Quote (BlackTwister @ 24 Dec 2010 01:27)
h bb dinei slow k 40 stats ta opoia metran sto bo enw ths dugo p einai extra de kratane sto bo clueless spawn k parola ayta exases^^anebase to video na anebasw ta s.s ta exw me time etc me thn seira unskilled pithike se 42 duels eixes 13 kills k eixa 29 metrimena^^ ta exw apo thn arxh ws to telos me time oloklira apo thn wra p ekanes join sto game mexri thn wra p eyges gia na pas sto apenanti magazi gia na dwseis 80 eyrw gia perm bb opws les^^theleis na ta anebasw?^^den einai tpt apla zitise to mou k ksanalew me dugo egw k bb esy k de kserw k egw ti allo borei na usares^^opws brika k s/ss tis amazone sou apo ton hammer mou k tou barb sou tou bar tou bvc apo ton smiter m me telesmite^^brika k tou barb sou wash 6-0 se bvb apo mena(itheles k bvb apo mena tromara sou^^)eisai o teleftaios p borei na milaei gia duels k pvp edw mesa se opoiondipote apo emas. . .
alla opws k na'xei apo thn stigmi p me hammer xaneis apo bva me bow 10-3 kai pou sou milame tha eprepe na mas plirwneis...
file gia to slow sumfwnw alla exw dei smiters me 50% slow...
lol diladi
egw pada eimai uper tou no slow se smite vs smite ofc vevaia giauto to pcl kai to ep exoun akoma kosmo einai apo ta poio palia pvp rules pou uparxoun kai akoma ta usarei polus kosmos
dioti den epitrepete pouthena to slow use mono se ama vs smiter prepei na epitrepe an de kanw lathos kai auto mexri 25% de thimame vevaia exw kana xrono kai vale na dw ta rules tous
oso gia edw to slow oso kai an usareis einai allowed opote...
vevaia an pas me zon vs smiter xwris slow katholou h zon exei psofisei gia ton aplo logo enas smiter kanei block ta hit mia zon ta smites de ta kanei enas smiter thelei pano apo 7-10 hit mia zon thelei 3
opote to theorw teleios fair na paiksei mia zon me 25% slow kai o smiter xwris slow aloste giauto to holyfreeze einai bm vs zon dioti kanei 33 h kapou ekei % slow kai freeze paralila opote skepsou enan smiter na usarei slow einai teleios eleino alla ti na peis etsi einai
pleon opws exei ginei to prama items einai tou game ta ftiaksan gia na ta usaroume opote o kathenas usarei oti thelei
egw tha eftiaxna smiter me tin steel carapace kai me ta axes pou exoun amplify ta lacerator nomizw xD kai meta paralila clegs bb kai tin shield tin aegis pou exei 20% slow mia ethereal

kai elate svs opoios thelei xDDD