d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > New Grc Guild Join
Prev1789101144Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10,251.50
May 14 2008 06:57am
Quote (1snoopy1 @ Tue, May 13 2008, 05:51pm)
ola afta ta "get a life" "reported" ktlp ta lene ta palikaria otan dn exoun ti na poun...
entaksi..ine kapios tropos na apofigeis kati...
np

oxi 8a katsw na asxoloume me sena piso apo mia o8oni.. miksiariko..
Member
Gold: 8,380.00
May 14 2008 06:59am
Quote (KalomoiraFan @ Wed, 14 May 2008, 14:38)
Diabasa olin tin katastasi tou topic autou kai katalava oti bgeikate apo to thema..Lapuertas pata ta Report Post se olous osous spamaroun edw tha tous kanei kalo
Kai oso gia esena kalhmera i amazon i now einai mporw na pw apo tis kaliteres sto ladder auto gt tin exw dei na kanei duelz...des meta tin f l tou Sector sto jsp...exei 4 atoma me trusted tag (pragma pou esi oute enan den tha mporesis na pareis..etc opos brizeis..kai o enas apo autous einai o creator tou site/forum autou..).Dld kai na scamarei tha exei atoma na ton kalipsoun...ton blepw se kana mina na exei autos to trusted/i kana medi tag kai tha sas ownarei olous tous spammers sto elliniko sub forum..

~KalomoiraFan heart.gif

kalomoira thanks gia ta kala logia an kai den kserw akoma poios h poia eisai gia na gineis trusted tag prepei na eisai kai trusted nakaneis polla trades na min exeis oute ena report gia scamm pote kaneis na mi se katigorisi gia scam kai adithetos na se exoun kai na lene kala logia

tora to epidi exw ton njaguar f l kai eimaste friends de simenei oti ama scamaro tha me kalipsi to na exeis trusted tag friends stin f l kai mediators apla se voithaei sto na eisai esy poio trusted de se kselasponi an klepsis tha se lockari kanonika alla otan exeis trusted tag stin f l de mporei na eisai scammer

oso gia tin ama mou pou einai crap nooba kalhmera OTI MA OTI WRA THES KANE MOU PM GIA DUELL 1V 1 NA DOUME POIOS EINIA O CRAP ALSO MY AMA = #1 ON REALM NAP FERE MOU MIA BOWA NA ME DUELL OPOIA THES RANDOMA EMATHES KAI DIABLO
Member
Gold: 9.00
May 14 2008 07:16am
Quote (sector @ Wed, May 14 2008, 12:59pm)
kalomoira thanks gia ta kala logia an kai den kserw akoma poios h poia eisai gia na gineis trusted tag prepei na eisai kai trusted  nakaneis polla trades na min exeis oute ena report gia scamm pote kaneis na mi se katigorisi gia scam kai adithetos na se exoun kai na lene kala logia

tora to epidi exw ton njaguar  f l kai eimaste friends de simenei oti ama scamaro tha me kalipsi  to na exeis trusted tag friends stin f l kai mediators  apla se voithaei sto na eisai esy poio trusted  de se kselasponi an klepsis  tha se lockari kanonika  alla otan exeis trusted tag stin f l de mporei na eisai scammer

oso gia tin ama mou pou einai crap nooba  kalhmera  OTI MA OTI WRA THES  KANE MOU PM GIA DUELL  1V 1  NA DOUME POIOS EINIA O CRAP  ALSO MY AMA = #1  ON REALM NAP FERE MOU MIA BOWA NA ME DUELL OPOIA THES  RANDOMA EMATHES KAI DIABLO
hahahaha twra einai DIKIA SOU H AMA AUTH??? GIATI EIPES OTI EINAI TOU FILOU SOU...kolwnooba....parto mpoulo twra...noumero..k ante agorase kai alla FG gia na kaneis kana char...noobako

