d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Fwtografia > Afiste Sxolia
Prev14567846Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
Sep 13 2010 12:53pm
Quote (tns @ 13 Sep 2010 21:49)
nice mitso wraios kai magas. gz gia to try

thanks tns :)
Member
Gold: 0.00
Sep 13 2010 12:58pm
When I fart it sounds the same as when you play this guitar for handicappeds.
Member
Sep 13 2010 01:00pm
Quote (realBuzo @ 13 Sep 2010 21:58)
When I fart it sounds the same as when you play this guitar for handicappeds.

face it stupid man

me > you
Member
Sep 13 2010 01:03pm
Quote (M1tsos @ 13 Sep 2010 20:00)
face it  stupid man

me > you

Your mother says the contrary :)

you --> :bonk: <-- me
Member
Gold: 266.00
Sep 13 2010 01:03pm
Quote (M1tsos @ Sep 13 2010 06:50pm)

kati to opoio de me endiaferei kai oso gia  auta pou lew  vs tou teo  einai flames  parto xabari den to kanw gia na apodiksw kati apla to kanw gia na katalavei oti  me> him  aplo

sry mitso alla an nomizeis oti

h mousikh pou paizeis kai akous

einai kamia spoudea mousikh eisai vathia nuxtwmenos
Member
Sep 13 2010 01:21pm
Quote (M1tsos @ Sep 13 2010 05:59pm)
egw mporw na paiksw mia orxistra olokliri me ta xeria mou :) ti thes mpouzoukia mpaglamades tzourades madolina outi? basso kithara? armonio piano synthesizer? accordion? ektos apo drums kai auto epidi den exw asxolithei oti allo enxordo kai pliktroforo uparxei mporw na to paiksw

vlakako anuparkte kati pou esy de mporeis na kaneis auto simenei oti exw taledo kati pou esy den exeis auto simenei oti me >> you :)

kai kserw kai to quote sou kato apo auto tha pei stadar rage h cry.. egw gelaw mazi sou giati eisai gia gelia sa xoirino kreas eisai sa mosxarisia kefalh des ti mapa sou ston kathrefti Xodre e xodre me ta aksurista @@ pou vromokopane kai kolane ap ton udrota kai tin truxa Xodre Fakla e fakla mpouxesa

:) end of story bb now :) cu then :)

as ta parume apo thn arxh^^
prota apo ola to oti paizeis 10-20 organa emena den mu leei apolutos tipota!esu les oti exeis talento ekei!pou xereis se ti pragma exei kapoios talento!ase tus allus na krinun esena prin krineis dhthen antikeimenika ton euato su..o kathe anthropos einai kapou kalos kapou xeiroteros!ego me ta kitharompouzuka den asxolithika pote giati para polu apla einai kati pou den mu aresei!epishs den epaiza piano epaiza armonio pou exei diafora..
2)dhloneis musikos..pragma pou pragmatika den eisai!musikos einai autos pou xerei na xexorizei thn omorfia se kathe eidus musikh!gia sena h musikh opos exeis dhlosei para polles fores einai to laiko to opoio paizeis kai akus kai klasikh!an su valun komatia apo oi!/punk/thrash/epic metal/power metal/death klp klp to pio pithano einai na ta aporipseis legontas oti einai "kati malakes pou urliazun"
opote to oti dhloneis musikos den shmainei oti eisai!aka mapa to karpouzi!
3)eisai megas pozeros opos xanaeipa kai to post pou exo sto sig mu to apodikniei!kapoia pragmata den ta les ute gia asteio..
4)ego eimai xoirino kreas klp klp klp!esu ti eisai?apla koita th zoh su kai analogisu ti pragmatika eisai..enas epop pou mexri ta 18 etroge xulo apo ton aderfo tu kai mesa ston upno tu fonaze "agaphse me mpampa"!opote ase to xontro edo kai esu meine ekei na to paizeis istoria se kana gomenaki h se kanena nerd tu d2 pou den xerei ti eisai pragmatika!
kalos poliths mitso
Member
Sep 13 2010 01:35pm
Quote (firebreath @ 13 Sep 2010 22:21)
as ta parume apo thn arxh^^
prota apo ola to oti paizeis 10-20 organa emena den mu leei apolutos tipota!esu les oti exeis talento ekei!pou xereis se ti pragma exei kapoios talento!ase tus allus na krinun esena prin krineis dhthen antikeimenika ton euato su..o kathe anthropos einai kapou kalos kapou xeiroteros!ego me ta kitharompouzuka den asxolithika pote giati para polu apla einai kati pou den mu aresei!epishs den epaiza piano epaiza armonio pou exei diafora..
2)dhloneis musikos..pragma pou pragmatika den eisai!musikos einai autos pou xerei na xexorizei thn omorfia se kathe eidus musikh!gia sena h musikh opos exeis dhlosei para polles fores einai to laiko to opoio paizeis kai akus kai klasikh!an su valun komatia apo oi!/punk/thrash/epic metal/power metal/death klp klp to pio pithano einai na ta aporipseis legontas oti einai "kati malakes pou urliazun"
opote to oti dhloneis musikos den shmainei oti eisai!aka mapa to karpouzi!
3)eisai megas pozeros opos xanaeipa kai to post pou exo sto sig mu to apodikniei!kapoia pragmata den ta les ute gia asteio..
4)ego eimai xoirino kreas klp klp klp!esu ti eisai?apla koita th zoh su kai analogisu ti pragmatika eisai..enas epop pou mexri ta 18 etroge xulo apo ton aderfo tu kai mesa ston upno tu fonaze "agaphse me mpampa"!opote ase to xontro edo kai esu meine ekei na to paizeis istoria se kana gomenaki h se kanena nerd tu d2 pou den xerei ti eisai pragmatika!
kalos poliths mitso

hahaha

mega fail

agapw ola ta eidh tis fusiologikis mousikis mexri kai themata kitharas apo hard metal exw katsei kai exw perasei sto mpouzouki

esu de katalaveneis to flame h to fun apo to sovaro

sta @@ mou krata to sig sou opws thes

oso gia ton bro mou h gia ton mpampa mou :)

milas esy pou exeis kai tous 2 goneis sou mazi

an eixes ta @@ na eisai monos sou apo 10 xronwn kai na kaneis 2 douleies kai na pigeneis kai sxoleio tote tha eisoun magas

twra eisai mamadopaidi florako

ade pane pare lefta apo ti mamaka sou

kai den eimai Epop oti na ne

eimai Epop Mousikou somatos exei megali diafora :)
Member
Sep 13 2010 01:38pm
Quote (M1tsos @ Sep 13 2010 07:35pm)
hahaha

mega fail

agapw ola ta eidh tis fusiologikis mousikis mexri kai themata kitharas apo hard metal exw katsei kai exw perasei sto mpouzouki

esu de katalaveneis to flame h to fun apo to sovaro

sta @@ mou krata to sig sou opws thes

oso gia ton bro mou h gia ton mpampa mou :)

milas esy pou exeis kai tous 2 goneis sou mazi

an eixes ta @@ na eisai monos sou apo 10 xronwn kai na kaneis 2 douleies kai na pigeneis kai sxoleio tote tha eisoun magas

twra eisai mamadopaidi florako

ade pane pare lefta apo ti mamaka sou

kai den eimai Epop oti na ne

eimai Epop Mousikou somatos exei megali diafora :)

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 13 2010 02:50pm
na me grapseis sta @@ s me aneksitilo..gia na 8imase oti me exeis grammeno
Member
Gold: 9.00
Sep 13 2010 03:20pm
Quote (M1tsos @ Sep 13 2010 06:50pm)
o teo paizei piano

h toulaxiston leei oti paizei piano h armonio

oso gia to an matheis ena organo

organo me organo exei diafora  to mpouzouki me to mpaglama exei terastia diafora alli filosofia

opws kai to outi  teleios diaforetiko  kai to basso kai h kithara einai teleios diaforetika organa

oso gia to piano asto de to suzhtw  o vasilias ton organwn :)

tespa  egw den epidikniw pote kati  kserw  mexri pou mporw na paiksw kai pws

apla  edw  evala ena kommati pou egrapsa kai  zuthsa mia gnwmi apo atoma pou den kseroun apo mousiki na dw  pws tous fenetai  giati polu apla  an emena mou aresei auto de simenei oti tha aresei kai stous allous

oti aresei se mena den simenei oti tha aresei kai se sena giauto kai zhthsa sxolia gia to kommati :)

twra an ekana epidiksi gia ton eauto mou tha evaza pramata pou odos tha apodiknian polla

kati to opoio de me endiaferei kai oso gia  auta pou lew  vs tou teo  einai flames  parto xabari den to kanw gia na apodiksw kati apla to kanw gia na katalavei oti  me> him  aplo

isos kopsei na asxolite mazi mou

pane kai des  pws auto to  topic apo ekei pou eitan ola hrema kai pigenan oraia  katelikse  flame topic

apo ton vlaka ton evo kai meta apo ton ilithio ton teo arxise na gamiete to topic..

egw den exw katsei na asxolithw mazi tous me ta topics pou kanoune kai ta posts  autoi giati asxoloude?
egw ksekinisa me mpaglama otan hmouna 6 etwn, (o pateras mou einai mousikos) kai mia mera mou to efere, mou emathe kapoia basika..kai meta mpwrousa na paiksw kai se mpouzouki kai se tzoura..apla se kapoia kommatia allazan ta patimata apo organo se organo..giauto eipa oti ama kseris polu kala mpouzouki ktl meta me ligo practise sta alla enxorda paizeis aneta(egw toulaxiston auto ekana),meta sta 14 mou ta paratisa auta kai arxisa drums, pou einai h megaluterh mou agaph.Paizw 11 xronia drums wdeia ktl,exw kanei kai thewria/armonia 1 xrono (gia na matho ta basika Kai na katalavainw tous "mousikous orous" otan eimai se mia band) alla re file sto ksanalew esu to oti eisai mousikos edw mesa to xrisimopiois gia amuna tou eautou sou,den kserw ama me katalavaineis ti thelw na pw?..kai kati gia na teleiwso,me to pou sou eipa tin gnwmh mou gia to kommati sou,Des apantisi pou mou egrapses me tin mia les "LOL re " " ti les " pou sumenei oti den dexese arnitika sxoleia..kanw lathos mitso?den me enoxlei ..egw kserw oti mporw na krinw eidh mousikis arketa kala..auta, kalo bradu

This post was edited by kalhmera on Sep 13 2010 03:22pm
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev14567846Next
Add Reply New Topic New Poll