d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά >
Poll > Ti Char 8elete Gia Pvp???
Prev15678912Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 10,251.50
May 16 2008 11:46am
Quote (kalhmera @ Fri, May 16 2008, 01:44pm)
epeidh oloi eiste noob...k lete olo pipes....GINOS+TNS =  ALLLLLLLLLLL.......k th bow tou --->MITSOU thn NOW<--- EASY...K EXW DEI POLLA DUEL TOU...gia na bazoume ta pragmata stin thesh tous...POU SE RE GINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LUL LTL LRL LEL LWL LUL LIL LOL R4FL F4FL L3L4L45L5L6L76L OXAOXAOXAOXAXOAXOAXAOXOA

poia 8esh tous re parlapipa , trava kane kamia toumpa
Member
Gold: 9.00
May 16 2008 05:56pm
Quote (IthSword @ Fri, May 16 2008, 05:46pm)
poia 8esh tous re parlapipa , trava kane kamia toumpa
@!@

This post was edited by kalhmera on May 16 2008 06:22pm
Member
Gold: 8,380.00
May 17 2008 12:07pm
Quote (kalhmera @ Sat, 17 May 2008, 02:56)
@!@

kala giayto 24///7 me dodge o ginos hahah eleos ti tha akousw akoma
Member
May 18 2008 06:13pm
Barbarian(ww) poio hard char thelei skill gia na paixti prepei na niothis pollu ma parapollu kai na tin exeis psaksi kala sto ww kathe kinisi to poso makri tha ne to ww pou tha kaneis ola ta pada thelei trelo psaksimo

Paladin(hammerdin) crap nn skill gia na ton paiksis apla 2 kolofarda hammer kai pethenei o allos gia mena crap char kaneis ena desync me charge rixneis kai 2-3 hammer kai ade gia einai to poio ez char na paiksi o opoiosdipote hammer + smiter nn skill gia na paixtoun giayto kai to 80% ton randoms exoun smiter kai hammer apla einai chars gia noobs pou de mporoun na paiksoun alla char swsta ( ostoso eiparxoun atoma pou exoun hammers kai gamane + oti char kai na paiksoun paizoun gosata paradeigma tns smile.gif )

Assasin(trapper/mb) orew char thelei skill gia na paixti + pollu fg gia na ntithei

Amazon(bow) gosu char mporei na kanei polla ekei pou de to perimeneis smile.gif ayto einai to best char pou thelei olo to skill kathe move prepei na to prosexeis einai char me 1.5 k -2.3k life max monimos dld always eisai 1 max 2 hit apo hammer opote thelei skill gia na kill enan hammer kai genika apo kathe char eisai 2-3 hit thelei pollu skill gia na ton use ayton ton char egw ph mono se bow eimai skilled 90% se ola ta alla den eimai oute 0 eimai -100% smile.gif haha tongue.gif

Druid(elemental) edw einai ena sovaro char pou thelei xxxx fgs gia na ntithei + einai ena char me 4kai vale amines kai kalo dmg 6+k dmg = gamei + kalo life genika exei ta pada ayto to char alla oloi to paizoun pollu florika ph emena me bow paizw se tvt 3 v 3 (((NM GAME pou to oak einai immune kai thelei 10 hit apo bow mono gia na pethanei to oak))) meno monos mou me 200 life dld 1 hit kai o allos einai soso + dudu kai me kinigane prolavenw skotono soso kanodas ta move pou lew parapano kai exodas enan dudu me 5 wolfs kai oak + tis shield pou exei sta skill kai ta lipa na me kinigaei kai o vlakas einai full life kai adi na me killarei eno exei tin eykeria kathe fora pou tou killarw oak kai wolfs trexei na vgalei alla + xezete na me epitethei dld ti na pw sxedon to 90% ton druid sto realm einai xestides mesa se duell trexoun sto idio tvt exw minei egw kai barb me 100 or 200 life kai oi 2 max dld 1 tornado mas kil kai tous 2 aneta kai o vlakas o druid pali adi na mas kinigisi ton kinigame emeis eleino ti na pw allo TESPA kataligo sto oti druid = gozu char an paixti swsta ( prospathw na kanw enan gosu dudu twra alla to thema den einai ta items ( ta opoia tha exw perf molis vrw kanena malaka na poulaei ele sks 45aria smile.gif ) einai to skill ( to opoio den exw tongue.gif)

