Quote (FiLthYodoR @ 13 Apr 2016 19:51)
Re file allos to vlepei les kai apeilei na tous petaksei to mwro, allos mporei na su pei oti to krata psila gia na min to xtipisei kanenas apo to mpoulouki girw tu.. kai en pasi periptwsh to ti ekane enas hlithios den ekfrazei to synolo..
Ti de se niazei re file, ama to pas etsi emena giati na me niazei pu exeis provlima me tus metanastes sthn komota enw egw sthn athina eimai kala (pou ki edw tis puatanas ginetai me tus metanastes kai se athina kai peiraia).
Apo thn mia apaiteis na min milame emeis oi apeksw gia tin katastash sta sinora kai apo tin allh mu les oti den sou kaigetai karfaki gia to ti tha apoginune autoi oi anthrwpoi arkei na mi se epireazun esena... faskeis kai antifaskeis.
Den vlepw ti sxesh exei h hlikia mu me tin kouventa mas peri prosfygikou ... tsp eimai 26 xronwn fyi
Ps: *Borders re file ti boarders xD
εαν το κρατουσε ψηλα για να μην το χτυπησει κανεις θα ετρεχε απο την αλλη πλευρα με προθεσει να το προστατεψει.. οχι να ορμαει τους μπατσους λες και θελει να τους το πεταξει... πλακα μου κανεις?
δε φασκω καθολου..
στα 26 σου σημερα μεχρι τωρα ποσα λεφτα εχεις βγαλει απο δουλεια ετησιος???
εγω ας πουμε εχω βγαλει δηλωμενα σε φορολογικες δηλωσεις απο τα 18 μου γυρο στα 200000 ευρο..
θελω να καταληξω λεγοντας αυτα οτι 2/3 των παιδιων της ηλικιας μας γιατι και γω 26 ειμαι.
ειναι ΑΝΕΡΓΟΙ την ιδια στιγμι υπαρχουν χιλιαδες λαθρομεταναστες οπου δουλευουν στην χωρα μας. θα μπορουσαν δικα μας παιδια να δουλευουν σε εκεινες τις δουλειες.. βεβαια υπαρχει και το οτι δε θελουν να δουλεψουν τα δικα μας παιδια σε χωραφια η ζωα η βαρκες ψαρεμα και τετοια η οικοδομη ας πουμε γιατι τους εχουν καλομαθει οι γονεις τους η λενε θα σου δινω εγω αγορι μου καθε μερα 10 ευρο για να μην πας σε τετοια δουλεια... και γιαυτο οι λαθρο πηγαινουν..
ναι αλλα ομως γαμησαν την δουλεια γιατι ερχονται αυτοι πεινασμενοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα... και πανε και δουλευουν για 1-2 ευρο την ωρα ενο εαν δεν ηταν αυτοι η πριν ερθουν αυτοι αναγκαζονταν να δωσουν 5-7 ευρο την ωρα στα χωραφια ας πουμε..
τα λεω επειδη ο παππους μου εχει βουλγαρους πακιστανους και αλβανους στα χωραφια επειδη ερχονται σχεδον τσαμπα για δουλεια.. και ενοειτε πως ειμαι ΚΑΤΑ στην κινηση που εχει κανει.
This post was edited by M1tsos on Apr 13 2016 11:00am