Quote (firebreath @ 22 Jan 2011 17:04)
stayro h parapano einai mia periptosh toy na su vgei to paidi kati xeirotero apo gay
ekfraseis tupou ade kale tora einai stereotupa amorfoton anthropon san esena pou theorun oti h diaforetikotita einai kati kako.ratsismos se koinoniko epipedo

esu les eleos pou eisai omofovikos ego leo oi gomenes kanun tis epiloges tus
file stin teliki de kserw ti na pw.
eimai ratsistis se kapoia themata kai episeis den exw provlima me to diaforetiko
apla exei ws etsi re file oti aresei se mena de simenei oti tha aresei kai se sena kai to akrivos aditheto
twra epidi esy den exeis provlima me tous gay oi me tous pakistanous alvanous Tsalka Armenous Georgianous pou exoun mpei stin ellada tous exoun dwsei spitia kai emeis pou zoume edw douleuan oi ellines oi merokamatiarides se oikodomes se otidipote douleies kai den exoun kataferei oute amaksi na exoun diko tous
kai pas stis Ektenepol pou exoun kanei kai to paizoun kai mouri kai vlepeis na exoun kai podosfairakia 8x8 kai parkakia gamistera pou emeis gia na pame na paiksoume 8x8 plironoume 10 euro to atomo giati otan pame kamia fora ekei mas erxodai me mia magkia
E BLIAS TI FELETE ESEIS EDW? EEE? kai sou poulane kai mouri
ftaei kai to kolokratos se polumegalo vathmo alla ftene kai autoi
vlepeis tis palio poutanes tis ellinides na gamioude me alvanous kai me tourkous na goustaroun ola ta diaforetika kai na einai oi poio poutanarees pou uparxoun
ola auta den exoun kamia sxesh alla ola auta re file kanoun enan anthrwpo na kataligei ratsistis
exw BEst Friend Alvano o opoios einai Mousikos me Arxidia tha postarw video meta kai episeis einai kai psixara
den exw kapoio provlima oute me tous alvanous oute me tous rossous pakistanous otidipote anthrwpoi einai kai autoi opws kai emeis
ME TIN KOLO ELLADA OMWS POU DEN MAS AGAPAEI OPWS TIN AGAPAME EMEIS EXW MEGALO PROVLIMA