Necromancer(me nova) me nova= crap char an eitan bonemancer= gosu char

Sorceress(orb) kiayto unskill char kata tin apopsi mou einai crap char oxi polli akriva items xreiazete ligo skill gia na tin paiksis apla ena tele sto deksi klik f1 kai ena f2 sto deksi pali me to orb kai sto aristero monimos blast smile.gif dld ez char oti prepei gia esas smile.gif))) plakitsa tongue.gif

gozu chars= baba and bow ama need skill gia na play

ayth einai h apopsi mou
Member
Gold: 10,251.50
May 19 2008 07:36am
+1 sto post tou sector
Member
May 19 2008 02:35pm
Quote (IthSword @ Mon, 19 May 2008, 16:36)
+1 sto post tou sector

hmm thanks gia to +1 file

kati asxeto prepei na se palios esy magka mou e???? ithsword edw mesa ola ta noobs kaneis den kserei ti einai to ithsword vazw stixima egw esy kai kanas 2 akoma na ne
Member
Gold: 6,672.00
May 29 2008 05:18pm
lamerdin >>> all
Member
Gold: 65.00
May 29 2008 05:24pm
Quote (sector @ Mon, 19 May 2008, 01:13)
Barbarian(ww) poio hard char  thelei skill gia na paixti  prepei na niothis pollu ma parapollu kai na tin exeis psaksi kala sto ww  kathe kinisi  to poso makri tha ne to ww pou tha kaneis  ola ta pada  thelei trelo psaksimo

Paladin(hammerdin)  crap  nn skill gia na ton paiksis apla 2 kolofarda hammer kai pethenei o allos  gia mena crap char  kaneis ena desync me charge  rixneis kai 2-3 hammer kai ade gia einai to poio  ez char na paiksi o opoiosdipote  hammer + smiter nn skill gia na paixtoun giayto kai to 80% ton randoms exoun smiter kai hammer apla einai chars gia noobs pou de mporoun na paiksoun alla char swsta  ( ostoso eiparxoun atoma pou exoun hammers kai gamane + oti char kai na paiksoun paizoun gosata paradeigma tns smile.gif  )

Assasin(trapper/mb)  orew char thelei skill gia na paixti + pollu fg gia na ntithei

Amazon(bow)  gosu char mporei na kanei polla ekei pou de to perimeneis smile.gif ayto einai to best char pou thelei olo to skill kathe move  prepei na to prosexeis  einai char me 1.5 k -2.3k life max monimos  dld always eisai  1 max 2 hit apo hammer  opote thelei skill gia na kill enan hammer kai genika apo kathe char eisai 2-3 hit  thelei pollu skill gia na ton use ayton ton char egw ph  mono se bow eimai skilled 90%  se ola ta alla  den eimai oute 0  eimai -100%  smile.gif haha tongue.gif

Druid(elemental) edw einai ena sovaro char pou thelei xxxx fgs gia na ntithei + einai ena char me  4kai vale  amines  kai kalo dmg  6+k dmg = gamei + kalo life  genika exei ta pada ayto to char alla oloi to paizoun pollu florika  ph emena me bow  paizw se tvt  3 v 3 (((NM GAME pou to oak einai immune kai  thelei 10 hit apo bow mono gia na pethanei to oak)))  meno monos mou  me 200 life  dld 1 hit  kai o allos einai soso + dudu  kai me kinigane  prolavenw  skotono soso  kanodas  ta move pou lew parapano  kai exodas enan dudu me 5 wolfs  kai oak  + tis shield pou exei sta skill kai ta lipa  na me kinigaei kai o vlakas einai full life kai adi na me  killarei eno exei tin eykeria  kathe fora pou tou killarw oak kai wolfs trexei na vgalei alla +  xezete na me epitethei  dld  ti na pw  sxedon to 90% ton druid sto realm einai xestides mesa se duell  trexoun  sto idio tvt  exw minei egw kai barb  me 100 or 200 life kai oi 2 max dld 1 tornado mas kil kai tous 2 aneta  kai o vlakas o druid pali adi na mas kinigisi ton kinigame emeis eleino ti na pw allo  TESPA kataligo sto oti  druid = gozu char an paixti swsta  ( prospathw na kanw enan gosu dudu twra  alla to thema den einai ta items ( ta opoia tha exw perf molis vrw kanena malaka na poulaei  ele sks 45aria smile.gif )  einai to skill ( to opoio den exw  tongue.gif)

Necromancer(me nova) me nova= crap char  an eitan bonemancer= gosu char

Sorceress(orb) kiayto unskill char kata tin apopsi mou einai crap  char  oxi polli akriva items  xreiazete ligo skill gia na tin paiksis  apla ena tele sto deksi klik f1 kai ena f2 sto deksi pali me to orb  kai  sto aristero monimos blast smile.gif dld ez char  oti prepei gia esas smile.gif))) plakitsa tongue.gif

gozu chars= baba and bow ama  need skill gia na play

ayth einai h apopsi mou

vouch
Member
Gold: 6,672.00
May 29 2008 06:01pm
Quote (bisti @ Fri, May 30 2008, 12:24am)
vouch
stop spam ~~
Member
May 31 2008 08:03am
thanks for vouches guys smile.gif
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev15678912Next
Add Reply New Topic New Poll