Quote (Carnil @ Wed, May 13 2009, 04:10pm)
re evo, re agorina mou, dn kserw ti na kanw pia me tin parti sou.
kathomai toso kairo kai vlepw mono, de milaw...dilwnw siwpili apoxi apo ta posts ( afou dn exw poli xrono na paixw dia twra pia )
ALLA ME EFERES MEXRI TA ORIA MOU!
pio legit player apo mena kai ton nick (aka crusader) dn ypirkse pote.
oute kan maphack dn xrisimopoiisame.
oson afora ton teo, einai v/t oxi smiter. ( an exases gia ligo opws les apo ton teo, ayto paei na pei oti o teo epaize me to 1 xeri, i apla eixe lag )
gia na mathaineis, esi pou eisai nioufis akou na deis:
otan epaiza egw me smiter 20l clean scs full inv ( low dld ) kai imoun ahttitos gia 3 mines eixa tmc ?
otan epaixa vs ton smiter holywater pou eixe programa ( pou dn kserw ti ginotan, apla pethaina xwris na ton vlepw oute sto minimap ) borei na exasa 5-1 alla skepsou:
para ta programmata pou eixe tou pira estw kai 1 duel. to dianoeisai? ti eixa AA ?
oxi fysika... apla exw kati pou esi dn tha to apoktiseis pote. psyxologw ton antipalo mou kai provlepw ti tha kanei.
tha sou elega na kanoume smite vs smite gia na deis ligo skill sto smite ( pera apo tou teo pou einai mega tank ) alla tha mou klaigesai gia bm epeidi eimai coa / exile.
pane loipon na matheis pws ginetai to duel kai ela na mou peis meta gia AA kai tmc.
kai teleiws pliroforiaka, akoma kai perf items na eixes kai pc's 45aria pali tha exanes apo kapoion dueller san k emena i ta alla paidia pou exoun liwsei sto duel kai katalavainoun apolyta ti ennow.
tha m peis ''no life'' i kati paromoio. egw filaraki, se atoma san k esena kanw idietaira fysikis kai mathimatikwn gia tis panelladikes exetaseis.
g'ayto toubekiasou, pane kane kana xrono duels kai meta wisp me gia otidipote.
knowledge!oso afora to duel mas tote^^ pu exo den ekana kan count sta kills^^ den epeza me to 1 xeri apla me ekane 105 wisp gia na kanume duel eno ego iperskilovariomun^^
esi perisotero apo olus xsereis oti an sovareuto den xano apo smiter gia kanena logo!oi monoi smiter pu pezei pote na xaso se ft einai esi dim an exume idio eq ofc kai o sakhs!to sakh edo mesa ton xserun oloi
pios einai kai ti skills eixe!anyway dim an deis game style pu exei tha katalaveis poso vareto einai na pezeis mazi tu kai epishs poso eukolo einai na win!100% charger tpt allo just charge!
anyway dim kalh epityxia sta pedakia me tis panelhnies m8 an kai den thn thelun me tetoio kathighth xD

p.s. pes tu nick oti einai gay

Quote (eVo_Greece @ Wed, May 13 2009, 04:57pm)
re dim, den exw Prob apoliws me kanenan, ala ama o teo ine Best v/t on Realm den 8a exane, tis proalles exase 9-6 apo mena, ala katalaba oti den epeze, ala ama itane o kaliteros v/t den 8a afine na xani apo Rand,
paizw dia sxedon apo 1.07 , kai palia otan itan ta Duells Hardcore me tis Bow amas etc, egw to afti mou den to ixa xasi pote, eksalou mou leei o teos na pao na rotisw sto OP Lad-Pvp gia afton, ekei mesa ine ola ta Friend tou,
dld opios den pezi sto op Lad-pvp ine Rand? den to kalataba, mpori na ime Rand, ala pistepse me, xoris na kserw na paizw Smite mono vs Teos smite exo xasi, paizw idio styl me afton mono pou den exo Desync Skill,
kai egw ton teo ton prokalw gt apo teo ema8a na paizw, loipon atm , den exo alo ton v/t estw wannabe v/t ala sto New ladder efxome na mporeso na arxiso kalitera, kai ilikrina den exw tpt me kanenan, ego mpika sto Grc gia na gnorisw atoma
kai afto ekana, pistepse me esis i eGc iste ali8ia i pio gozu sta matia mou kai ama etixe na koroidepsw twtes apo zhlia, ala re file ama blepw background apo tns etc, oloi grafoune eGc tmc users ti na pistepsw, kai otan ekana me ton Boss. duel ton barb tou
ixe 100% tmc gt ema8a ti akribws kani, to exw dokimasi kai egw kai den to usarw, ime Full legit, ebaza Bot gia 1 mhna ala tespa pote den exw peksi me Fc,tmc,aa etc.
efxome na katalabi kai o teos oti den ine oti den ton paw, ala san megaliteros i san gozas , i san ellinas na helpari, tis proales tou zitisa na mou diksi EQ kai mou leei nn Copies,
egw ime 100% 1000000% sigouros forame to idio EQ, mono p kseri na paizei, egw 8a i8ela pio poli na ime me ton teo Filarakia anti na malonoume san ton skilo me tin gata,
ala 8a ma8w egw, exw ma8ei polla stin zoi mou kai se polla games.
pantws iste oloi kala paidia, kai exetai dikeo se oti afora, egw twra ema8a ta Bps.
twra ema8a vs Dudu i vs Nec ti stuff bazis paradixmatos xarh,
ala me lene ime o Grk multi tou, den ine ali8ia ime o Dimitris, tha paraminw o eVo,
Regards.
arxizo!best v/t atm sto ladder eimai ego kai o tns by far!vres mu allus v/t pu borun na stathun me @@ se tvt mesa!
2)apo ta friends tu op lad-pvp^^ apla gia na xsereis apo ekeis exo f list 3-4 atoma max!kai tus exo f list tus sigekrimenus ta teleutea 3 xronia^^!
3)o boss. o loic dld(dim eixe ton hdin named Fast nomizo persi) einai apo tus top dueler sto europe realm atm!an rothseis gia ton loic kai peis oti usarei hacks tha se flame olo to europe non lader!
4)to equip den to deixno se kanenan ektos kai an einai filos mu!kai auto gt thelo auto pu usaro na einai xsexoristo!gt den exo paei pote na copy build allu kai sto necro ka sto v/t kai ston sva usaro dika mu kathara builds kai idees se duels!
5)gia to oti exume to idio game style apla tha po LOL exeis idea ti einai throw locks h aura locks?exeis mipos idea pos einai na ta usareis mesa se smite vs smite?^^mallon oxi!opote mhn mas les pipes!
6) kai last!mu les oti se smite vs smite exeis xasei an su fero ego allus smiters pu xsero ego tha se pane 5-0 gia plaka!
This post was edited by firebreath on May 13 2009 12:51pm