yy o mitsos einai kai o roben twn daswn oson afora to thema tou evo, o prostatis twn adynatwn.
dn asxoloumai me atoma katoterou nohtikou epipedou.to bm einai kalo otan to usareis esi, alla otan to trws sti mapa...

CRIES (fusiologiko gia atomo san esena)
gia tin istoria:
#1 duel

town
#2 duel

town episis (xwris hf)
#3 hard ownage

afraid got Anarioned.
#4 try gia 2v1

pathetic soloution.
dn exw kati parapanw na prosthesw.ta gegonota miloun apo mona tous.
evo,
kat'arxas dn eimai filos sou.
kata deyteron oute pou me noiazei ti kaneis sti zwi sou, se grafw sta aytokratorika mou @@ esena kai ti zwi sou

dn pa na meneis kai se ghetto mayrwn? dn mou kaigetai karfi.
to oti synexizeis na les oti usarw TMC, einai martyras tis anikanotitas sou ws player.
xtes vrady dn itan pou esi o idios usares hf vs zon me ton smiter sou to kazanaki?
esi o idios me draculs/exile dn exases 5.0 apo ton brazil baba me 8%dr an thymamai kala?
mi mou milas gia rules ote gia smite skills. Ntropiazeis ton smiter.
dn kserw apo pote paizeis dia, kai oute kai me endiaferei^^
egw paizw dia apo tote pou bgike

dia1+dia2
tote eixame windows 95 anthymamai kala kai ita na ta allaxoume se 98.
mou zitas shako/zaka svs ? ton typo smite pou paizw edw kai 3-4 xronia ?? pisteyeis oti etsi tha exeis kapoia elpida ?
pisteueis oti logw life tap nikousa sto duel metaksy mas? (a ksexasa pisteyeis oti exw tmc...ofc ... )
o smite pou exw atm ftiaxtike gia na exei coa/exile.
gia shako/zaka poli fovamai oti prepei na ftiaxw allo char, kati pou dn exw xrono na kanw + variemai aperiorista.
gia ton teo dn exw kati na pw ^^ ektos apo : 5.0 ng. toso apla se exei.
o nick omws einai san aderfos mou. oti kai na peis se ayton einai san na to les se mena kai antistrofws.
ton onomazeis rand kai noob ^^
alitheia pws krineis kapoion pou dn exeis dei na paizei ? eisai dioratikos? exeis enorasi ? i sxoli pou spoudazeis einai mentioum ?
rwtas pws apektisa items klp legontas oti kryvw ta donnor stars.
opws vlepeis donnor star dn exw, kati pou deixnei oti donator dn eimai.
tha sou dwsw 1 mikro hint: xtes vrady prin erthw sto game pou efages rape, ekana duel me 1dudu
dn ton eixa ksanadei pote.
meta to duel mou zitise na tou deiksw ta items mou kai molis eide to 20/240 raven mou, mou dinei amesws 1 raven 20/249
akomi, prosferthike na mou dwsei tin exile kai tin eni tou UT smiter tou pou edinan perissotero def apo ta dika mou.
2o hint: egw palaiwtera ekana trades, ingame kai @jsp.
apo ta 1.4k post mou, ta 1000+ einai apo trades pou panta frontiza na einai prosodofora.
pote dn ekana spam opws esi kaneis synexws.
kapote eixa liwsei sto mf, hf quests UT klp.
akoma thymamai pou poulousa to 1keyset gia ist otan eixe prwtobgei i ubber trist.
oti exw kanei to ekana monos m kai me tin voitheia twn filwn mou.
check my donnor list.
kai kati teleytaio, to gegonos oti sou milisa omorfa stin arxi dilwnei ton sevasmo mou pros atoma pou einai, oxi aparaitita noobs,
alla newbs.
i syberifora sou omws einai thrasydeili kai mi apodekti.
o,ti dn katanoeis to katatasseis se kati anwtero, px Hacks.
me ayti tin taktiki tha synexeiseis na eisai ayto pou eisai, dld 1 n4p noob.
kane 1 kalo ston eayto sou, gine Anthrwpos.