Quote (sector @ Thu, Aug 14 2008, 05:12am)
pali dikio exei o realife best friend mou

oeeeee gozuuu eisai esy kai kaneis allos pano esy esy kai kaneis allos se proskinwww alahhhh alahhh salahhhh malahhhh balahhh
o monos paraksenos edw mesa eise esi mitso pou trelenese panta gia na eise arxigos se oti kanume kai to kourazeis poli to thema oxi oti den to mporeis alla merika pragmata ontos den ta mporume na ta kanoume oso kai na to theloume.kata ta alla se thewrw kalo paidi kai filo kai den ksexasa pote ti exeis kanei gia emena kai thetika kai arnitika otan kaname parea stus fox gelaga poli kai mporw na pw ama ksekinousa pali diablo mporei na sou elega na ksanakanume clan ama omos mou eleges oxi den kanw mazi sou tote tha ekana ali monos mou i tha empena se kamia kali kai tha se eskiza

ektos apo emena ton nick tns kai theo mitso kai merikus ellines pou mporei na min kserw olloi oi alloi eiste noobs kai ayto to kserw kala ama den sas aresei na sas to lene kante kati gia ayto allios get a life
''Οταν μιλάς έξω με αγνώστους, τους μιλάς όπως στους φίλους και στην παρέα σου; ή το κάνεις μόνο στο ιντερνετ αυτό; που πολυ αμφιβάλω..''
to topic ayto to ekana gia na ta pw me ta filarakia mou...pou eidi ekanan spam'mitsos' opote tha milao opos tou milaga panta kai den tha ksanadosw eksigiseis.
eseis den sas kserw kai erxeste kai kanete spam kai pate na me kraksete

oso afora to hamster eipe oti plirwno gia to wow
autos gia na peksi diablo ii den plirwse na to agwrasei kai meta ksana plirwse gia to expansion xD
egw agwrasa to wow kai 2 mines sindromi giro sta 15 to game kai 25 2 mines den thimame me poli liga euro epeksa 1 mina kai to varethika kai stamatisa
kai meta apo kairw lew den mpenw d2jsp na dw ti kanune ta paidia kai ti na dw oi noobs pou evlepa paraminane noobs kai arxisan na vgazune kai glwsa
a kai kati akoma to oti o theos den pernei meros mazi sas noobs den simenei oti prepei na tou lete malakies apla to paidi tou kovei ligo parapano apo oti esas
ama pigena na sas kraksw opos kanw prwti fwra me ayto to post twra tha mou tin elege kai se emena meta ''maybe xDD
pao paralia hamster katse mesa kai kane spam sta topic pou exw kanei