d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Pios Einai O Pio Plousios Ellinas Sto Jsp? > Pios?
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.01
Apr 21 2010 12:03pm
Quote (foxmulder @ Apr 21 2010 11:16am)
Έχω τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και στο ερχόμενο εξάμηνο πανεπιστήμιο οπότε από τη προφανή του έκφραση επιτρέπεται σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να το διορθώσω.Όσο για το εαν διαθέτω γνώση ελληνικών, αγγλικών αλλά και επικοινωνιακό χαρακτήρα, νομίζω γίνεται αντιληπτό από τον καθένα. Δεν ευθήνομαι εγώ για την λεξιπενία του κόσμου εάν δεν γίνομαι κατανοητός. ΕιρωνΕία το εκλαμβάνεις εσύ. Τέλος, για τις ρήσεις του λαού, θα σε απαντήσω φίλτατε ετεροχρονισμένα.

Μπραβο, οχι δεν εγινε αντιληπτο απο κανεναν εδω μεσα, γραφεις μια φορα στο τοσο και οταν θα γραψεις θα προσπαθησεις να το παιξεις εξυπνος, αλλα δεν εισαι τιποτα παραπανο απο ενα μιασμα αυτου του forum, ενα τρωκτικο που χτυπαει εκει που δεν το παιρνει, εμφανιζεσαι για να σχηματισεις διχονοια. Οχι αυτο δεν ειναι επικοινωνιακος χαρακτηρας, δεν θα το χαρακτηριζα, εγω τουλαχιστον.
Οσον αναφορα το κατα ποσο κατανοητος εγινες, αυτο νομιζω οτι καθε member εδω μπορει να το καταλαβει απο μονο του, αντιπαθεστατος, δεν εισαι ικανος ουτε σε αντιθεση να ερθεις, σε λογικα πλαισια τουλαχιστον, δεν τρεφω κανενα σεβασμο για το προσωπο σου διοτι με σιγουρια μπορω να πω οτι εισαι ο Νο.1 αντιπαθητικος εδω μεσα, ασχετα αν εχω μαλωσει με ολους, η διαφορα μας ειναι σε επιπεδο και μαλιστα μεγαλο, γιατι οσο εσυ τελειωνεις το εξαμηνο σου, εγω τελειωνω την δευτερη σχολη μου, αν και μεταξυ μας, δεν καθοριζει αυτο το επιπεδο ενος ανθρωπου αλλα το τακτ, που εσυ δεν διαθετεις, οτι κανεις το κανεις χοντροκομμενα, χωρις style και ακομα και σε αντιθεση δεν προκαλεις τις εντυπωσεις, ωστοσο εχω να δηλωσω ό,τι με εκανες και γελασα με τα ανουσια quotes σου.
Member
Gold: 266.00
Apr 21 2010 12:04pm
Quote (harconst2 @ Apr 21 2010 01:16pm)
"ευθήνομαι "... kai meta kaneis quotes to ti grafei o allos se greeklish. zwo isoun , zwo tha meineis , eimaste poli pio spoudagmenoi apo sena , eisai mia trixa apo ta @@ mou , pane sth gwnia kai klapse.
ps : keep me in your profile pls

vouch harconst

and yes i am harconst tail and i love it

o foxmulder pisteuei oti thn morfosh thn apoktas apo ta panepistimia

egw exw duslexia kai grafw skata ti paei na pei oti eimai amorfotos h eimai katwteros apo esena

next time skepsou prin grapseis
Member
Apr 21 2010 12:08pm
Quote (aek21original @ Apr 21 2010 06:04pm)
vouch harconst

egw exw duslexia kai grafw skata ti paei na pei oti eimai amorfotos h eimai katwteros apo esena

kai elpiza na ginei auto, prosvaleis se proswpiko epipedo kai pera apo mia othoni ena atomo i mallon mia omada atomwn me ena provlima pou omws einai ikana gia polla pragmata, apodedeigmena. synxaritiria fox, twra eisai kai ratsistis ? tetoia malakosymperifora eixa na synantisw poli kairo...

Btw : atoma me dysle3ia exoun perasei sta kalytera panepistima tou kosmou, define this fox. min me kaneis na linkarw forum.
Member
Gold: 8.19
Apr 21 2010 01:36pm
Συγγνώμη για το ευθύνομαι, το γρήγορο του λόγου φαντάζομαι αλλά όχι το νεαρόν της ηλικίας καθώς δεν κάνω 5 ώρες να γράψω ένα μήνυμα έτσι ώστε να αποφύγω τα λάθη. Ναι, φέρνω διχόνοια, αναστάτωση κτλ. (επιτέλους ειρωνία- ναι για πρώτη πραγματική φορά!!) Δεν ανέφερα άτομα με δυσλεξία, άλλωστε η λεξιπενία με τη δυσλεξία δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ως απόρροοια δεν έχω να επεξηγήσω τίποτε. Μηνύστε με (!!!) στην τελική (και η ετεροχρονισμένη σου απάντηση στις ρήσεις)!

