d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Apopoinikopoihsh Toy Xasis > Gia Pes Te Thn Apopsh Sas!
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 22 2011 08:04am
Quote (M1tsos @ Jan 22 2011 02:01pm)
OMGGGGGGGGGg ti leeiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????

fadazomai twra ton teo na kanei parea me 2-3  gay  na pinoun mpafo na tous leei kati o teo na gelane kai tou lene oi Gay

ADE KALEEEEEEEE TWRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HAHAHA ELEOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSS

stayro h parapano einai mia periptosh toy na su vgei to paidi kati xeirotero apo gay
ekfraseis tupou ade kale tora einai stereotupa amorfoton anthropon san esena pou theorun oti h diaforetikotita einai kati kako.ratsismos se koinoniko epipedo ;)

Quote (M1tsos @ Jan 22 2011 02:03pm)
den einai akrivos opws ta les teo

oloi kavlonoun otan vlepoun 2 lesvies  alla otan pane na tis ormiksoun kai lene fuge apo dw de mas aresoun oi adres  LES ELEOS

esu les eleos pou eisai omofovikos ego leo oi gomenes kanun tis epiloges tus

This post was edited by firebreath on Jan 22 2011 08:05am
Member
Gold: 9.00
Jan 22 2011 08:04am
Quote (Nikolakis99 @ Jan 22 2011 02:04pm)
milaaaaaaaaaaaa
gamw ta pethamena sou skase

Member
Gold: 266.00
Jan 22 2011 08:05am
kalhmera

exw poio pola fg apo sena

MUJAJAJAJA
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jan 22 2011 08:06am
gieb back mah 13 fgz
Member
Jan 22 2011 08:06am
Quote (Sparda13 @ Jan 22 2011 02:06pm)
gieb back mah 13 fgz

nah
Member
Gold: 8,380.00
Jan 22 2011 08:12am
Quote (firebreath @ 22 Jan 2011 17:04)
stayro h parapano einai mia periptosh toy na su vgei to paidi kati xeirotero apo gay
ekfraseis tupou ade kale tora einai stereotupa amorfoton anthropon san esena pou theorun oti h diaforetikotita einai kati kako.ratsismos se koinoniko epipedo ;)

esu les eleos pou eisai omofovikos ego leo oi gomenes kanun tis epiloges tus

file stin teliki de kserw ti na pw.

eimai ratsistis se kapoia themata kai episeis den exw provlima me to diaforetiko

apla exei ws etsi re file oti aresei se mena de simenei oti tha aresei kai se sena kai to akrivos aditheto

twra epidi esy den exeis provlima me tous gay oi me tous pakistanous alvanous Tsalka Armenous Georgianous pou exoun mpei stin ellada tous exoun dwsei spitia kai emeis pou zoume edw douleuan oi ellines oi merokamatiarides se oikodomes se otidipote douleies kai den exoun kataferei oute amaksi na exoun diko tous

kai pas stis Ektenepol pou exoun kanei kai to paizoun kai mouri kai vlepeis na exoun kai podosfairakia 8x8 kai parkakia gamistera pou emeis gia na pame na paiksoume 8x8 plironoume 10 euro to atomo giati otan pame kamia fora ekei mas erxodai me mia magkia

E BLIAS TI FELETE ESEIS EDW? EEE? kai sou poulane kai mouri

ftaei kai to kolokratos se polumegalo vathmo alla ftene kai autoi

vlepeis tis palio poutanes tis ellinides na gamioude me alvanous kai me tourkous na goustaroun ola ta diaforetika kai na einai oi poio poutanarees pou uparxoun

ola auta den exoun kamia sxesh alla ola auta re file kanoun enan anthrwpo na kataligei ratsistis

exw BEst Friend Alvano o opoios einai Mousikos me Arxidia tha postarw video meta kai episeis einai kai psixara

den exw kapoio provlima oute me tous alvanous oute me tous rossous pakistanous otidipote anthrwpoi einai kai autoi opws kai emeis

ME TIN KOLO ELLADA OMWS POU DEN MAS AGAPAEI OPWS TIN AGAPAME EMEIS EXW MEGALO PROVLIMA
Member
Jan 22 2011 08:16am
++1
Member
Jan 22 2011 08:16am

fantazome sthrizeis mixaloliako e?
ela pes alitheia?xrush augh?
Member
Gold: 8,380.00
Jan 22 2011 08:21am
Quote (firebreath @ 22 Jan 2011 17:16)
http://www.youtube.com/watch?v=eNoRUbkuZ-c

fantazome sthrizeis mixaloliako e?
ela pes alitheia?xrush augh?

apolitos kamia sxesh

sovara omws

apla re file exw saltarei me to kolokratos pou zoume einai teleios adiko re file an ertheis edw stin komotini kai deis pws exei ginei h neolea kai pws kinite o kosmos kai h pitsirikaria tha katalaveis

vlepeis tous rossopodious h allios podious palenistoudes apo rossia pou eirthan prin xronia na exoun spitarones amaksares Parka gamata spitia gamistera me aulh

kai oxi mono auto exoun xtisei tis dikes tous sunikies Ektenepol apo tin skatoetairia pou tous ta extise den exw provlima me ola auta edw

exw provlima me to oti poulane tsampouka sunexeia mazeuodai sunexeia oloi mazi gia fasaries ksunodai sunexws tin peftoun sta koritsakia ta ntopia

kai an enas apo mas tin pesei se mia dikia tous kopela me omorfo tropo ton sapizoun sto ksulo

alla FTEME omws EMeis oi paliofloroi ellines pou den kanei kaneis tipota gia ola auta kai gia polla alla

otan ematha gia auton ton upourgo pou Efage polu ksulo to euxaristithika para polu

kai makari na empene to Pame ekeini tin mera sti vouli na tous sapize sto ksulo olous omws
Member
Jan 22 2011 08:23am
Quote (M1tsos @ Jan 22 2011 02:21pm)
apolitos kamia sxesh

sovara omws

apla re file exw saltarei me to kolokratos pou zoume einai teleios adiko re file  an ertheis edw stin komotini kai deis pws exei ginei h neolea kai pws kinite o kosmos kai h pitsirikaria tha katalaveis

vlepeis tous rossopodious h  allios podious palenistoudes apo rossia pou eirthan prin xronia na exoun spitarones  amaksares  Parka gamata  spitia gamistera me aulh

kai oxi mono auto  exoun xtisei tis dikes tous sunikies  Ektenepol apo tin skatoetairia pou tous ta extise  den exw provlima me ola auta edw

exw provlima me to oti poulane tsampouka sunexeia mazeuodai sunexeia oloi mazi  gia fasaries ksunodai sunexws  tin peftoun sta koritsakia  ta ntopia

kai an enas apo mas tin pesei se mia dikia tous kopela  me omorfo tropo ton sapizoun sto ksulo

alla FTEME omws EMeis oi paliofloroi ellines pou den kanei kaneis tipota gia ola auta kai gia polla alla

otan ematha gia auton ton upourgo pou Efage polu ksulo  to euxaristithika para polu

kai makari  na empene to Pame ekeini tin mera  sti vouli na tous sapize sto ksulo olous omws

rofl
thn kano pao ghpedo ta pame

This post was edited by firebreath on Jan 22 2011 08:24am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll