d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Ecstasys Vs Evo 5-4 > Blizzard Soso Vs Full Abs Modes Hammerdi
Prev167891013Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 66.00
Dec 25 2010 09:19am
Quote (Tyraei @ Dec 25 2010 03:12pm)
you won vs that freekill evo big deal Lmao , you r both freekills jesus christ

gtfo multi-spawn
Member
Gold: 8,380.00
Dec 25 2010 09:20am
Quote (BlackTwister @ 25 Dec 2010 18:06)
fobero file anatrixiasa,wraios :)
yparxoun file mou monaxoi k pateroulides pou tous blepeis k les tha agiasoun alla k mono pou mou eipes oti htan mathitis tou patera paisioy ayto mou ftanei :)

nai exei kai ton stauro tou pater paisiou auton ton stauro pou oloi legan tou pater paisiou me eulogise me auton ton stauro

kai exw na paw polu kairo na ton dw

thelw polu na ksanapaw

FILE sovara prin paw eixa polla provlimata eite oikogeneiaka eite gkomenika eite psuxologika

3 wres ekatsa ekei kai efuga me tosh dunami mesa stin psuxh mou tipota de me kounouse kai ta evlepa ola toso thetika

pou poio prin eimoun pesimistis kai den evlepa tipota thetika

edw o anthrwpos prin paw ekei iksere oti eimai mpouzouksis kai oti douleua nuxta

kai mou to eipe polu ksafnika

ekei pou tou lega diafora provlimata pou eixa mou leei mia

mou leei ola tha pane kala mi stenaxoriese o theos se agapaei arkei na eisai kai su swstos kai na ton agapas kai na pisteueis kai na min ksanadoulepsis nuxta uparxei polu amartia ekei

auto mou eipe kai frikara... tou lew paterouli pou to ksereis oti douleua nuxta? o anthrwpos pisteuw oti ean den einai agios einai polu koda sto na ginei

perase 2 karkinous mexri twra KAI OI EPISTIMONES OPWS LEEI O ALLOS EPANW

O DOCTOR RICH STO MEMORIA STIN NEA YORKI TOU EIPE oti de ti glutonei me tipota
kai tin prwti fora kai tin deuteri fora eipe to idio prama
kai tin glutose 2 fores ti mia eixe karkino sto mati kai tin deuteri stin patousa
twra einai me 1 mati kai me 1 podi kai to allo tou to mati exei provlima kai einai miso tuflo
kai otan ton rotisa pws vlepeis paterouli
mou apadise me ta matia tis psuxhs paidi mou..

prin fugw mou leei ela na sou dosw lampada gia to pasxa pou tis ftiaxnw monos mou

kai mou dinei 2 lampades kai mou leei tha sou dina kialles gia tous pappoudes tous theious sou kai ta ksaderfia sou alla epidi tha kaneis monos sou esy me tin mitera sou pasxa sou dinw 2....

kai skeftomai oti egw exw kanonisei na kanw pasxa me pappoudes genika me olo to soi.. kai autos mou leei oti tha kanw monos mou me tin mana mou..

kai telika egine kati sovaro kai ekana pasxa me tin mana mou monoi mas.. kai lew koita na deis ...
Member
Gold: 3.00
Dec 25 2010 09:20am
Quote (BlackTwister @ Dec 25 2010 04:19pm)
gtfo multi-spawn

spawn nice irony handicapped worthless motherfucker xD
Member
Dec 25 2010 09:22am
Quote (Tyraei @ Dec 25 2010 03:20pm)
spawn nice irony handicapped worthless motherfucker xD

totally eraged pathetic son of a joke?don't worry about ur gold after ur last rape pathetic virgin,i'll pay ur mum with it tonight selfish motherfucker!
Member
Gold: 3.00
Dec 25 2010 09:23am
Quote (BlackTwister @ Dec 25 2010 04:22pm)
totally eraged pathetic son of a joke?don't worry about ur gold after ur last rape pathetic virgin,i'll pay ur mum with it tonight selfish motherfucker!

last rape? xD? as you were ever capable to kill me ahhauhauah
Member
Dec 25 2010 09:26am
Quote (M1tsos @ Dec 25 2010 03:20pm)
nai exei kai ton stauro tou pater paisiou  auton ton stauro pou oloi legan tou pater paisiou  me eulogise me auton ton stauro

kai exw na paw polu kairo na ton dw

thelw polu na ksanapaw

FILE sovara  prin paw  eixa polla provlimata  eite oikogeneiaka  eite  gkomenika eite  psuxologika

3 wres ekatsa ekei  kai efuga me tosh dunami mesa stin psuxh mou  tipota de me kounouse  kai ta evlepa ola toso thetika

pou  poio prin eimoun pesimistis kai den evlepa tipota thetika

edw o anthrwpos  prin paw  ekei iksere oti eimai mpouzouksis kai oti douleua nuxta

kai mou to eipe  polu ksafnika 

ekei pou tou lega diafora provlimata pou eixa  mou leei mia

mou leei ola tha pane kala mi stenaxoriese o theos se agapaei arkei na eisai kai su swstos kai na ton agapas kai na pisteueis  kai na min ksanadoulepsis nuxta  uparxei polu amartia  ekei

auto mou eipe kai frikara... tou lew paterouli pou to ksereis oti douleua nuxta?  o anthrwpos pisteuw oti ean den einai agios  einai polu koda sto na ginei

perase 2 karkinous mexri twra  KAI OI EPISTIMONES OPWS LEEI O ALLOS EPANW

O DOCTOR  RICH  STO MEMORIA STIN NEA YORKI TOU EIPE  oti de ti glutonei me tipota
kai tin prwti fora kai tin deuteri fora eipe to idio prama
kai tin glutose 2 fores  ti mia eixe karkino sto mati kai tin deuteri  stin patousa
twra einai me 1 mati kai me 1 podi kai to allo tou to mati  exei provlima kai einai miso tuflo
kai otan ton rotisa pws vlepeis paterouli
mou apadise  me ta matia tis psuxhs paidi mou..

prin fugw mou leei  ela na sou dosw  lampada gia to pasxa pou tis ftiaxnw monos mou

kai mou dinei 2 lampades  kai mou leei  tha sou dina kialles gia tous pappoudes tous theious sou kai ta ksaderfia sou alla  epidi tha kaneis monos sou esy me tin mitera sou pasxa  sou dinw 2....

kai skeftomai oti egw exw kanonisei na kanw pasxa me pappoudes  genika me olo to soi..  kai autos mou leei oti tha kanw monos mou me tin mana mou..

kai telika egine kati sovaro  kai ekana pasxa me tin mana mou monoi mas.. kai lew koita na deis ...

tromero re file...ti na peis nai,isws ligoi pleon alla yparxoun akoma tetoioi anthrwpoi...
Member
Dec 25 2010 09:34am
Quote (BlackTwister @ 25 Dec 2010 18:26)
tromero re file...ti na peis nai,isws ligoi pleon alla yparxoun akoma tetoioi anthrwpoi...

gia auton ton anthrwpo mou eipe enas apo tous kaluterous mou filous pleon o opoios einai epop kai einai gamatos antrhwpos

kai ton gnwrisa otan enas arxiloxias ton exeze kai autos tou eipe 2 logakia kai ton ekane arnaki

ton fonaze o karavanas KOLOPSARO TI SOU EIPA ORTHIOS NA EISAI KAI TETOIES PAPARIES EISAI AXRISTOS KAI ENA SORO PAPARIES kai gurnaei kai tou leei xamogelodas

ksereis poso kako kaneis ston euato sou pou milas etsi? rixneis to epipedo sou den kaneis se kanenan kako opws kai oute voithas kanenan apla xalas ton eauto sou kai tipota allo

kai o arxiloxias to vlima gurise kai efuge.. kai apo tote ksana den peirakse kanenan..

piga kai tou eipa egw pws re file adidras me tetoio tropo kai apo ekei giname filoi kai siga siga ematha gia ton patera iwanni

a kai epidi to atomo auto mpike se thesi h opoia zitouse mono 5 atoma

ton rotisa re kosta tou lew ti visma eixes re file kai mpikes??

mou leei den eixa kanenan apla protou kanw ta xartia mou gia edw piga na sumvouleutw ton papagianni an tha nai kalo gia mena na mpw edw mou eipe oti tha mpw kai ola tha pane kala

kai mpika..

kai lew apo mesa mou eleos...