Υ.Γ. Άτομα με δυσλεξία που βρήκαν τα λόγια μου "κάπως" προσβλητικά, θα ήθελα να με pm να καταλάβω το σφάλμα μου εάν έχω. Τα λέμε σε κάνα μήνα στο φορουμ, πήρα τη "δόση" μου για το μήνα από εδώ, μου φτάνει.

edit: ξέχασα το "ρο" sniff

edit 2:

Quote (eGc-CrusadeR @ Apr 21 2010 06:03pm)
Μπραβο, οχι δεν εγινε αντιληπτο απο κανεναν εδω μεσα, γραφεις μια φορα στο τοσο και οταν θα γραψεις θα προσπαθησεις να το παιξεις εξυπνος, αλλα δεν εισαι τιποτα παραπανο απο ενα μιασμα αυτου του forum, ενα τρωκτικο που χτυπαει εκει που δεν το παιρνει, εμφανιζεσαι για να σχηματισεις διχονοια. Οχι αυτο δεν ειναι επικοινωνιακος χαρακτηρας, δεν θα το χαρακτηριζα, εγω τουλαχιστον.
Οσον αναφορα το κατα ποσο κατανοητος εγινες, αυτο νομιζω οτι καθε member εδω μπορει να το καταλαβει απο μονο του, αντιπαθεστατος, δεν εισαι ικανος ουτε σε αντιθεση να ερθεις, σε λογικα πλαισια τουλαχιστον, δεν τρεφω κανενα σεβασμο για το προσωπο σου διοτι με σιγουρια μπορω να πω οτι εισαι ο Νο.1 αντιπαθητικος εδω μεσα, ασχετα αν εχω μαλωσει με ολους, η διαφορα μας ειναι σε επιπεδο και μαλιστα μεγαλο, γιατι οσο εσυ τελειωνεις το εξαμηνο σου, εγω τελειωνω την δευτερη σχολη μου, αν και μεταξυ μας, δεν καθοριζει αυτο το επιπεδο ενος ανθρωπου αλλα το τακτ, που εσυ δεν διαθετεις, οτι κανεις το κανεις χοντροκομμενα, χωρις style και ακομα και σε αντιθεση δεν προκαλεις τις εντυπωσεις, ωστοσο εχω να δηλωσω ό,τι με εκανες και γελασα με τα ανουσια quotes σου.

Δεν είπα ότι είμαι έξυπνος, ούτε προσπαθώ να το παίξω. Από γνωστή ρήση: Συ ειπάς!
Αυτός είναι ο στόχος μου, να κάνω τους άλλους να γελάνε (όχι με γελοίο τρόπο αλλά με έξυπνο), απλά μερικοί υπό το φάσμα της ανωτερότητας, νομίζουν ότι φέρνω διχόνοια κτλ. κτλ. κτλ. . Αυτό είναι το στυλ μου, σε όσους αρέσω. Εάν δεν αρέσω, από την στιγμή που δεν προσβάλω κανέναν, ΑΠΑΙΤΩ σεβασμό και αγνόησέ με.. Μπορείς απλά να με αγνοήσεις... τόσο απλά, δημοκρατία έχουμε και δεν ενοχλώ- εκφέρω άποψη, σεβαστό νομίζω. Τώρα εάν δεν το έμαθες σε καμία από τις δύο σχολές σου, είτε στο Φυσικό Θεσ, είτε στο Μαθηματικό Ιωαννίνων που έχω μετάσχει μπορείς να τα μάθεις, σε προτίνω να τα επισκεφτείς λοιπόν. Period.

This post was edited by foxmulder on Apr 21 2010 01:52pm
Member
Gold: 266.00
Apr 21 2010 04:40pm
Quote (foxmulder @ Apr 21 2010 07:36pm)
Συγγνώμη για το ευθύνομαι, το γρήγορο του λόγου φαντάζομαι αλλά όχι το νεαρόν της ηλικίας καθώς δεν κάνω 5 ώρες να γράψω ένα μήνυμα έτσι ώστε να αποφύγω τα λάθη. Ναι, φέρνω διχόνοια, αναστάτωση κτλ. (επιτέλους ειρωνία- ναι για πρώτη πραγματική φορά!!) Δεν ανέφερα άτομα με δυσλεξία, άλλωστε η λεξιπενία με τη δυσλεξία δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ως απόρροοια δεν έχω να επεξηγήσω τίποτε. Μηνύστε με (!!!) στην τελική (και η ετεροχρονισμένη σου απάντηση στις ρήσεις)!

