Quote (M1tsos @ 21 Nov 2010 13:01)
re vlima afou ksereis kala oti me> you kai in realife kai sto d2 se gamaw ap to prwi mexri to vrady kai se xunw sta matia na mi vlepeis
kapou kapou se lipame.. kapote imouna egw to kentriko flame tou grc k tou greek subforum..
exw katalabei pos to na leo k kanena psema pou kai pou, xalousa tin eikona mou stin koinonia tou grc..
afti tin stigmi blepw pos to kentriko blima tou grc pros to paron ise esi, ise karagkiozis..
na sou eksigiso ton logo?
mporei na kseeris na paizeis mia Amazona, na exeis gg Items me ksena arxidia, mporei na ekamnes palia dupe..
ala enas pou einai se ena game tetios kalos ine sto realife gtp..
egw proth fwra pou epeksa diablo imouna 10 xronwn k twra se ena mhna mpainw sta 20..
kai na sou po tin story mou ?
egw otan eimouna 10 xronon ebgaina me 5euro sto Net ixa ftiaksi mia Amazona tin piga lvl 96 k mou tin fagane me /dnd
ksana eftiaksa mia amazona tin piga 95 k mou tin ksanafagane me /dnd - (Ellinas)
mia mera omos eftiaksa mia Sorc 8imame kai tin piga 99 level...
den sigrino ekini tin fash giati pio random apo mena den ipirxe..
twtes forousa Lycanders bow mw Magnums Gloves etc..
k 8imame to proto mou mf run.. ixa bri ena shield Unique pou legotane "Monarch" kai twtes eixai mpei gia poli kairo meta sto GRC k to ekana Offer k petaxtike enas k mou ipe sou dino Windforce, totes pou mia Windforce aksize ena Account diablo se 8ema LEGIT ITEMS.
to opio Wf to ekane Move me Trade Hack k exasa to Storm mou..
ekini tin wra singini8ika me ton kaimo mou, mporei k na ixa klapsi.. ala den ntrepome k na sou to po epidi imouna 11 xronon k agapousa to paixnidi..
ir8e mia mera ena palikari apo to grc k me ipe kane ena game..
k den 8a ksexasw tin hmera pou mou petakse 40 fores Bug Tals 20 Bug Belt 20 Bugged Wf, Iths, Sojs, Arkys ktlp..
apo ekeini tin hmera ksipnisa kala sto dia.. k 8imame me koroidebane pali pos ta items afta den exoun aksia kai ta edina gia Skullders kai malakies gia na kano mf'runs o malakas..
apo ekini tin imera katalaba pos to grc Channel einai ena LAMOGIO sto NET.
apo ekini tin hmera ksekinisa ta /dnd kai tis malakies k ginomouna olo k pio plousios.. ekana Build tin Amazona mou (Strike lvl99) k mpika se ena Public Duel to opio gnorisa ton eVo k ton Satan
o Evo itane apo to mS clan k o Satan apo to MV i megaliteri Rivals mesa sto 1.09 pou exo petixi.. milao gia clans pou eixei pano apo 150 Members me Each Company ktlp..
kati pou me endiafere k i8ela oposdipote na gino melos...
Rotisa ton eVo ama kani na mpo sto mS k mou apantise me oxi epidi den tou teriaze pou forousa Ith k malakies...
O opios omos mia zoh etroges pipes apo ton Satan..
ton Opio Satan ton gamisa tin mana mporei se poso skor.. anti ta 290's psns kato pou forousa stin amazona na eixa ta Ears tou.. pou palia ena Ear tou Satan pigene ena High BUG ITEM gia na min gini rezili..
to opio to akouse k o mS-Superkiller k ir8e na me dualleri k odios egine rezili..
k opos ka8ome sto Net Cafe eskasan 5 atoma apo tin mS clan pou den perimanane pote na eimai apo tin idia perioxi itane o Prince k o Magix dio poli gz Duellers ekini tin epoxoi..
k ekei pou gnoristikame me kanonisane ena Legit Duel me ton eVo..
k 8 imame ixa mpi me ton Zealer mou me Baranas Star ktlp twtes Shaft kai gg..
ton opio evo ton rezilepsa mprosta se 6+ members.. to opio paidi me pire stin clan mou edwse Company stin clan k ixa ta dika mou members..
ton opio sto telos mou perigrapse ti simeni to evo k mou apantise to evo simeni evolution..
omos mia mera me petakse apo tin clan epidi den tou teriaze ta items mou..
ton opion ipa mesa se CLAN CHANNEL egw eimai o eVo kai oxi esi.. se ka8e Clan War egw k ta atoma mou imastan i mS.. kai aftos mas ekane ena Shitlist sto Clan Bot k mas petakse apo tin clan..
loipon.. opos k na gini mpika stin mV tin opia itane i megaliteri Scammers Clan ktlp.. tin opia tin bare8ika apo poli kairo meta..
kai meta skai to 1.10 ksenerosa den ipirxe Cow den ipirxe tpt.. tpt pou den mou arese.. oles i malakies..
omos na pou bgike to Pickit to autotele mesa sto town k pername ta annis ena ena ka8e lepto...
na pou pali empleksa me enan BASTARDO onoma paidiou Kologermanara Ellina ton Lapuerta ton opio den ftani pou ta misa items tou mporei na tou ta ixa kanonisi apo dika mou gear k egine magkas..
egw to jsp kapote to ixa kani use gia to Pindlebot pou ipirxe edw... den iksera..
meta mpika stin 1.11 me tin Mig-clan gia fun na paiksw epidi ekini tin fash mou dosane lefta gia na ntino chars k na tous kano build !!
stin 1.12 katalaba kala to PVP kai na sou po ti katalaba? pos oso k an prospa8ousa na gino o kaliteros einai pos i zilia mou den to epetrepe..
ginomouna pseftis k malakies gia na apodikso kati blimata san kai sena oti ime kaliteros, exo xalousa tin eikona mou mesa sto GRC!
me lete Scammer? XALALI MOU egw pou kserw oti den EISAI esi ekeino to BASTARDO pou me pire tin Amazona mou me to Lycanders BOW? metrai poli afto pou leo..
k na sou po kati..
exoume tin 1.13 eimai lvl 97 sto Ladder k goustaro.. agapao to dia oso kanena alo paixnidi.. k na ksereis stin 1.13 egw 8a eimai aftos pou tha se petixi online k tha se pidiksi sintoma..
skilia pou gabgizoun den dagkonoun mitso.. egw gabgiza k den dangona.. twra apla kounao tin oura mou k perimeno na er8ei i wra pou 8a er8ei...
kai efxomai oloi sas na mpeite sto D3..
k na i diafora mas mitso..
ise gz Ama Player pou den 8a mpreis pote oute stous top 20 mesa sto Europe epidi kapou iparxi panta enas kaliteros pou den to dixnei i den to kserei oti iparxi op Duel Channel...
ala egw eimai kaliteros player stin Real life.. mono malakes 8a ginontousa EPOP MOUSIKOI!
egw sto Real life eimai magkas k exw para polous filous tous opious opion k na rotisis 8a se poi..
TIMIO PAIDI !!!
ANTE K GAMISOU TWRA GT ME FERNEIS NA THIMAME TA PALIA DEN TA MPORO KATHOLOU