This post was edited by M1tsos on Dec 25 2010 09:39am
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 25 2010 09:40am
Quote (Carnil @ Dec 25 2010 01:50pm)
hmm katalavainw ton tropo me ton opoio skeftesai kai fysika dn mou aresei na paizw me tis lekseis (atheos/atheistis) :)

an den to katalaves omws anafereis 2 panomoiotypa pragmata kai apodexesai mono to ena apo ta 2 gt thewreis oti i epixeirimatologia sou sto 1 apo ta 2 einai adiaseisti.

na dieykrinisw:

les oti to mualo enos skathariou (anthrwpos) dn borei na  katalavei minymata enos anthrwpou (theos).
kai oti apodexesai ayta pou exoun apodeixtei epistimonika.

na sou kanw mia erwtisi:
ksereis se poses diastaseis zei o anthrwpos?
kai synexeia tis erwtisis:
ksereis poses apo aytes antilamvanetai o anthrwpos?

pare 1 paradeigma: pare ena thewritiko on pou zei ston kosmo twn 2 diastasewn --> to epipedo.
ean egw ws ''theos'' parw mia bala kai tin paw panw-katw sto epipedo to on ayto tha vlepei enan kuklo na megalwnei kai na mikrainei oso o xronos tha pernaei.
koinws, borei na bgalei aperioristes theories eksiswseis kai ''epistimonikes apodeikseis'' gia ayto to opoio vlepei.
Min ksexnas omws, den einai tpt allo apo mia bala pou paei panw katw.

Me liga logia, prospathw na sou pw, pws to epixeirima sou peri epistimis einai to idio anousio me ayto tou skathariou/anthrwpou.

DEN prospathw na se peisw pws yparxei theos.
mi me pareksigiseis.
Apla i epixeirimatologia sou einai oute ligo oute poli, aerologia.
Tha ithela na mou miliseis me pio swsta paradeigmata, tropous, wste na pw, ''nai to palikari exei dikio''

(btw xronia polla kai kala xristougenna) :D

pm'ed dioti eimaste off-topic.

Quote (M1tsos @ Dec 25 2010 02:58pm)
giauto oloi oi epistimones  kai oi giatroi  exoun faei tosa kai tosa akura  kai exoun sikosei ta xeria psula

posoi giatroi  kai epistimones exoun pei paradeigma gia enan  etoimothanato  de tha zhsei  kai telika  meta apo poses proseuxes kai tosous monaxous na proseuxodai pano tou  na  zei??

egw file de kserw esy ti les

egw gnwrisa enan  monaxo o opoios eitan tuflos kai vrike to fws tou klaigodas mesa stin ekklisia parakalodas tin panagia

o opoios monaxos  xwris na me kserei apo pouthena kai xwris na kserei esto kapoion gnwsto mou

eiksere olo to parelthon mou

kai mou eipe kai posa  pramata apo to mellon mou  pou mexri stigmis  to 70% apo auta pou mou eipe exoun ginei

to allo 30%  logika tha ginei poio meta

o tupos otan piga xeirourgio  to vrady prin  tin mera tou xeirourgiou  ton peira tilefwno na proseuxithei gia mena  kai mou leei mi stenaxoriesai tha rthw kai gw ekei mazi sou aurio tha me kai gw ekei mazi sou

lew pou tha rtheis paterouli edw stin athina  kai mou leei tha deis tha deis

mou kanan  narkosi me episkliridio apo mesi  kai kato diladi

kai mou dosan mia malakia na anapneusw gia na narkothw teleios na mai  sxedon sa na koimame