Υ.Γ. Άτομα με δυσλεξία που βρήκαν τα λόγια μου "κάπως" προσβλητικά, θα ήθελα να με pm να καταλάβω το σφάλμα μου εάν έχω. Τα λέμε σε κάνα μήνα στο φορουμ, πήρα τη "δόση" μου για το μήνα από εδώ, μου φτάνει.

edit 2:

Δεν είπα ότι είμαι έξυπνος, ούτε προσπαθώ να το παίξω. Από γνωστή ρήση: Συ ειπάς!
Αυτός είναι ο στόχος μου, να κάνω τους άλλους να γελάνε (όχι με γελοίο τρόπο αλλά με έξυπνο), απλά μερικοί υπό το φάσμα της ανωτερότητας, νομίζουν ότι φέρνω διχόνοια κτλ. κτλ. κτλ. . Αυτό είναι το στυλ μου, σε όσους αρέσω. Εάν δεν αρέσω, από την στιγμή που δεν προσβάλω κανέναν, ΑΠΑΙΤΩ σεβασμό και αγνόησέ με.. Μπορείς απλά να με αγνοήσεις... τόσο απλά, δημοκρατία έχουμε και δεν ενοχλώ- εκφέρω άποψη, σεβαστό νομίζω. Τώρα εάν δεν το έμαθες σε καμία από τις δύο σχολές σου, είτε στο Φυσικό Θεσ, είτε στο Μαθηματικό Ιωαννίνων που έχω μετάσχει μπορείς να τα μάθεις, σε προτίνω να τα επισκεφτείς λοιπόν. Period.

APAITEIS? ADE GEIA.
EPEIDEI TO APAITEIS.

This post was edited by aek21original on Apr 21 2010 04:40pm
Member
Gold: 8,380.00
Apr 21 2010 05:16pm
Quote (aek21original @ 21 Apr 2010 21:04)
vouch harconst

egw pisteyw oti tin morfosi tin apoktas apo empiries tis zwhs
Member
Apr 22 2010 03:04am

edit 2:

χαχα, dim, φυσικο λεει το παλικαρι ρε.... χαχαχαχα, εκτος των αλλων εισαι και ψευτης...Σεβαστος δεν γινεσαι, λυπαμαι, αυτο ειναι κατι που το κερδιζεις, συν της αλλης, τα αστεια σου καθε αλλο παρα αστεια ειναι.

Προσβαλεις, προσβαλεις ακαταπαυστα για την προσωπικη σου προβολη και μαλιστα το κανεις καλα πουλωντας δηθεν εξυπναδα.

Α ναι και κατι ακομα, δεν κανεις 5 ωρες να απαντησεις, κανεις 1 μερα, :) εγινε ψηλε, σε κατατασω στους 10 πιο βλακεντιους ανθρωπους που ξερω, θα μπορουσες να κερδισεις ανετα μια μαχη + φιλια και δεν το εκανες, αντιθετως εγραψες ακριβως τα ιδια με τις προηγουμενες φορες, εισαι μικρος και εχεις πολλα ακομα να μαθεις, αλλα εισαι ανεπιδεκτως μαθησεως, δυστηχως θα σου πω ιερασκω αι διδασκομενος, οσο ζεις μαθαινεις... λυπαμαι αν σε απογοητευσα, εισαι τελειως αντικοινωνικος και καθολου επικοινωνοιακος και το μαθηματικο ειναι κατι που απαιτει επικοινωνια

This post was edited by eGc-CrusadeR on Apr 22 2010 03:08am
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2010 04:03am
Quote (foxmulder @ Apr 21 2010 01:16pm)
Έχω τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και στο ερχόμενο εξάμηνο πανεπιστήμιο οπότε από τη προφανή του έκφραση επιτρέπεται σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να το διορθώσω.Όσο για το εαν διαθέτω γνώση ελληνικών, αγγλικών αλλά και επικοινωνιακό χαρακτήρα, νομίζω γίνεται αντιληπτό από τον καθένα. Δεν ευθήνομαι εγώ για την λεξιπενία του κόσμου εάν δεν γίνομαι κατανοητός. ΕιρωνΕία το εκλαμβάνεις εσύ. Τέλος, για τις ρήσεις του λαού, θα σε απαντήσω φίλτατε ετεροχρονισμένα.

έχυσα...ξέρεις και άλλες δύσκολες λέξεις ?
Member
Gold: 9.00
Apr 22 2010 04:53am
Quote (skatofais @ Apr 22 2010 10:03am)
έχυσα...ξέρεις και άλλες δύσκολες λέξεις ?
xise

Member
Gold: 0.00
Apr 22 2010 04:54am

se vlepo pu grafeis kai pragmatika gelao monos mu..eisai pragmatika terastion numero kai surgelo!o sevasmos den apaithtai palikarako mu o sevasmos kerdizete mesa apo tis praxseis kai ta legomena su..fadazome oti sto eipan auto sta polla panephsthmia pu exeis metasxei!
sunexise na pozeriazeis kai na deixnese mesa se ena aporopo forum prospathodas na faneis pio morfomenos h pio exupnos..einai h apodeixsh tu oti sth pragmatikh su zoh eisai apla ena tipota pu exei metasxei se kapoia panephsthmia..ta pame
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll