01am)
allo trade allo parakalia file kai sth telikh o panos  tou poulise duped smile.gif

BRAVO pano
Member
Gold: 250.00
Aug 14 2008 04:04am
Quote (sector @ Thu, Aug 14 2008, 09:48am)
well  teo o panos eixe kanei trade me ton saki ena grief kai ena perf pala torch kai etsi gnoristika egw me ton  saki  otan duparame non stop tote ekeino to diastima egw me ton pano otan akoma den eixa gnorisei esena

tytytytytytty theo ( ayto to tytyty to exw antigrapsei apo mitso xD)

oso afora ta apopano mitso simfonw oti ekanes polla gia tous fox

olla ta alla den se aforane kai arxises na les malakies
to gegonos oti kapios plirwse gia na peksune olloi aytoi den alazei kai egw mporusa na pekso wow free apo filous oso
thelw alla eipa as exw diko mou acoun min to zitisoune piso kamia mera kai sto diablo eixa 3 cd keys kai pote den plirwsa oute egw

episis den se eipa esena noob kai den sxoliazw ti exei pexti me ton theo kai esena

tous tiki kai ton bro tou tous kserw kai eine poli kala paidia apo ta kalitera pou gnwrisa o panos an kai ekane tin malakia kai gnwristikame meta apo auto.
istera apo ta dupes pou edwse se ellina emena dld mou poofarane kai den eixa na pekso me characher gia 2-3 vdomades to akouse o mitsos kai tou eipane oloi re mlk
giati dwsate dupes sto paidi kai den tou to eipate oti tha tou poofaroune kai leei omg pios sta edwse kai tou eksigisa kai epidei eine normal atomo ksigithike o mitsos enw
o panos den empene diablo kai otan ton rwtises eipe den thimotane dld sta @ tou den kserw ti paixtike alla oses fores ton ksanasinatisa den tou eipa tpt alla den edwsa simasia afou istera esi ksigithikes kala kai ekana smiter kai barb gamatous me tin voithia sou kai tou theo apo kati tetius xalase to game kai min mou peis mitso oti ston kako xaraktirizo ton best real life friend xD giati akrivs etsi ginane ta pragmata pali kala pou eise kalo paidi kai me help
ton bull den ton thimame episis den kserw pios eine pios edw sto d2jsp alla kserw oti oi perisoteroi edw eine wanabe pvp kai karanoobs pote den eipa noob ton tiki i bro tou oute ton pano kai ton bull btw legontas bull enoeis ekinon pou eixe kanei nk ton theo kai meta efage kala apo ton markus ?> ama eine aytos oxi noob pio noob apo lapureta papas kai CIA OE eine hug.gif
btw tha pao pio meta gia mpanio esi re theo pou pas ?>
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1789101125Next
Add Reply New Topic New Poll