ti stigmi pou ginotan auto  h anaisthisiologos mou piane to xeri kai gw sto oneiro mou evlepa kai akouga auton ton paterouli na mou milaei kai na mou leei eides eirtha eimai edw mazi sou mi stenaxoriese

kai ade mporw na pw oti epidi ton eixa sto mualo mou ton eida sto oneiro mou

EKSIGISE MOU OMWS  otan vgika apo to xeirourgio kai ton peira tilefwno  tou eipa
paterouli geia sou ti kaneis molis vgika apo to xeirourgio
kai mou eipe
eides  dimitrouko mou pou eirtha :) ? sou to eipa oti tha erthw
pws ginete autos na to eiksere oti egw ton eida sto oneiro mou?
o proedros tou opap  eixe paei tin kori tou se auton na tin diavasei h kori tou eixe karkino kai elegan oloi oi giatroi oti tha pethanei
autos  eipe tha proseuxithw sto theo kai tha zhsei
kai ezhse kai tou kane dwrea  150000 euro me ta opoia extise to monastiri tou sto opoio menei teleios monos tou  a kai btw  einai mathitis tou pater paisiou autos
EINAI DINATON META EGW NA MI PISTEUW???  otan autos gurise kai mou eipe oti  exw stenaxorethei polu gia mia kopela pou tin legan sofia ?  XWRIS NA ME KSEREI APO POUTHENA H NA EXEI AKOUSI APO POUTHENA GIA MENA

den tha mpw sth diadikasia na analysw astikous mythous. protimw na synexisw tin syzhthsh me ton "Carnil" dioti m fenete oti skeptete logikotera apo esena.
mi t pareis strava apla pistevw i syzhthsh mazi tou tha einai pio kerdofora apo th syzhthsh m mazi sou.

This post was edited by GOD2jsp on Dec 25 2010 09:43am
Member
Dec 25 2010 09:41am
Quote (M1tsos @ Dec 25 2010 03:34pm)
gia auton ton anthrwpo mou eipe enas apo tous kaluterous mou filous pleon  o opoios einai epop  kai einai gamatos antrhwpos

kai ton gnwrisa  otan  enas arxiloxias ton exeze kai autos tou eipe 2 logakia kai ton ekane arnaki

ton fonaze o karavanas    KOLOPSARO TI SOU EIPA  ORTHIOS NA EISAI KAI TETOIES PAPARIES  EISAI AXRISTOS  KAI ENA SORO PAPARIES kai gurnaei kai tou leei xamogelodas

ksereis poso kako kaneis ston euato sou pou milas etsi?  rixneis to epipedo sou den kaneis se kanenan kako opws kai oute voithas kanenan  apla xalas ton eauto sou kai tipota allo

kai o arxiloxias to vlima  gurise kai efuge.. kai apo tote  ksana den peirakse kanenan..

piga kai tou eipa egw pws re file  adidras me tetoio tropo kai  apo ekei giname filoi kai siga siga  ematha gia ton patera  iwanni

koitakse na deis oute me tous epop exw tpt oute me to epagelma,oti k na einai epagelma einai k xaris ayto zeis...apo ekei k pera omws gia anthrwpous opws aytos apla den exw logia...
Member
Dec 25 2010 09:45am
Quote (GOD2jsp @ 25 Dec 2010 18:40)
pm'ed dioti eimaste off-topic.

den tha mpw sth diadikasia na analysw astikous mythous. protimw na synexisw tin syzhthsh me ton "Carnil" dioti m fenete oti skeptete logikotera apo esena.
mi t pareis strava apla pistevw i syzhthsh mazi tou tha einai pio kerdofora apo th syzhthsh m mazi sou.

sto ksanapa..

de me noiazei ti skeftesai kai ti pisteueis

emena ola auta ta epixirimata pou exw me kanoun na pisteuw 100% oti uparxei theos

Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev167891013Next
Add Reply New Topic New Poll