Member
Gold: 0.00
May 14 2008 07:25am
Quote (kalhmera @ Wed, May 14 2008, 01:16pm)
hahahaha twra einai DIKIA SOU H AMA AUTH??? GIATI EIPES OTI EINAI TOU FILOU SOU...kolwnooba....parto mpoulo twra...noumero..k ante agorase kai alla FG gia na kaneis kana char...noobako

apo ti ematha kanei mia gozu assa me ola ta items perfect opote ase mn ta bazeis me anwterous c..pane sto hc sou kai kane kana mf gt den se blepw kala..
Member
Gold: 9.00
May 14 2008 07:33am
Quote (KalomoiraFan @ Wed, May 14 2008, 01:25pm)
apo ti ematha kanei mia gozu assa me ola ta items perfect opote ase mn ta bazeis me anwterous c..pane sto hc sou kai kane kana mf gt den se blepw kala..
rofl ...ok ama kanei gosu assa..ok paw paso file..pantws na sou pw..den paizw diablo edw k ena mhna...anousio game...unstrategy game...otan mathete game strategy elate na paiksoume..na doume poios einai o pro kai poios o noobas...k ama paizei kanenas c&c generalz zero hour...oti wra thelei..mporoume na paiksoume...KAI BTW FILE EXW K ALLA PRAGMATA NA KANW....ANTE HF GL UNLIFE KIDS

This post was edited by kalhmera on May 14 2008 07:33am
Member
May 14 2008 07:38am
Quote (kalhmera @ Wed, May 14 2008, 01:33pm)
rofl ...ok ama kanei gosu assa..ok paw paso file..pantws na sou pw..den paizw diablo edw k ena mhna...anousio game...unstrategy game...otan mathete game strategy elate na paiksoume..na doume poios einai o pro kai poios o noobas...k ama paizei kanenas c&c generalz zero hour...oti wra thelei..mporoume na paiksoume...KAI BTW FILE EXW K ALLA PRAGMATA NA KANW....ANTE HF GL UNLIFE KIDS

dota? kai an "stamatises" to d2? gt spamareis sta paid topics/spamareis sto elliniko subforum? gt den afises topic gia topic..kala kaneis pou apofasises na niwsis tin rl alla den einai autos logos na ipotimas tous allous..kai 3es poli kala oti o Now einai gamati ama kai mporei na einai kai i kaliteri (ektos an einai..)...
Member
Gold: 10,251.50
May 14 2008 07:44am
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif λιώνω!! rofl.gif rofl.gif
+100000 kalomoirafan
Quote (KalomoiraFan @ Wed, May 14 2008, 01:38pm)
o Now einai gamati ama kai mporei na einai kai i kaliteri (ektos an einai..)...

This post was edited by IthSword on May 14 2008 08:00am
Member
Gold: 8,380.00
May 14 2008 07:58am
Quote (kalhmera @ Wed, 14 May 2008, 16:16)

diavase ti lew randoma h ama einai kai diki mou kai tou mitsou noobare ti vlima thee mou eleos

oso gia tin assa pou les kalomoira den einai diki mou einai gia ton Firebreath o opoios einai fadaros kai mou dose fg gia na tou kanw trades smile.gif

egw de pezw assa

oso gia ta donate stars ta plirosa me fg asxete pane koita ta Donate For me random kai des noobare e noobare pou ginate oloi toso gozu

oso gia strategy game paizw mono age of empires 2 conqueror opote thes paizoume..

h also opote thes duell se d2 giati stin ousia kakos mas prokalis se allo game sto d2 mas to paizesi magkia kai kala sas gamaw kai eimaste emeis oi crap kai si o gosas

mono ap to char name pou exeis fenete poso noobaki eisai gz-hammer asxetos teleios
Member
May 14 2008 11:44am
Quote (sector @ Wed, May 14 2008, 01:58pm)
oso gia tin assa pou les kalomoira den einai diki mou einai gia ton Firebreath o opoios einai fadaros kai mou dose fg gia na tou kanw trades smile.gif

a gi auto eida 2 idia posts kai lew kai egw..kai oi 2 mazi ksekinane? same items? tongue.gif
Member
Gold: 829.66
May 14 2008 01:34pm
1) i ama tou sector gamei
2) kalhmera...full spam+full flame+dn simazevese...kane kati
3)liga ta logia gia sector(gz pedi.apo eki k pera xestika an exi gz chars i oxi)
4)liga logia episeis ke gia lapu(real life m8)
5)kalomoira..p ise vrikame!?
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1789101144Next
Closed New Topic New Poll